astra k - svetla

Informace ohledně aktualizace navigace, multimedií a elektroniky

Moderátoři: Astra - R@SAG, mattonecz, klm121, Moderátoři

Odpovědět
Joska

Re: astra k - svetla

Příspěvek od Joska »

No když to řešíte už mám objednanou diagnostiku a reklamaci - po druhé s matrixy do servisu, jeslti budu měnit světla co půl roku, tak to potěš....i když šli na třetinovou cenu, přesto jestli to to bude takto s.r....tak teda nevím, má kromě "rosiče" takový problém taky?
Astra G -1,6 SZR, prostě Barča
Astra K - 1,6 CDTI (81kW) Innovation
Reklama

sladas opc

Příspěvek od sladas opc »

Jaky mas problem?
Opel astra K 1.4turbo 110kw..dynamic..led matrix,navi,18bicolor atd..
mahlpo

Příspěvek od mahlpo »

Myslim ze psal, ze se zevnitr rosi zevnitr paraboly a voda stejka. To me kdysi delala i Corsa. LED svetla jsou studeny zdroj tepla a narozdil od zarovek pak nic zevnitr ty svetla nevysusi. Led svetla budou mit chladic,ten zahraty sice bude, ale nebude uvnitr paraboly,ale logicky za svetlem blize k motoru,aby se ledky chladili.
Ja mel problem u roseni zadnich svetel az mi zacli kontakty korodovat. Tak jsem se nastval a vyvrtal zespodu 3 asi 2mm diry, aby voda mohla vytect. A od te doby mam klid...
sladas opc

Příspěvek od sladas opc »

Ja mam pocit ze joska problem s rosenim nemel..jinak co se tyce roseni me uz 3xmenili svetla
Opel astra K 1.4turbo 110kw..dynamic..led matrix,navi,18bicolor atd..
mahlpo

Příspěvek od mahlpo »

3x je dost. To byl jeden z duvodu proc jsem si 35 000 za led matrix nepriplacel po tom, co jsem cetl o problemech s rosenim. A pak kdybych je musel casem vymenit, tak to je pekna palka...
Peto

Příspěvek od Peto »

Mne sa rosilo len jedno svetlo. Vymenili a pohoda. Bez Metrixov by som ho ani nekupil. To je jedna najvecsia deviza toho auta mimo inych veci co to auto dobre ma.
OPEL ASTRA 1,4 Turbo, 150k - r.v. 2015
Cinda

astra k - svetla

Příspěvek od Cinda »

Peťo, musím s tebou, ač nerad, souhlasit. Matrixy jsou na tom autě to nejlepší!

Odesláno z mého SM-G935F pomocí Tapatalk
Astra K 1.4T 92kW innovation v plné palbě, NAVI900, bez AGR...
Antara 2.2
Omega 2.0
westler

Příspěvek od westler »

Kde je uvedeno že Matrixy nepatří do rozšířené záruky? Myslíte tím tu přímo od Opla a nebo smlouvy třetích stran typu Cargarantie apod.?

Explicitně jsem se na toto ptal prodejce a bylo mi řečeno že rozšířená Opel záruka pokrývá celý vůz včetně světel (samozřejmě nekryje běžné opotřebení - olej, pneumatiky, brzdy apod.)
Astra K ST, 2018, 1.6T AT
EX Astra H, 2009, 1.6 Easytronic
Joska

Příspěvek od Joska »

no mě se rosí jen oči...

zrhuba listopad - porucha naklápění AFT světlometů,

teď jsem jezdil se závadou porucha nastavení ATF světlometů (asi 4 dny svítila závada, jsem objednán do servisu. Nevím proč, když si platím onstár jsem jim nezavolal, musím na to příště myslet

ATF, AFT - nepamatuji si přesně - proto jsem to otočil.

Jinak teď přihodím info o on-stáru k roku 2020 končí??????, kdybych to asi věděl, tak jsem zamáčknul slzu a jezdil bych v kloktávce.... :?
Astra G -1,6 SZR, prostě Barča
Astra K - 1,6 CDTI (81kW) Innovation
Peto

Příspěvek od Peto »

Joska píše:no mě se rosí jen oči...

zrhuba listopad - porucha naklápění AFT světlometů,

teď jsem jezdil se závadou porucha nastavení ATF světlometů (asi 4 dny svítila závada, jsem objednán do servisu. Nevím proč, když si platím onstár jsem jim nezavolal, musím na to příště myslet

ATF, AFT - nepamatuji si přesně - proto jsem to otočil.

Jinak teď přihodím info o on-stáru k roku 2020 končí??????, kdybych to asi věděl, tak jsem zamáčknul slzu a jezdil bych v kloktávce.... :?
Ide o poruchu AFL. Mne tu poruchu tiez nepravidelne vyhadzovalo. Vymenili mi pravy Led Metrix reflektor a je pokoj. Vraj v tom reflektore je nejaka elektronika co to sposobuje to vyhadzovanie poruchy na palub. doske. Paradox je ze aj to svetlo sa mi rosilo,takze otazkou je ci tu poruchu AFL nesposobovala ta vlhkost v zarosovani svetla? Zaroseny reflektor mi vymenit nechceli,ale neskvor som reklamoval tu poruchu AFL a uz vymenili svetlo bez problemov. No ale aj ked mi tu poruchu AFL vypisalo na pal. doske svetla fungovali bez problemov aj na plnej automatike.
OPEL ASTRA 1,4 Turbo, 150k - r.v. 2015
Odpovědět

Zpět na „Astra K - Autorádia + navigace + elektronika“