asi zatím opravdu nikdo z nás ...sladas opc píše:Ma uz nikdo z vas nahrany ten novy soft na trhani motoru??
trhnutie pri akceleracii
Moderátoři: Astra - R@SAG, mattonecz, klm121, Moderátoři
Re: trhnutie pri akceleracii
Astra K, ST 1.4T (92Kw) Enjoy + sady gumových a velurových koberečků :-)
- Reklama
- yggdrasilsk
chlapi citajte!!!!! Mam ho uz dost davno, najdite si moje prispevky.
VW Golf 6 Variant 1.6 TDi
Opel Astra-K ST Inovation 1.4T už doma
Opel Astra-K ST Inovation 1.4T už doma
Ja sem objednanej na 27.
Ale bude to zajimavy, pac ocekavam tento tyden ten chip. No a u toho je 14 dnu na vraceni takze to proste musim otestovat abych to mohl vratit pripadne. Tzn. do servisu pojedu s prehranym SW, i kdyz tam dam pred navstevou origo. Takze uvidime, jestli si toho vsimnou. Treba mi reknou ze muzu jit do haje a zrusi zaruku. To bych nebyl uplne rad
Ale bude to zajimavy, pac ocekavam tento tyden ten chip. No a u toho je 14 dnu na vraceni takze to proste musim otestovat abych to mohl vratit pripadne. Tzn. do servisu pojedu s prehranym SW, i kdyz tam dam pred navstevou origo. Takze uvidime, jestli si toho vsimnou. Treba mi reknou ze muzu jit do haje a zrusi zaruku. To bych nebyl uplne rad
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50 TDI - 3.0 V6 TDI 210kw
ex 2016 Astra 1.4T 92KW
ex 2016 Astra 1.4T 92KW
A myslíš, že to s tím vrácením bude tak jednoduché?
Co vím, tak by jsi mohl "zboží " vrátit, pokud máš 3x stejnou a uznanou reklamaci anebo větší počet závad>
O větší počet vad se jedná v případě, kdy se na zboží vyskytují alespoň tři vady současně, přičemž každá z nich musí bránit řádnému užívání věci, nebo pokud se na zboží postupně vyskytnou čtyři různé odstranitelné vady. O opětovném vyskytnutí vady po opravě mluvíme tehdy, jestliže se na zboží objeví stejná vada, která byla v rámci uznané reklamace již dvakrát opravována. Není přitom podstatné, jak byla vada odstraňována. Rozhodující jsou stejné projevy vady ve vlastnostech věci. Za opravu lze považovat i výměnu součástky či příslušenství věci.
Co jsem pročítal vlákno ohledně trhnutí atd, tak jsem četl, že Opel se snaží vše svést na to, že se jedná a chybu špatný styl jízdy a podobně. Ale pokud máš servisní protokoly s uznáním závady, můžeš říkat, že nebyla odstraněna. Anebo by se dalo použít to, že závada nbyla ve 30 denní lhůtě odstraněna a proto odstupuješ od kupní smlouvy.
Je to asi zjednodušeně jak dle mě by to šlo asi udělat, ale zase auto není mobil.. Proto si myslím, že to s vrácením nebude tak lehké.... Každopádně ti budu držet palce.
Co vím, tak by jsi mohl "zboží " vrátit, pokud máš 3x stejnou a uznanou reklamaci anebo větší počet závad>
O větší počet vad se jedná v případě, kdy se na zboží vyskytují alespoň tři vady současně, přičemž každá z nich musí bránit řádnému užívání věci, nebo pokud se na zboží postupně vyskytnou čtyři různé odstranitelné vady. O opětovném vyskytnutí vady po opravě mluvíme tehdy, jestliže se na zboží objeví stejná vada, která byla v rámci uznané reklamace již dvakrát opravována. Není přitom podstatné, jak byla vada odstraňována. Rozhodující jsou stejné projevy vady ve vlastnostech věci. Za opravu lze považovat i výměnu součástky či příslušenství věci.
Co jsem pročítal vlákno ohledně trhnutí atd, tak jsem četl, že Opel se snaží vše svést na to, že se jedná a chybu špatný styl jízdy a podobně. Ale pokud máš servisní protokoly s uznáním závady, můžeš říkat, že nebyla odstraněna. Anebo by se dalo použít to, že závada nbyla ve 30 denní lhůtě odstraněna a proto odstupuješ od kupní smlouvy.
Je to asi zjednodušeně jak dle mě by to šlo asi udělat, ale zase auto není mobil.. Proto si myslím, že to s vrácením nebude tak lehké.... Každopádně ti budu držet palce.
Mluvim o necem jinem. Vracel bych ten chiptunning. Auto sem se vratit snazil, ale to je bez sance.
ex 2016 Astra 1.4T 92KW
ex 2016 Astra 1.4T 92KW
-
Me o vikendu vypadek vykonu a kovove zvuky..o softu nikdo nevi nebo alespon mo to do telefonu servisy rikali..uz me to zacina opravdu sr.t!!!
Opel astra K 1.4turbo 110kw..dynamic..led matrix,navi,18bicolor atd..
-
Já teď najeto 19000 km. LSPI od výměny oleje při 5000km už nemám. Převážně ježděno na 100 oktan. Motor pravidelně protahuju ve vyšších otáčkách a nepodtacim ho.
ja jel v sobotu dalnici 180-200 a mam pocit ze to ted jede o moc lip protazeno pekne. a na vervu
ex 2016 Astra 1.4T 92KW
ex 2016 Astra 1.4T 92KW
Nevim,jak a kdy jsi reklamoval,ale pokud potize pretrvavaji i po vymene oleje,tak je moznost se obratit na obchodni inspekci a urad pro ochranu spotrebitele se servisnima protokolama. To je jenom zacatek,nic moc to treba nevyvola,ale aspon se to trochu prostouchne. Pak je i moznost se vsichni s problemama domluvit a najednou prijet k jednomu servisu opel. Preci jenom servis by se mel resit v ramci opel a je jedno kde je auto koupeno,ne? Tim, ze jeden nahlasi probkem u jednoho obchodnika nic pro prodejce neznamena,ale kdyz prijede 20 anebo 50 lidi najednou reklamovat stejnou zavadu...mattonecz píše:Mluvim o necem jinem. Vracel bych ten chiptunning. Auto sem se vratit snazil, ale to je bez sance.
trhnutie pri akceleracii
Da sa zitit, kolko krat bola prepisovana riad. jednotka. Ale Neviem ako sa v tom oni sparaju a zistuju.mattonecz píše:Ja sem objednanej na 27.