jgoldmane - ja se na tebe nikdy nezlobil

Tie ramienka na stieračoch ma proste nasr... pretože som čakal presne preto ako píšeš - namrzanie v zime - na bezramienkové. Dostanem nové auto a bim, zase ramienka a potom niekto napíše že videl u štajgra bezramienkové.
Ja na nich jazdím odvtedy čo to začali vyrábať - Passat B5, 3x Vectra. Dobre si pamätám na Astre (neviem či to bolo B alebo C) ktorá navyše vôbec nefúkala na sklo teplý vzduch ale rovno do xichtu ako sa lepili guče snehu. No proste katastrofa. Takže o bošáckych ma nemusí nikto presviedčať.
Na minulú Insigniu som ich nekupoval, lebo tu sú síce ramienkové ale je tam pomerne málo miesta na sneh a navyše predné okno celkom dobre odmrazuje. Inak používam potom originály v lete a na zimu bezramienkové - mením ich so zimným obutím.
Je ale rozdiel medzi tými "dorábanými", t.j. napr Bosch a originálmi, ktoré majú aj iné ramená a držiaky tak naboku.
S tými vymazanými hláškami môžem potvrdiť. Sú hlášky, napr. žltá kontrolka emisie alebo núdzový režim, ktoré sa vymažú hned po vypnutí motora. Preto zásadne pri takejto kontrolke idem do "svojho" servisu a nechám motor bežať pred dverami. Našťastie sú tam veľmi ochotní a hneď berú auto dnu alebo príde maník s kufríkom a hneď poruchu identifikuje.
Ad nové auto - je to fakt niekde inde než MY09. Všetky bugy a sprostosti v SW sú zmenené - trvalo to ale je to tam. Pritom stačilo pred spustením do výroby sadnúť do toho auta a za 2 hodiny to človek videl. To naozaj skúšajú tie autá sekretárky. tiež máme jednu takú v práci.
Už ma štve len že chýbajú pružinky na držiaku na nápoje a potom že xenony svietia príliš skoro keď je ešte svetlo alebo nezhasnú ráno.
Samostatnou kapitolou ale je použitie mobilného telefonu. Zčasti to má nasvedomí symbian od nokie, to je tiež nedorobok ale tiež listovanie v zozname po troch písmenkách, keď napr. mám 80 mien začínajúcich na T a ja sa potrebujem preklikať až na U je katastrofa. Dnes to skoro odnieslo bočné okno na aute, keď som telefon chcel vyhodiť von z auta a ono bolo zatvorené.