trhnutie pri akceleracii

Moderátoři: Astra - R@SAG, mattonecz, klm121, Moderátoři

Odpovědět
sladas opc

Re: trhnutie pri akceleracii

Příspěvek od sladas opc »

Nechci zatim nejak prehanet nebot od vymeny jsem moc nenajel ale musim rict ze vymena svicek byla nejvic poznat oproti oleji a softu..ja po vymene svicek proste zkousel na "prasaka" na ctyrku treba z malych otacek slapnout na plyn a divil jsem se auto proste slo tak jako kazde jine..a nezaznamenal jsem ani takove mikroskubani..proste jsem prekvapen pokud to teda tak zustane..ikdyz co se tyce svicek veril jsem ze to bude znat-protoze zvoleni spravnych svicek dokaze hodne..asi na to taky prisli kdyz puvodni vyradili..
Opel astra K 1.4turbo 110kw..dynamic..led matrix,navi,18bicolor atd..
Reklama

CHlebaCZ

Příspěvek od CHlebaCZ »

cau Sladas ,menil sis ty yvíčky sam nebo v servisu?
CHlebaCZ

Příspěvek od CHlebaCZ »

vymena sviček jsem si řikal ,že na tom nic nebude, že to bude podobné jako u géčka nebo jéčka, ale když jsem to odkrytoval, tak to raději přenecham servisu. Zapalovací lišta je rozdelena , pojištěna šrouby, nebo blbě vidim , tak do toho se mi moc nechce.
Budu věřit servisu, že mi tam dají mé svíčky a ne nějaké jejich a ty moje si nechají
Přílohy
20180526_130342 (Small).jpg
Peto

Příspěvek od Peto »

CHlebaCZ píše:vymena sviček jsem si řikal ,že na tom nic nebude, že to bude podobné jako u géčka nebo jéčka, ale když jsem to odkrytoval, tak to raději přenecham servisu. Zapalovací lišta je rozdelena , pojištěna šrouby, nebo blbě vidim , tak do toho se mi moc nechce.
Budu věřit servisu, že mi tam dají mé svíčky a ne nějaké jejich a ty moje si nechají
Z ceho si mimo??
Ved je to jednoduche.
Odpojis kabel ktory je nastrceny na zapalovacom module a vyskrutkujes jednu skrutku co drzi zapalovaci modul.
Vytiahnes ho a si pri sviecke. Pohodicka.
Nechapem ked sviecky pomohli najviac,preco v servisoch nezacali prave svieckami ked riesili problem z reklamaciami na trhanie.?
OPEL ASTRA 1,4 Turbo, 150k - r.v. 2015
sladas opc

Svicky vymenil sam..neni to nic sloziteho..vycvaknes cervenou aretaci na civce a odpojis konektor a pak odstoubujes tusim desitkou klicem civku a tu pak vytahnes..na svicku potrebujes klic cislo 14..
cudlova666
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cudlova666 »

martinez13 píše:Zdravím, chystám sa kúpiť Astru, je tento jav trhania pri akcelerácií bežný u všetkých novších modeloch alebo je to od kusu? Chcel by som motorizáciu 1.4 turbo 92kw. Celkom ma to odrádza od kúpy, a popozerať radšej niečo iné.
Mam 110KW a nikdy jsem se s ničím podobným nesetkal. Ty motory jsou stejné. r.v. 2016
cudlova666
Kontaktovat uživatele:

Basulak píše:Ruky prec od 1.4T...ja mam novu Astru 1.4T 150ps, kupenu 15.6.2016 a trhanie bolo neustale, postupne sa pridrzuzilo cinkanie, a 3x som to oznamovala v servise. Povedali mi ze je to standardny jav motora...no to iste. Teraz v nedelu pri 36000km mi odisiel motor. Zistilo sa ze chyba kompresia na 1. valci. Otazne je ci sa vymeni polmotor alebo nie. Vedieme spor kvoli zarucnej dobe. V dielni kde bolo moje auto pracoval prave znamy a ten ma oslovil a povedal mi ze niektore motory co otvoril mali poohynane klukove hriadele a ze poskodenie bolo velke a nie je to prvy pripad. Je to zly sen uz nikdy by som nesla do oplu. Hlavne nie do tychto motorov. Vedia o tom velmi dobre...tankovane bolo premiove palivo, nepomohlo ani to. Teraz mame oci pre plac, nakolko ak by bola potrebna vymena celeho motora tak sa cena moze pohybovat okolo 6 - 7 tisic. 5 rocna zaruka na motor z roku 2016 zahadne neplati lebo niesme v ziadnej databaze evidovani. Takze si dvakrat rozmyslite kupu 1.4T motora. Zle zle zle
Špatnej kus,ja mám taky 11OKW najeto ke 30.000 a nikdy nic co popisuješ
cudlova666
Kontaktovat uživatele:

mattonecz píše:Já mám spotřebu 8 a můj motor je na tom asi nejhůř :-D
Já jsem na 8.4
Naposledy upravil(a) cudlova666 dne 26 kvě 2018, 20:34, celkem upraveno 1 x.
cudlova666
Kontaktovat uživatele:

oskin píše:Ahoj,
po přečtení tématu od strany 1 mám pocit, že motor cuká těm co udávají spotřebu kolem 5l/100km a méně.
Já mám 6,8l/100km a motor necuká. Styl jízdy?
Ja 8.4 a taky OK. Myslim si to samé. Ty motory si oddělali lidi sami, když stim jezdili v otáčkách jak v naftaku. Naše jede nejlepe mezi 3-4 tis.tam se spousta lidi v zajiždění auta ani nedostalo.
sladas opc

Prosim te placas blbosti..lidi si motory neoddelali sami nejakym jezdenim..problem tam proste je a tohle neni moje prvni auto takze vim jak se ma jezdit stejne tak jako mraky jinych lidi kteri ten problem maji..
Odpovědět

Zpět na „Astra K - Motory“