Opel Astra Sports Tourer

Zde projednáváme co se jinam nehodí.

Moderátoři: Astra - R@SAG, mattonecz, klm121, Moderátoři

Odpovědět
Janett

Re: Opel Astra Sports Tourer

Příspěvek od Janett »

Palah
Ja som si objednala tiež Astru K ST 1,4 len bez led Matrix a čakám už 5 mesiac . Auto vraj už bolo vyrobené začiatkom mája , teraz je na centrálnom sklade v Belgicku a odtiaľ ho nie sú schopný dopravcovia dodať ...o dva dni mám po termíne dodania a s predajcom žiadna komunikácia ...
Reklama

mattonecz
Moderátor

Příspěvek od mattonecz »

No to bych byl dost hořkej. Zlatá skladovka :)
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50 TDI - 3.0 V6 TDI 210kw
ex 2016 Astra 1.4T 92KW
Sunman

Příspěvek od Sunman »

colommbo, samozrejme sú to servisné autíčka. :)
palah

Příspěvek od palah »

Janett:
Kto ti dal info, že už je vyrobené, neboli to zasa len reči??? kde si objednavala? Mne aspon predajca týžden naspäť narovinu povedal, že skorej ako v auguste auto nemám očakávať….
Inak by ma zaujímalo či sa tak dlho čaká aj na krátku??? Takymi dodacimi dobami si OPEL moc dobrú reklamu nerobí… nevím kde udelali soudruzi z NDR chybu… :D :D :D
Opel astra K ST inovation 1,4 150k, čierna metalíza, sada inovace(led matrix a navigácia…) , zimná sada 2, funkčná sada pre zadné sedadlá, fleetova zľava 16,38%(3909€)…
revive

Příspěvek od revive »

palah píše:Janett:
Kto ti dal info, že už je vyrobené, neboli to zasa len reči??? kde si objednavala? Mne aspon predajca týžden naspäť narovinu povedal, že skorej ako v auguste auto nemám očakávať….
Inak by ma zaujímalo či sa tak dlho čaká aj na krátku??? Takymi dodacimi dobami si OPEL moc dobrú reklamu nerobí… nevím kde udelali soudruzi z NDR chybu… :D :D :D

Na kratku sa caka cca. 3 mesiace (bez Matrixov a 17tiek elektronov - tie predlzuju termin dodania nakolko meska ich dodavatel). O chvilu bude cennik na MY2017.
Opel Astra 1.4 turbo Innovation, 110kW, M6, 16"ky
palah

Příspěvek od palah »

Tušim im meškajú zo všetkým, niekde som čítal led matrixe + 2 mesiace, 17 elektrony + dva mesiace len aby to nespočitavali dohromady tie mesiace :D :D :D
Opel astra K ST inovation 1,4 150k, čierna metalíza, sada inovace(led matrix a navigácia…) , zimná sada 2, funkčná sada pre zadné sedadlá, fleetova zľava 16,38%(3909€)…
mist29

Příspěvek od mist29 »

Na kratkou verzi enjoy 1.4+ tažné,mlhovky,parkovaci asystent vzadu,zabezpečenění construct jsem čekal 2 měsíce přesně jak slíbil prodejce.
Cinda

Příspěvek od Cinda »

palah píše:Janett:
Já bych to zas tak nehrotil. Čeká se na všechna auta - teda mimo Dacie :D . OPEL je takový průměr čekacích dob. Zkus dojít do boleslavského konkurenta a zeptej se! Můžeš také zkusit bavorského konkurenta...
Jak již jsem někde řekl: Hotovky to jistí! A stejně, po dlouhém vybírání a konfiguraci je dobré se podívat, zda by nebylo naprosto stejné auto hotové na prodejně. A hlavně hned!
Astra K 1.4T 92kW innovation v plné palbě, NAVI900, bez AGR...
Antara 2.2
Omega 2.0
revive

Příspěvek od revive »

zrejme to zalezi aj od motorizacie, stupna vybavy a doplnkovej vybavy (na niektoru sa caka dlho, predajcovia maju zoznam doplnkov resp. kodov, kt. predlzuju termin dodania).
Opel Astra 1.4 turbo Innovation, 110kW, M6, 16"ky
palah

Příspěvek od palah »

Cinda píše:Poznámka: Z hotovek si nevybereš? Já se rozhodl koupit astru 15.ledna, a 20. jsem jezdil...
https://www.opel-akce.cz/skladove-vozy/
Ono ani moc nie je z čoho vyberať....
https://www.opel-akcia.sk/skladove-vozi ... ce-opel.sk
mám zaujem o benzín a tých je veľmi málo...
Odpovědět

Zpět na „Astra K - Pokec“