Spokojenost s Astrou

Zde projednáváme co se jinam nehodí.

Moderátoři: Astra - R@SAG, mattonecz, klm121, Moderátoři

Odpovědět
pavel_k

Re: Spokojenost s Astrou

Příspěvek od pavel_k »

1) ne - zato mi na tom sedadle, když je prázdný, vibruje opěrka, takové mikrovibrace podle otáček motoru, taky otravný
2) nevím - jelikož jsem přecházel na Astru z multilinku, takže samozřejmě zhoršení
3) ano
Astra K 1,4T 92kW Innovation 05/2016
Reklama

Loader

Příspěvek od Loader »

Tak mi dnes došla trpělivost, původně jsem chtěl čekat až na garančku. Je to až smutné, jaký dokáží plasty vydávat zvuky. Nakonec jsem vybíral mezi Rapidem skoro v plné palbě s automatem, ale vyhrála Astra, už jen díky tomu, že kolega má s Rapidem stejný problém. Že sem tam něco vrzne je normální, ale vrže mi palubka, přední dveře, teď ještě začalo něco rezonovat ve dveřích při vyšších otáčkách. Pochopil bych to u Dacie za dvě kila, ale u auta za půl míče, to teda ne. Jsem zvědavej jestli to vyřeší...
Opel Astra K ST / 1.4 74kW
pelito

Příspěvek od pelito »

daj potom pls vediet ako si dopadol...mne sa s tym zatial nechce moc serkat ale som zvedavy co ti s tym urobia
Astra K 1.0T 77kw Innovation
Granite Grey
moriarti

Příspěvek od moriarti »

Taky uvažuju o Astře ST,byl jsem se včera projet a parádička..1.4T
moriarti

Příspěvek od moriarti »

Ty ergo sesle jsou fakt skvělé,jen to prodloužení mohlo být trochu delší.. ;)
Loader

Příspěvek od Loader »

Takže jak jsem dopadl...? Murphyho zákony!

2km od servisu vše beze změn, ještě jsem schválně zkoušel vytočit motor do otáček, abych si poslechl jak to rezonuje. Přijedu, pán z příjmu si ke mě sedne, že to projedeme a .... NIC! ani vrznutí.

Zvuky z palubky jsem slyšel asi jen já, ale mám slíbeno, že až příště přijedu, tak podlepí plasty kolem rádia a budíků, aby bylo ticho a zkusí seřídit zámky dveří.

PS: odjíždím, cca 2km od servisu, připojovací pruh, podřadím, plnej plyn a ze dveří "bzzzzzzzz..."
Opel Astra K ST / 1.4 74kW
Frost-cz

Příspěvek od Frost-cz »

Pokud opravdu kvalitně podlepí to senzorové bago na skle, tak zmizí dost hnusných zvuků. To je vysloveně výrobní vada Astry, protože to reklamuje mraky lidí. Ne v každém servise, ale znají podlepovací proceduru. Patrně je to know-how, každého servisu zvlášť.
No a další vrzání z interiéru bývají závislá na teplotě okolí díky roztažnosti materiálů. Takže nemusí vrzat vždy. Je to pak k vzteku, když se problém neobjeví na servise.
Astra 1.6 Turbo 2016
pmickal

Příspěvek od pmickal »

To vrzganie budikov je fakt smrt. Mam najazdenych 30000 a dost sa to zhorsilo, vytaca ma to do nepricetnosti :evil: Skusal som to dat reklamovat,ale bolo mi povedane,ze s tym.nevedia nic urobit. Je tu niekto zo slovenska komu to opravili?
Opel Astra K 1.4. Turbo (92 kW/125 koni) Innovation
mattonecz
Moderátor

Příspěvek od mattonecz »

Teď sem jel v autě se sklopenou jednou sedačkou a bez plata na kufru.
Zezadu šel pekelnej hluk od kol. Zjevně to plato je hlavní tlumící prvek. Najednou bylo slyšet mnohem víc i turbo jak píská. Chtělo by to vytlumit kufr a dveře těma plátama. V UK to někdo dělal. Možná vlastně i tady.
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50 TDI - 3.0 V6 TDI 210kw
ex 2016 Astra 1.4T 92KW
moriarti

Příspěvek od moriarti »

Ono to nebude tak horké :D šel jsem kolem prodejce a jel se projet s tím,že prej není problém zdělat plato a položit sedačky..možná tak štěrk v blatnikách..takže pohoda ;)
Odpovědět

Zpět na „Astra K - Pokec“