astra k - svetla
Moderátoři: Astra - R@SAG, mattonecz, klm121, Moderátoři
Re: astra k - svetla
jak teda svítí ty OSRAMy laser ??? Chceme podrobný popis:-) a nejlépe detailní foto
Astra K, ST 1.4T (92Kw) Enjoy + sady gumových a velurových koberečků :-)
- Reklama
Tak jsem ještě vypozoroval, že světla "pohasnou" i při zmáčknutí knoflíků na zavírání/otevírání oken. Schválně to vyzkoušejte....morgoth píše:Jo taky mi to dělá, kromě rozjezdů i při zatahovnání el. ruční brzdy. Nepřijde mi to jako problém.
Astra K ST 1.4T 110kW Enjoy, 16" + další vychytávky.
strašné...
Páni tak ako ste tu všetci + problémy s rádiom (nehrá, šumí, slabý príjem, zhasínajúci displej) - jediná pomoc asi je:
A/ reklamácia u predajcu, tam vám samozrejme v tomto nikto nemôže pomôcť, ale treba mať podľa mňa dátum reklamácie
B/ reklamácia u dovozcu Opel CS alebo kto to je teraz
nehádzal by som to za hlavu, ak je problém vo fungovaní jednoduchých vecí, ako potom funguje ESP a ABS v kritickej chvíli? Nezabúdajme na to, že dnes nám SW kafre do plynového pedálu (už neovládame klapku v karburátore) do brzdového pedálu (kolízne brzdenie) do volantu (automatické parkovanie, jazdný pruh - našťastie u astry a insignie to zatiaľ nie je).
Nerád by som sa dočkal že raz moje auto vypne rádio, blikne svetlami a potom pridá plyn a zatoči do betonoveho stĺpa alebo kamionu oproti...
Preto za mňa - čo najmenej automatiky. Programátori dorástli tak max do úrovne toho android auta.
Páni tak ako ste tu všetci + problémy s rádiom (nehrá, šumí, slabý príjem, zhasínajúci displej) - jediná pomoc asi je:
A/ reklamácia u predajcu, tam vám samozrejme v tomto nikto nemôže pomôcť, ale treba mať podľa mňa dátum reklamácie
B/ reklamácia u dovozcu Opel CS alebo kto to je teraz
nehádzal by som to za hlavu, ak je problém vo fungovaní jednoduchých vecí, ako potom funguje ESP a ABS v kritickej chvíli? Nezabúdajme na to, že dnes nám SW kafre do plynového pedálu (už neovládame klapku v karburátore) do brzdového pedálu (kolízne brzdenie) do volantu (automatické parkovanie, jazdný pruh - našťastie u astry a insignie to zatiaľ nie je).
Nerád by som sa dočkal že raz moje auto vypne rádio, blikne svetlami a potom pridá plyn a zatoči do betonoveho stĺpa alebo kamionu oproti...
Preto za mňa - čo najmenej automatiky. Programátori dorástli tak max do úrovne toho android auta.
pekne. akurat som zvedavy co vydrzia
Opel Astra K ST 1,4 Innovation + nejake tie drobnosti :)
v prípade ak do 3 mesiacov sa jedna vypáli tak automaticky vymenia za nové vrámci reklamácie
to je pekny bonus ale aj tak ma zaujima realne co vydrzia. daj info ked k tomu dojde. dufam ze to nebude skoro ))
Opel Astra K ST 1,4 Innovation + nejake tie drobnosti :)
dám jasne. zatiaľ je to v pohode, v kombinácií s diaľkovými to svieti super. NIkoho neoslňujem takže super
LED v osvetleni značky vydržala pol dňa a zhorela...takže asi zoženiem modul
Aj ja plánujem kúpiť Osram laser + do dialkových toto autíčko bude svietiť ako slnko https://tuning.autodoplnky.cz/zarovky-o ... s479982454Max píše:pekne. akurat som zvedavy co vydrzia
ASTRA K 1,4i 74kw Enjoy