astra k - svetla

Informace ohledně aktualizace navigace, multimedií a elektroniky

Moderátoři: Astra - R@SAG, mattonecz, klm121, Moderátoři

Odpovědět
matlis

Re: astra k - svetla

Příspěvek od matlis »

Já teda vidím s GE Megalight 90% mnohem lépe oproti originálům z výroby, to bylo skutečně nepoužitelné a svítilo to blbě jak nějaký veterán s obyč žárovkama a ne halogenama. Reflektor je asi schválně mizerně navržený, možná čočka žere světlo, předtím jsem měl Citroen C5 a ten svítil jak dělo s čímkoliv, nemusel jsem nikdy řešit co do toho dám.

Každopádně jak psal kolega, příště zkusím BOSCH GIGALIGHT PLUS 120%, na bulbfacts je doporučují jako nejlepší pro projektory a oni to porovnávají objektivním měřením a ne subjektivně pocitem. Navíc se dají sehnat už od čtyř stovek, takže to není až taková pálka.
Opel Astra K ST Enjoy MY2018 - 1.4T AT
Reklama

astraopel

Příspěvek od astraopel »

Eisy píše:Porovnaval by som jedine rozne ziarovky v rovnakom svetlomete a nie rozdielne svetlomety.
Ale tak kazdy ako chce ...
takzvane “kopnut” sa da vzdy. :)
nic neporovnávám, jen uvádím příklad. Ty světla jsou prostě žalostná
astraopel

Příspěvek od astraopel »

matlis píše:Já teda vidím s GE Megalight 90% mnohem lépe oproti originálům z výroby, to bylo skutečně nepoužitelné a svítilo to blbě jak nějaký veterán s obyč žárovkama a ne halogenama. Reflektor je asi schválně mizerně navržený, možná čočka žere světlo, předtím jsem měl Citroen C5 a ten svítil jak dělo s čímkoliv, nemusel jsem nikdy řešit co do toho dám.

Každopádně jak psal kolega, příště zkusím BOSCH GIGALIGHT PLUS 120%, na bulbfacts je doporučují jako nejlepší pro projektory a oni to porovnávají objektivním měřením a ne subjektivně pocitem. Navíc se dají sehnat už od čtyř stovek, takže to není až taková pálka.
Ano přesně tak, to samé si myslím, že ta čočka to světlo strašně požere.... Přesně jak říkáš s tou C5.. Prostě ty základní světla v Astře jsou hodně slabý místo, škoda, jinak jsem s autem nadmíru spokojen
Cinda

astra k - svetla

Příspěvek od Cinda »

Už to tady bylo psané. Astra jedině s Matrix. Ty základní jsou otřes.

Odesláno z mého SM-G935F pomocí Tapatalk
Astra K 1.4T 92kW innovation v plné palbě, NAVI900, bez AGR...
Antara 2.2
Omega 2.0
Marek.007

Příspěvek od Marek.007 »

A co to pulzovanie svetiel. Uz niekto to riesil?ked sa idem pohnut tak hlavne v noci vydno pokles napetia. Pri kazdom pohnuti .
Astra K ,1.4T 92 kw
Peto

Příspěvek od Peto »

Marek.007 píše:A co to pulzovanie svetiel. Uz niekto to riesil?ked sa idem pohnut tak hlavne v noci vydno pokles napetia. Pri kazdom pohnuti .
Nic take neregistrujem
OPEL ASTRA 1,4 Turbo, 150k - r.v. 2015
Marek.007

Příspěvek od Marek.007 »

Skus si to vsimnut v noci. Ked sa pohnes poklesne napetie. Alebo ked je zavrete okno a potiahnem tlacidlo na zavretie znova pokles napetia. Reklamoval som to.Dostal som novy alternator. Ale zmena ziadna. Vraj konstrukcna vada a ze to na kazdej astre tak je.
Astra K ,1.4T 92 kw
Cinda

astra k - svetla

Příspěvek od Cinda »

To napětí nějak měříš? Nebo pokles napětí usuzuješ podle jasu světel?

Odesláno z mého SM-G935F pomocí Tapatalk
Astra K 1.4T 92kW innovation v plné palbě, NAVI900, bez AGR...
Antara 2.2
Omega 2.0
Marek.007

Příspěvek od Marek.007 »

Podla jasu svetiel. Nie som elektrikar takze neviem ako sa to mera :-)
Astra K ,1.4T 92 kw
morgoth

Příspěvek od morgoth »

Jo taky mi občas dělá při rozjíždění, někdy napětí poklesne tak, že zhasne displej navigace. Neřeším to.
Astra K HB 1,4T 110kW, Innovation, 02/2016
Odpovědět

Zpět na „Astra K - Autorádia + navigace + elektronika“