trhnutie pri akceleracii
Moderátoři: Astra - R@SAG, mattonecz, klm121, Moderátoři
Re: trhnutie pri akceleracii
Bylo to cca ve 2-3 rano v useku, kde bylo 80 pac je to sama zatacka. Bylo to fakt zabavny, ale kdyby me nekdo zastavil tak to splacim jeste dneska
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50 TDI - 3.0 V6 TDI 210kw
ex 2016 Astra 1.4T 92KW
ex 2016 Astra 1.4T 92KW
- Reklama
A po meste?mia píše:Peto, ja cestujem bežne takýmito rýchlosťami, musela by to byť vyššia rýchlosť a na tých vašich cestách Peto to radšej ani neskúšaj - chýbal by si tuPeto píše: Chodim ako konsky zaprah Keby si sa zo mnou previezol by si videl ten konsky zaprah. Neviem ci by ti pomohli plienocky. Aj tak by si mal vyplach zaludka a tvoja by stratila farebny pignent.
Páni, sorry za offtopic
Opel Astra K ST 1,4 Innovation + nejake tie drobnosti :)
vcera sem vypaloval karbon tak sem jel par minut 220 a s tim chipem to jede uplne v poho. slo by asi o dost vic ale to se mi nechtelo
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2016 Astra 1.4T 92KW
ex 2016 Astra 1.4T 92KW
-
cukani a trhani pocitujes???
Opel astra K 1.4turbo 110kw..dynamic..led matrix,navi,18bicolor atd..
-
v sobotu jsem odvezl auto na reklamaci s trhanim,cukanim atd..dostal jsem nahradni astru 1.6 cdti 100kw pekne jezdi az na ten zvuk diesela ktery mi k tomu autu nesedi ale asi vec nazoru..dnes telefon ze servisu zmerily tlaky ve valcich a vse v pohode,diagnostika problem nevykazuje tak pry jeste nahrali jeste jinou verzi softu je pry jeste nejaka novejsi nez ta co byla ted na svolavacku-no je to zvlastni :-DD..auto pry poradne projeli a problem se pry neobjevil..tento tyden mam auto prevzit tak uvidime co a jak..
Opel astra K 1.4turbo 110kw..dynamic..led matrix,navi,18bicolor atd..
výměna svíček za novejšší typ najeto 15000, trhani se neprojevovalo před ani po výměně, ted už jen vyreklamovat dvouhm. setrvačník a budu mít klid
To ma z toho drbne.sladas opc píše:v sobotu jsem odvezl auto na reklamaci s trhanim,cukanim atd..dostal jsem nahradni astru 1.6 cdti 100kw pekne jezdi az na ten zvuk diesela ktery mi k tomu autu nesedi ale asi vec nazoru..dnes telefon ze servisu zmerily tlaky ve valcich a vse v pohode,diagnostika problem nevykazuje tak pry jeste nahrali jeste jinou verzi softu je pry jeste nejaka novejsi nez ta co byla ted na svolavacku-no je to zvlastni :-DD..auto pry poradne projeli a problem se pry neobjevil..tento tyden mam auto prevzit tak uvidime co a jak..
To kazdy kus auta bude mat svoj indivydualny soft ???
OPEL ASTRA 1,4 Turbo, 150k - r.v. 2015
CHlebaCZ, co mas s dvouhmotou? Neskube Ti to podobne jako viz https://www.opel-forum.cz/viewtopic.php?f=100&t=7694 ??
po zahřatí motoru na neutral klepe dvouhmota, po sešlapnutí spojky přestane
Ajo, tak to je neco jinyho. Tam neni nad cim spekulovat. Dik za info.