astra k - svetla
Moderátoři: Astra - R@SAG, mattonecz, klm121, Moderátoři
Re: astra k - svetla
Já teda vidím s GE Megalight 90% mnohem lépe oproti originálům z výroby, to bylo skutečně nepoužitelné a svítilo to blbě jak nějaký veterán s obyč žárovkama a ne halogenama. Reflektor je asi schválně mizerně navržený, možná čočka žere světlo, předtím jsem měl Citroen C5 a ten svítil jak dělo s čímkoliv, nemusel jsem nikdy řešit co do toho dám.
Každopádně jak psal kolega, příště zkusím BOSCH GIGALIGHT PLUS 120%, na bulbfacts je doporučují jako nejlepší pro projektory a oni to porovnávají objektivním měřením a ne subjektivně pocitem. Navíc se dají sehnat už od čtyř stovek, takže to není až taková pálka.
Každopádně jak psal kolega, příště zkusím BOSCH GIGALIGHT PLUS 120%, na bulbfacts je doporučují jako nejlepší pro projektory a oni to porovnávají objektivním měřením a ne subjektivně pocitem. Navíc se dají sehnat už od čtyř stovek, takže to není až taková pálka.
Opel Astra K ST Enjoy MY2018 - 1.4T AT
- Reklama
nic neporovnávám, jen uvádím příklad. Ty světla jsou prostě žalostnáEisy píše:Porovnaval by som jedine rozne ziarovky v rovnakom svetlomete a nie rozdielne svetlomety.
Ale tak kazdy ako chce ...
takzvane “kopnut” sa da vzdy.
Ano přesně tak, to samé si myslím, že ta čočka to světlo strašně požere.... Přesně jak říkáš s tou C5.. Prostě ty základní světla v Astře jsou hodně slabý místo, škoda, jinak jsem s autem nadmíru spokojenmatlis píše:Já teda vidím s GE Megalight 90% mnohem lépe oproti originálům z výroby, to bylo skutečně nepoužitelné a svítilo to blbě jak nějaký veterán s obyč žárovkama a ne halogenama. Reflektor je asi schválně mizerně navržený, možná čočka žere světlo, předtím jsem měl Citroen C5 a ten svítil jak dělo s čímkoliv, nemusel jsem nikdy řešit co do toho dám.
astra k - svetla
Už to tady bylo psané. Astra jedině s Matrix. Ty základní jsou otřes.
Odesláno z mého SM-G935F pomocí Tapatalk
Astra K 1.4T 92kW innovation v plné palbě, NAVI900, bez AGR...
Antara 2.2
Omega 2.0
Antara 2.2
Omega 2.0
A co to pulzovanie svetiel. Uz niekto to riesil?ked sa idem pohnut tak hlavne v noci vydno pokles napetia. Pri kazdom pohnuti .
Astra K ,1.4T 92 kw
Nic take neregistrujemMarek.007 píše:A co to pulzovanie svetiel. Uz niekto to riesil?ked sa idem pohnut tak hlavne v noci vydno pokles napetia. Pri kazdom pohnuti .
OPEL ASTRA 1,4 Turbo, 150k - r.v. 2015
Skus si to vsimnut v noci. Ked sa pohnes poklesne napetie. Alebo ked je zavrete okno a potiahnem tlacidlo na zavretie znova pokles napetia. Reklamoval som to.Dostal som novy alternator. Ale zmena ziadna. Vraj konstrukcna vada a ze to na kazdej astre tak je.
Astra K ,1.4T 92 kw
astra k - svetla
To napětí nějak měříš? Nebo pokles napětí usuzuješ podle jasu světel?
Astra K 1.4T 92kW innovation v plné palbě, NAVI900, bez AGR...
Antara 2.2
Omega 2.0
Antara 2.2
Omega 2.0
Podla jasu svetiel. Nie som elektrikar takze neviem ako sa to mera
Astra K ,1.4T 92 kw
Jo taky mi občas dělá při rozjíždění, někdy napětí poklesne tak, že zhasne displej navigace. Neřeším to.
Astra K HB 1,4T 110kW, Innovation, 02/2016