trhnutie pri akceleracii

Moderátoři: Astra - R@SAG, mattonecz, klm121, Moderátoři

Odpovědět
jardaastra

Re: trhnutie pri akceleracii

Příspěvek od jardaastra »

To je fakt olej mě dali až po 2 reklamaci. Tak já se poptám příští týden jinak tady no
https://autodilos.cz/autodily/opel/astr ... aci-svicka
Reklama

Cinda

trhnutie pri akceleracii

Příspěvek od Cinda »

Mám obavu, že je to původní svíčka, která se už nedává. Dnes se používá dle fotky. Obrázek

Odesláno z mého SM-G935F pomocí Tapatalk
Astra K 1.4T 92kW innovation v plné palbě, NAVI900, bez AGR...
Antara 2.2
Omega 2.0
blesk

Příspěvek od blesk »

Puvodni byla nejaka americka s tlustou spickou, vypadala jak z praveku, takove se davaly do starych atmo motoru a vydrzeli max 60tkm, ale staly 150Kc. Ty nove jsou iridiove Japonske NGK s tenkou spickou, stoji tak 3x vic a vydrzi 120tisic km (alespon tedy u stare 1.4T).
sladas opc

Příspěvek od sladas opc »

Dnes pri cca 90kmh na petku jsem seslapl plyn opet kovovy zvuky plus cukani..a to jsem byl minuly tyden na softwaru takze proste nepomohl..zkusim jeste ty svicky vymenit..ty puvodni svicky nejsou stejny maji i jiny kod a i vyrobce a i vzhled..ja uz na to koukal jeste nez se k tomuto odhodlali
Opel astra K 1.4turbo 110kw..dynamic..led matrix,navi,18bicolor atd..
jardaastra

Příspěvek od jardaastra »

Také bych pak zkusil ty NGK nic lepšího asi není.
sladas opc

Jsou jen origo gm a nebo prima nahrada ngk 91970
.ty origo vyrabi stejne ngk proto tam je i made in japan..kazdopadne at das gm ci ngk tak to vyjde nastejno rozdil je jen v cene kdy ngk se daji sehnat o neco levneji
cudlova666
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cudlova666 »

Jsem týden po svolávačce. Žádný prolém, stejně jako nikdy předtím. Možná lepší reakce na plyn v nižších otáčkách. Olej dexos 2 ježděný do 10.000, Tankuji 98 a nikdy jsem se nesetkal s nějakým zde popisovaným problémem. 110KW r.v 2016
Peto

Příspěvek od Peto »

sladas opc píše:Opel uz ma svicky pro vsechny turbomotory v astre stejny..zustali svicky co pouzivala 1.6turbo a ty co pouzivala 1.4 a 1.0 turbo jsou zruseny a nejdou sehnat..duvod zmeny je pry spatne zvolena "teplota"
Nevies nahodou ci aj starsie modely ASTRA-J, 1,6 turbo ma tiez nizkoteplotne sviecky?
Keby ano tak by sa dali vyhladavat sviecky na nete na Astru-J, 1,6 turbo,kedze na K-ačko este nesu v ponuke.
OPEL ASTRA 1,4 Turbo, 150k - r.v. 2015
sladas opc

myslim ze i pro astru j jsou stejny,ale nekoukal jsem presne na kody motoru..jinak co resis ze nejsou pro astru k??? pro astru k jsou k sehnani v pohode bud origo a nebo ty ngk91970 oboji je udejna o same..zitra je budu mit a o vikendu nejspise vymenim..
Peto

Příspěvek od Peto »

sladas opc píše:myslim ze i pro astru j jsou stejny,ale nekoukal jsem presne na kody motoru..jinak co resis ze nejsou pro astru k??? pro astru k jsou k sehnani v pohode bud origo a nebo ty ngk91970 oboji je udejna o same..zitra je budu mit a o vikendu nejspise vymenim..
O.k. ze uz su zohnat,ale este nedavno neboli v ponuke na K-čko. To ze ich ma v ponuke NGK za 20 ecka kus ma velmi netesi. 20 eura za sviecku nedam ani nahodou. Nebudem preplacat za značku. Chcel som Iridiove sviecky od DENSSO, akurat ze ich na K-čko este nemaju v ponuke. Musim zistit ake sviecky su v J-čkovej 1,6 Turbo. Keby ze su take iste ako v idu do K, 1,6 Turbo, tak si zozeniem od DENSSO,lebo maju do J-čka v ponuke a daju sa zohnat cca 9-eur kus.
OPEL ASTRA 1,4 Turbo, 150k - r.v. 2015
Odpovědět

Zpět na „Astra K - Motory“