asi zatím opravdu nikdo z nás ...sladas opc píše:Ma uz nikdo z vas nahrany ten novy soft na trhani motoru??

Moderátoři: Astra - R@SAG, mattonecz, klm121, Moderátoři
asi zatím opravdu nikdo z nás ...sladas opc píše:Ma uz nikdo z vas nahrany ten novy soft na trhani motoru??
Nevim,jak a kdy jsi reklamoval,ale pokud potize pretrvavaji i po vymene oleje,tak je moznost se obratit na obchodni inspekci a urad pro ochranu spotrebitele se servisnima protokolama. To je jenom zacatek,nic moc to treba nevyvola,ale aspon se to trochu prostouchne. Pak je i moznost se vsichni s problemama domluvit a najednou prijet k jednomu servisu opel. Preci jenom servis by se mel resit v ramci opel a je jedno kde je auto koupeno,ne? Tim, ze jeden nahlasi probkem u jednoho obchodnika nic pro prodejce neznamena,ale kdyz prijede 20 anebo 50 lidi najednou reklamovat stejnou zavadu...mattonecz píše:Mluvim o necem jinem. Vracel bych ten chiptunning. Auto sem se vratit snazil, ale to je bez sance.
Da sa zitit, kolko krat bola prepisovana riad. jednotka. Ale Neviem ako sa v tom oni sparaju a zistuju.mattonecz píše:Ja sem objednanej na 27.
Ale bude to zajimavy, pac ocekavam tento tyden ten chip. No a u toho je 14 dnu na vraceni takze to proste musim otestovat abych to mohl vratit pripadne. Tzn. do servisu pojedu s prehranym SW, i kdyz tam dam pred navstevou origo. Takze uvidime, jestli si toho vsimnou. Treba mi reknou ze muzu jit do haje a zrusi zaruku. To bych nebyl uplne rad
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |