trhnutie pri akceleracii

Moderátoři: Astra - R@SAG, mattonecz, klm121, Moderátoři

Odpovědět
Andrej

Re: trhnutie pri akceleracii

Příspěvek od Andrej »

sladas opc píše:Ma uz nikdo z vas nahrany ten novy soft na trhani motoru??
asi zatím opravdu nikdo z nás ... :P
Astra K, ST 1.4T (92Kw) Enjoy + sady gumových a velurových koberečků :-)
Reklama

yggdrasilsk

Příspěvek od yggdrasilsk »

chlapi citajte!!!!! Mam ho uz dost davno, najdite si moje prispevky.
VW Golf 6 Variant 1.6 TDi
Opel Astra-K ST Inovation 1.4T už doma
mattonecz
Moderátor

Příspěvek od mattonecz »

Ja sem objednanej na 27.
Ale bude to zajimavy, pac ocekavam tento tyden ten chip. No a u toho je 14 dnu na vraceni takze to proste musim otestovat abych to mohl vratit pripadne. Tzn. do servisu pojedu s prehranym SW, i kdyz tam dam pred navstevou origo. Takze uvidime, jestli si toho vsimnou. Treba mi reknou ze muzu jit do haje a zrusi zaruku. To bych nebyl uplne rad :D
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50 TDI - 3.0 V6 TDI 210kw
ex 2016 Astra 1.4T 92KW
mahlpo

Příspěvek od mahlpo »

A myslíš, že to s tím vrácením bude tak jednoduché?

Co vím, tak by jsi mohl "zboží " vrátit, pokud máš 3x stejnou a uznanou reklamaci anebo větší počet závad>
O větší počet vad se jedná v případě, kdy se na zboží vyskytují alespoň tři vady současně, přičemž každá z nich musí bránit řádnému užívání věci, nebo pokud se na zboží postupně vyskytnou čtyři různé odstranitelné vady. O opětovném vyskytnutí vady po opravě mluvíme tehdy, jestliže se na zboží objeví stejná vada, která byla v rámci uznané reklamace již dvakrát opravována. Není přitom podstatné, jak byla vada odstraňována. Rozhodující jsou stejné projevy vady ve vlastnostech věci. Za opravu lze považovat i výměnu součástky či příslušenství věci.

Co jsem pročítal vlákno ohledně trhnutí atd, tak jsem četl, že Opel se snaží vše svést na to, že se jedná a chybu špatný styl jízdy a podobně. Ale pokud máš servisní protokoly s uznáním závady, můžeš říkat, že nebyla odstraněna. Anebo by se dalo použít to, že závada nbyla ve 30 denní lhůtě odstraněna a proto odstupuješ od kupní smlouvy.

Je to asi zjednodušeně jak dle mě by to šlo asi udělat, ale zase auto není mobil.. Proto si myslím, že to s vrácením nebude tak lehké.... Každopádně ti budu držet palce.
mattonecz
Moderátor

Příspěvek od mattonecz »

Mluvim o necem jinem. Vracel bych ten chiptunning. Auto sem se vratit snazil, ale to je bez sance.
ex 2016 Astra 1.4T 92KW
sladas opc

Příspěvek od sladas opc »

Me o vikendu vypadek vykonu a kovove zvuky..o softu nikdo nevi nebo alespon mo to do telefonu servisy rikali..uz me to zacina opravdu sr.t!!!
Opel astra K 1.4turbo 110kw..dynamic..led matrix,navi,18bicolor atd..
jardaastra

Příspěvek od jardaastra »

Já teď najeto 19000 km. LSPI od výměny oleje při 5000km už nemám. Převážně ježděno na 100 oktan. Motor pravidelně protahuju ve vyšších otáčkách a nepodtacim ho.
mattonecz
Moderátor

Příspěvek od mattonecz »

ja jel v sobotu dalnici 180-200 a mam pocit ze to ted jede o moc lip :D protazeno pekne. a na vervu
ex 2016 Astra 1.4T 92KW
mahlpo

Příspěvek od mahlpo »

mattonecz píše:Mluvim o necem jinem. Vracel bych ten chiptunning. Auto sem se vratit snazil, ale to je bez sance.
Nevim,jak a kdy jsi reklamoval,ale pokud potize pretrvavaji i po vymene oleje,tak je moznost se obratit na obchodni inspekci a urad pro ochranu spotrebitele se servisnima protokolama. To je jenom zacatek,nic moc to treba nevyvola,ale aspon se to trochu prostouchne. Pak je i moznost se vsichni s problemama domluvit a najednou prijet k jednomu servisu opel. Preci jenom servis by se mel resit v ramci opel a je jedno kde je auto koupeno,ne? Tim, ze jeden nahlasi probkem u jednoho obchodnika nic pro prodejce neznamena,ale kdyz prijede 20 anebo 50 lidi najednou reklamovat stejnou zavadu...
Eisy

trhnutie pri akceleracii

Příspěvek od Eisy »

mattonecz píše:Ja sem objednanej na 27.
Ale bude to zajimavy, pac ocekavam tento tyden ten chip. No a u toho je 14 dnu na vraceni takze to proste musim otestovat abych to mohl vratit pripadne. Tzn. do servisu pojedu s prehranym SW, i kdyz tam dam pred navstevou origo. Takze uvidime, jestli si toho vsimnou. Treba mi reknou ze muzu jit do haje a zrusi zaruku. To bych nebyl uplne rad :D
Da sa zitit, kolko krat bola prepisovana riad. jednotka. Ale Neviem ako sa v tom oni sparaju a zistuju.
Odpovědět

Zpět na „Astra K - Motory“