trhnutie pri akceleracii
Moderátoři: Astra - R@SAG, mattonecz, klm121, Moderátoři
-
Re: trhnutie pri akceleracii
Na strankach millers.. Je tam zatim jen foto kanystru a u toho pripravujeme-cena zatim taky ne..
Opel astra K 1.4turbo 110kw..dynamic..led matrix,navi,18bicolor atd..
- Reklama
máš určite pravdu. A pokiaľ niekto použije slovné spojenie "vlastnost niečoho" tak by to v knižke malo byť popísané.vojta píše:když je to vlastnost motorizace tak jak je na to zákazník před koupí upozorněn? Je to někde v návodu nebo v prodejní brožuře nebo prodejce říká zákazníkovi bude to cukat tak se nedivte... na jednu stranu je chápu, ta situace nemá řešení, ale na druhou stranu, chudák kupující... nicméně tendle problém má víc automobilek a řeší to stejně
Ale myslíš, že má napríklad škodovka v manuále napísané, že DSG na klzkej vozovke pri podradení aj pri malom stlačení plynu dá často takú ranu do prednej nápravy že môžeš skončiť v priekope? Takže radšej nejazdiť alebo používať v ručnom režime? A v tomto prípade si myslím, že sa skutočne jedná o vlastnosť tohoto nepodarku, len nevedno kde němečtí soudruzi udělali chybu.
takže jedno z řešení je koupit si mazdu s 2.0 atmo benzin
DoOpla.cz – Opel originální díly, příslušenství a oleje Opel
Na Mazde sú perfektné prieduchy klimatizácie na palubovke, ktoré sa dajú nasmerovať tak ako to Opel nedokáže. Tam Mazda pre mňa začína aj končí.
díky, skúsil som, toto určite nemusím.
Mazda neřeší LSPI na 469 stranách. Tam by si měl začít ne končit....Sunman píše:Na Mazde sú perfektné prieduchy klimatizácie na palubovke, ktoré sa dajú nasmerovať tak ako to Opel nedokáže. Tam Mazda pre mňa začína aj končí.
Promiň nic ve zlém.
LSPI ne ale 2.2diesel je docela dobry smazak (do nejakeho roku). LSPI aktualne resi Hyundai a Honda a to bych necekal.
Scout_1
Mazda neřeší LSPI na 469 stranách.
u atmosféry to nerieši nikto dokonca ani Mazda
Mazda neřeší LSPI na 469 stranách.
u atmosféry to nerieši nikto dokonca ani Mazda
pánové ty doby kdy motory byly jednoduchý a spolehlivý už jsou dávno pryč, dnes je doba kdy už nový auta z fabriky vyjížděj se závadou... a je spíš náhoda když se nějaký automobilce (asi omylem) podaří vyvinout dobrej motor...
a je jedno co máte za auto (myslím značku)
a je jedno co máte za auto (myslím značku)
DoOpla.cz – Opel originální díly, příslušenství a oleje Opel
-
Naprosty souhlas s vojtou..
Opel astra K 1.4turbo 110kw..dynamic..led matrix,navi,18bicolor atd..
Ma niekto aj Astru z roku 2018 s tymto problemom alebo sa to uz vyriesilo vsetko?