Spokojenost s Astrou
Moderátoři: Astra - R@SAG, mattonecz, klm121, Moderátoři
Re: Spokojenost s Astrou
1) ne - zato mi na tom sedadle, když je prázdný, vibruje opěrka, takové mikrovibrace podle otáček motoru, taky otravný
2) nevím - jelikož jsem přecházel na Astru z multilinku, takže samozřejmě zhoršení
3) ano
2) nevím - jelikož jsem přecházel na Astru z multilinku, takže samozřejmě zhoršení
3) ano
Astra K 1,4T 92kW Innovation 05/2016
- Reklama
Tak mi dnes došla trpělivost, původně jsem chtěl čekat až na garančku. Je to až smutné, jaký dokáží plasty vydávat zvuky. Nakonec jsem vybíral mezi Rapidem skoro v plné palbě s automatem, ale vyhrála Astra, už jen díky tomu, že kolega má s Rapidem stejný problém. Že sem tam něco vrzne je normální, ale vrže mi palubka, přední dveře, teď ještě začalo něco rezonovat ve dveřích při vyšších otáčkách. Pochopil bych to u Dacie za dvě kila, ale u auta za půl míče, to teda ne. Jsem zvědavej jestli to vyřeší...
Opel Astra K ST / 1.4 74kW
daj potom pls vediet ako si dopadol...mne sa s tym zatial nechce moc serkat ale som zvedavy co ti s tym urobia
Astra K 1.0T 77kw Innovation
Granite Grey
Granite Grey
Taky uvažuju o Astře ST,byl jsem se včera projet a parádička..1.4T
Ty ergo sesle jsou fakt skvělé,jen to prodloužení mohlo být trochu delší..
Takže jak jsem dopadl...? Murphyho zákony!
2km od servisu vše beze změn, ještě jsem schválně zkoušel vytočit motor do otáček, abych si poslechl jak to rezonuje. Přijedu, pán z příjmu si ke mě sedne, že to projedeme a .... NIC! ani vrznutí.
Zvuky z palubky jsem slyšel asi jen já, ale mám slíbeno, že až příště přijedu, tak podlepí plasty kolem rádia a budíků, aby bylo ticho a zkusí seřídit zámky dveří.
PS: odjíždím, cca 2km od servisu, připojovací pruh, podřadím, plnej plyn a ze dveří "bzzzzzzzz..."
2km od servisu vše beze změn, ještě jsem schválně zkoušel vytočit motor do otáček, abych si poslechl jak to rezonuje. Přijedu, pán z příjmu si ke mě sedne, že to projedeme a .... NIC! ani vrznutí.
Zvuky z palubky jsem slyšel asi jen já, ale mám slíbeno, že až příště přijedu, tak podlepí plasty kolem rádia a budíků, aby bylo ticho a zkusí seřídit zámky dveří.
PS: odjíždím, cca 2km od servisu, připojovací pruh, podřadím, plnej plyn a ze dveří "bzzzzzzzz..."
Opel Astra K ST / 1.4 74kW
Pokud opravdu kvalitně podlepí to senzorové bago na skle, tak zmizí dost hnusných zvuků. To je vysloveně výrobní vada Astry, protože to reklamuje mraky lidí. Ne v každém servise, ale znají podlepovací proceduru. Patrně je to know-how, každého servisu zvlášť.
No a další vrzání z interiéru bývají závislá na teplotě okolí díky roztažnosti materiálů. Takže nemusí vrzat vždy. Je to pak k vzteku, když se problém neobjeví na servise.
No a další vrzání z interiéru bývají závislá na teplotě okolí díky roztažnosti materiálů. Takže nemusí vrzat vždy. Je to pak k vzteku, když se problém neobjeví na servise.
Astra 1.6 Turbo 2016
To vrzganie budikov je fakt smrt. Mam najazdenych 30000 a dost sa to zhorsilo, vytaca ma to do nepricetnosti Skusal som to dat reklamovat,ale bolo mi povedane,ze s tym.nevedia nic urobit. Je tu niekto zo slovenska komu to opravili?
Opel Astra K 1.4. Turbo (92 kW/125 koni) Innovation
Teď sem jel v autě se sklopenou jednou sedačkou a bez plata na kufru.
Zezadu šel pekelnej hluk od kol. Zjevně to plato je hlavní tlumící prvek. Najednou bylo slyšet mnohem víc i turbo jak píská. Chtělo by to vytlumit kufr a dveře těma plátama. V UK to někdo dělal. Možná vlastně i tady.
Zezadu šel pekelnej hluk od kol. Zjevně to plato je hlavní tlumící prvek. Najednou bylo slyšet mnohem víc i turbo jak píská. Chtělo by to vytlumit kufr a dveře těma plátama. V UK to někdo dělal. Možná vlastně i tady.
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50 TDI - 3.0 V6 TDI 210kw
ex 2016 Astra 1.4T 92KW
ex 2022 Audi Q5 50 TDI - 3.0 V6 TDI 210kw
ex 2016 Astra 1.4T 92KW
Ono to nebude tak horké šel jsem kolem prodejce a jel se projet s tím,že prej není problém zdělat plato a položit sedačky..možná tak štěrk v blatnikách..takže pohoda