trhnutie pri akceleracii
Moderátoři: Astra - R@SAG, mattonecz, klm121, Moderátoři
-
Re: trhnutie pri akceleracii
Zdravím, chystám sa kúpiť Astru, je tento jav trhania pri akcelerácií bežný u všetkých novších modeloch alebo je to od kusu? Chcel by som motorizáciu 1.4 turbo 92kw. Celkom ma to odrádza od kúpy, a popozerať radšej niečo iné.
- Reklama
Naše neškube
XCEED GTline 1.5T-GDI DCT MY2023
prodáno: ASTRA 1.4 110kW AT MY2018
prodáno: ASTRA 1.4 110kW AT MY2018
trhnutie pri akceleracii
Dnes bych se už koupě nebál.
Odesláno z mého SM-G935F pomocí Tapatalk
Odesláno z mého SM-G935F pomocí Tapatalk
Astra K 1.4T 92kW innovation v plné palbě, NAVI900, bez AGR...
Antara 2.2
Omega 2.0
Antara 2.2
Omega 2.0
Ruky prec od 1.4T...ja mam novu Astru 1.4T 150ps, kupenu 15.6.2016 a trhanie bolo neustale, postupne sa pridrzuzilo cinkanie, a 3x som to oznamovala v servise. Povedali mi ze je to standardny jav motora...no to iste. Teraz v nedelu pri 36000km mi odisiel motor. Zistilo sa ze chyba kompresia na 1. valci. Otazne je ci sa vymeni polmotor alebo nie. Vedieme spor kvoli zarucnej dobe. V dielni kde bolo moje auto pracoval prave znamy a ten ma oslovil a povedal mi ze niektore motory co otvoril mali poohynane klukove hriadele a ze poskodenie bolo velke a nie je to prvy pripad. Je to zly sen uz nikdy by som nesla do oplu. Hlavne nie do tychto motorov. Vedia o tom velmi dobre...tankovane bolo premiove palivo, nepomohlo ani to. Teraz mame oci pre plac, nakolko ak by bola potrebna vymena celeho motora tak sa cena moze pohybovat okolo 6 - 7 tisic. 5 rocna zaruka na motor z roku 2016 zahadne neplati lebo niesme v ziadnej databaze evidovani. Takze si dvakrat rozmyslite kupu 1.4T motora. Zle zle zle
trhnutie pri akceleracii
1)Novu - Kupenu 15.6. 2016 takze ste este v 2-rocnej, nie?!
2) pravnik a do nich!
2) pravnik a do nich!
ja třeba problem nemam vyroba 20.10.2016,ale mam jiný problem při neutrálu klepe dvouhmota takže reklamace a uvidime co na to řeknou . ujeto pouhych 20 000km
Zial vraj niesme v zaruke uz, aspon podla ich vyjadrenia nie. Lebo v servisnej anzarucnej knizke mame datum zacatia plynutia zarucnej doby oktober 2015. Ale, podla nas sa dopustil predajca velkeho kixu, nakolko auto bolo od uvedenia do prevadzky na prevoznych ecv a to az do doby kupy, cim sa predavajuci vyhol povinnosti platby dane z registracie vozidla. A aj v podkladoch mam ze prihlasene bolo v oktobri 2015 aj ked to nie je pravda prihlasene bolo mnou v juni 2016. Ale predajcovia sa radi dotahuju co sa rata ako prihlasenie. A navyse vraj to neni zo zakona napadnutelne, nakolko nadradena je zmluva a zarucne podmienky opomenute v zmluve. Takze ciastocne nas maju v sachu a problem riesi uz leasingovka na ktoru sme to postupili. Este nam povedali o moznosti vyuzitia kulancie, teda financnej spoluucasti vyrobcu, nakolko pri takej malej kilometrazi sa ocividne jedna o defektny kus...dufame aspon v to...ludia, nikdy viac. Budu zavadzat ale motory neztiahkunz predaja.
-
zaruka bezi ode dne prevzeti vozidla..meli by to i do knizky vypsat,tak jsem mel i ja..
Opel astra K 1.4turbo 110kw..dynamic..led matrix,navi,18bicolor atd..
trhnutie pri akceleracii
Akoze nieje nic napadnutelne.
Uz len ta zaruka 5rocna ku kazdemu autu. Koho je problem ze oni nemaju nieco evidovane ....
Jasne ze nepovedia, podme sa sudit.
Ty im musis dat najavo , ze sa budes!
Sa spoliehaju vzdy ze to ludia nehaju tak. Nevravim , ze to je vsetko len tak, ale ...
Uz len ta zaruka 5rocna ku kazdemu autu. Koho je problem ze oni nemaju nieco evidovane ....
Jasne ze nepovedia, podme sa sudit.
Ty im musis dat najavo , ze sa budes!
Sa spoliehaju vzdy ze to ludia nehaju tak. Nevravim , ze to je vsetko len tak, ale ...
Tiez som to tvrdila. Lenze k tej 5 rocnej zaruke nemame k tomu nic pisomne zdokladovatelne ze to plati. Teraz opel v tichosti skratil tuto zaruku na standardne 2 roky ak sa nemylim a treba si ju priplatit ako flexcare basic, premium ...etc. Vedia preco ro robia zjavne...uvidime co nam povedia z leasingovky. Vy mate 5 rocni zaruku na motor a prevodovku niekde spomenutu/zaznamenanu co ste kupovali auto v 2016?