Ty si ma nepochochopil. Nie ja teba. Ja chcem olej specifikacie Dexos 1 ale ne od GM. Ako hovoris mozno v tej flasi GM je Liqi Moly ale to nevieme zistit od koho GM berie olej. Ja som len povedal ze nechcem olej Dexos1 od GM,kedze uz je vyskusany a nepomaha az tak ako by sme chceli. Preto chcem skusit inych vyrobcov zo specifikaciou Dexos1.Katikakus píše:Hele, ja nemuzu za to, ze pises jako madar. Dexos 1 Gen 2 je specifikace oleje, ne obchodni nazev. Takze kdyz napises, ze nechces Dexos 1, je to pitomost. V te lahvi s logem GM, muze byt olej prave treba od Liqui Moly, ktere take dodava do prvovyroby. GM/Opel si zadny svuj olej nevyrabi, vyrabi jej pro ne olejarske firmy, akorat to nedavaji do svych lahvi, ale do lahvi s logem GM/Opel. Uz si to konecne zapamatuj, probirali jsme to tady nekolikrat.
trhnutie pri akceleracii
Moderátoři: Astra - R@SAG, mattonecz, klm121, Moderátoři
Re: trhnutie pri akceleracii
OPEL ASTRA 1,4 Turbo, 150k - r.v. 2015
- Reklama
No, ale napsals neco jineho. Proto ti take pisu, ze pises jako madar. A neni to poprve - co tvuj prispevek to intelektualni "perla"
Opel Astra K (MY17,5) Cosmic Grey 1.4T 92kW Enjoy + Komfortní sada 2 + mlhovky
Zadnej zazrak se s novym SW nekona. Alespon u me. Lehce pri akceleraci lepsi (mikrozaskuby), ale dokonaly to neni. Soucasne menen i olej, ale ten (Dexos 1) uz mam desitky tisic km.
Mattonecz, resil jsi nejak na servisce to kopnuti po podrazeni a naslednym pridani plynu? U me diagnostika nic, prohlidka taky nic. Pisou o tom i u koncernovych aut, ale po vyrazne vetsim najezdu... Treba: https://forum.skodahome.cz/topic/126845 ... C4%8Di-ne/
Mattonecz, resil jsi nejak na servisce to kopnuti po podrazeni a naslednym pridani plynu? U me diagnostika nic, prohlidka taky nic. Pisou o tom i u koncernovych aut, ale po vyrazne vetsim najezdu... Treba: https://forum.skodahome.cz/topic/126845 ... C4%8Di-ne/
Zatím ne, ještě se někam musím objednat, mám už jen měsíc záruku. Taky bych to viděl na setrvačník
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50 TDI - 3.0 V6 TDI 210kw
ex 2016 Astra 1.4T 92KW
ex 2016 Astra 1.4T 92KW
-
to ze ma auto mensi tah je mozny ono prej totiz je tady extremni plnici tlak proto to lspi..tohle rekli kamosovi kdyz si nechal delat cip na astru..mapu mu upravili a od te doby ma klid..zkratka origo mapa neni pry dobra mu rekli..co se tyce oleje taky mam pripraven ten od liqui moly dx1..chci ho zkusit co a jak se bude dit..jinak nerikam ze origo gm je spatnej ale chci zkusit..origo olej pry plnilo texaco a ted snad ma byt spoluprace s paramem.Peto píše:Ja som bol dnes po auto v PK AUTO Prešov.
Riešil som tam škodovu udalost a zaroven mi povedali ze mi maju zvolavačku a tyka sa to aj mojho auta.
Ide vraj o ten novy soft proti trhaniu. Urobil som na nom dnes asi 80 km.
Hodnotim ten soft asi tak ze trhanie motora je prec ??? ale nie tak uplne. Samozrejme som skušal a navodzoval situácie, kedy by to malo trhat. Do kopca,nizšie otačky ale nie pod 2000, plyn na podlahu a podobne.
Jediny krat som pocítil slabe mikro-trhnutie. Ale musím sa priznat ze mám v aute ešte DEXOS 2.
Takže predpokladám že novy olej ešte by mal pomoct,tak by to malo byt O.K.
Na buduci tyžden idem menit olej, takže dám vediet.
Bohužial nedavam menit olej do servisu. Nechcem Dexos 1.
Rozhodol som sa pre LIQI MOLY Special Tec DX1. Mám ho už kúpeny.
Co sa tyka toho nového softu, určite je lepši proti trhaniu, ale mám pocit že auto ma o niečo malo slabši ťah.
To ma velmi neteši.
Dajte vediet kto má podobnú skúsenost z novým sovtwarom proti trhaniu.
DAKUJEM.
Opel astra K 1.4turbo 110kw..dynamic..led matrix,navi,18bicolor atd..
dnes sem najel cca 300
dokonalý to teda neni, ale ten můj motor je holt už asi nějak načatej. velká část trhání bude asi pocházet z toho problému kdy to trhá při puštění plynu
každopádně je pro mě fakt peklo jezdit s těma 125 koňma poté, co sem tam měl ten čip absolutně to nejede
dokonalý to teda neni, ale ten můj motor je holt už asi nějak načatej. velká část trhání bude asi pocházet z toho problému kdy to trhá při puštění plynu
každopádně je pro mě fakt peklo jezdit s těma 125 koňma poté, co sem tam měl ten čip absolutně to nejede
ex 2016 Astra 1.4T 92KW
ex 2016 Astra 1.4T 92KW
Přehřátí software na základě svolávací akce, no to mi pomohlo.
Auto nemá akceleraci, spotřeba paliva stoupla o 0,9L na 100. Jo ale už neškube motor.
Kdybych mohl vrátit software co tam byl udělal bych to.
Auto nemá akceleraci, spotřeba paliva stoupla o 0,9L na 100. Jo ale už neškube motor.
Opel Astra Sports Tourer 2017 1.4 TURBO (110kW/150k)
na DE foru zase tvrdej opak no. ja to nevydrzel a hned sem tam dal chip pac to vubec nejelo.
ale az vyjedu nadrz tak to zas dam pryc a vyzkousim to
ale az vyjedu nadrz tak to zas dam pryc a vyzkousim to
ex 2016 Astra 1.4T 92KW
ex 2016 Astra 1.4T 92KW
Prehranim softwaru mohlo dojst k vymazaniu adaptivnych hodnot ECU. Pojazdi s tym aspon 500 km, kym sa to znova nauci tvoj styl jazdy a potom skus porovnat.kuk.cz píše: Auto nemá akceleraci, spotřeba paliva stoupla o 0,9L na 100. Jo ale už neškube motor.
Opel Astra ST 1,4 Turbo, 92 kW, r.v. 2017, Power Red, Navi + zimná sada
-
No já jedu až v půlce května na přehrátí softwaru uvidíme. Jojo adaptační hodnoty řídicí jednotky motoru- styl tvojí jízdy apod. trvá cca 300km. Mě přehrávali tehdy software 2x při reklamaci motoru trhání a je pravdou, že motor byl pak na začátku línější.