trhnutie pri akceleracii
Moderátoři: Astra - R@SAG, mattonecz, klm121, Moderátoři
Re: trhnutie pri akceleracii
Žasnem nad tým ako niektorí zavrhnú celé auto kvôli jednému motoru. Astra nemá v ponuke len jeden motor ľudia. A s tou 1.4T aj tak musia časom určite niečo urobiť. Určite na tom pracujú ale riešenie musí byť 100% a to sa nedá zbúchať za pár dní ani mesiacov, niekedy. Si zoberte že keď sa auto vyvíja tak sa s ním jazdí kľudne aj rok, dva. A nedovolia si zvolávačku na ten istý problém 2x alebo 3x. Musia ísť na istotu nech nevyzerajú jak ťuťmáci. Čas vám dopraje to po čom tak túžite .
Moje autá:
- Astra Coupé Turbo 2.0T (Z20LET) - EDS Stage 1 (250ps, 400NM)
- Insignia A HB 2.0CDTi (B20DTH 125kw) AT6 - rv.2016
- Insignia ST OPC (2.8T V6, 265kw - Stage 1) MT6 - rv.2010
- Astra Coupé Turbo 2.0T (Z20LET) - EDS Stage 1 (250ps, 400NM)
- Insignia A HB 2.0CDTi (B20DTH 125kw) AT6 - rv.2016
- Insignia ST OPC (2.8T V6, 265kw - Stage 1) MT6 - rv.2010
- Reklama
tak mám další novinku s mým autem. dnes to cuká neuvěřitelně, a při tom se pěkně hulí z výfuku.
když akceleruju tak na 2700 ot to přestane táhnout a znovu začne až na 4 tis
k tomu má motor dost hlučný zvuk - když otevřu motor a poslouchám ho. není tichý jako byl
to asi souvisí s tím,že oleje už je blíže k minimu
začíná to bejt fakt zoufalý
k tomu má motor dost hlučný zvuk - když otevřu motor a poslouchám ho. není tichý jako byl
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50 TDI - 3.0 V6 TDI 210kw
ex 2016 Astra 1.4T 92KW
ex 2016 Astra 1.4T 92KW
mattonecz píše:tak mám další novinku s mým autem. dnes to cuká neuvěřitelně, a při tom se pěkně hulí z výfuku.
Když čtu tvé příspěvky tak si říkám jestli nejsi zaměstnanec Škodovky a nemluvíš o prvních TSIčkách
Mimochodem všem to asi cuká,ale ty budeš asi první který ten motor zadře,tolik problémů s autem snad nemá nikdo jiný. Vypadá to že jsi chytnul pondělní auto po velkém flámu v Polsku
Astra K ST, 1.4 turbo 92kw, Innovation
No už je to fakt zoufalý.
To auto si ze mě dělá prdel, dnes ráno to zase táhne i přes 2700 ot...
Ten kouř hulí jen ve chvílích kdy to cuká nebo klepe
To auto si ze mě dělá prdel, dnes ráno to zase táhne i přes 2700 ot...
Ten kouř hulí jen ve chvílích kdy to cuká nebo klepe
ex 2016 Astra 1.4T 92KW
ex 2016 Astra 1.4T 92KW
tak to je niečo, jak je možné že pri takejto chybe servis v polohe mrtvého chrobáka??? To je pre mňa neuveriteľné!!!mattonecz píše:No už je to fakt zoufalý. To auto si ze mě dělá prdel, dnes ráno to zase táhne i přes 2700 ot...Ten kouř hulí jen ve chvílích kdy to cuká nebo klepe
K tej 1,6T, od začiatku tohto roka tuším montovaný konštrukčne modifikovaný model
Zdravím pánové, dal jsem si tu práci a celé toto vlákno jsem přelouskal včetně odkazovaného UK fóra. Se vši úctou k Vám, kteří jsou dotčení tímto problémem nechce se mi věřit, že je to až tak kritické. Jednak zde na fóru vidím pouze pár lidí, co si na to stěžuje, takže buď ti zbylí ho nemají nebo ho ignoruji neb ta chyba tam je, ale není kritická a nevnímají ji. S klidným svědomím Vám řeknu, že sice Opel tuto chybu eviduje, ale víceméně s ní nic nedělá, proč? Jednoduše, kde není důkaz není soudce. Nezlobte se na mě pánové, co si nejvíce stěžují, neříkejte mi, že chybu nedokážete nasimulovat to prostě není možné, vezmu si poznámkový blok „prázdnou silnici“ a budu tak dlouho simulovat až přijdu přesně za jakých podmínek to dělá a pak jim to otluču o hlavu. Dále neříkejte mi, že neexistuje diagnostika s live data logem a ebay je ji fůry.
Sám jsem čekatel na tento motor a už teď vím že budu mít stejnou chybu a už teď vím, že mě to bude stejně štvát jak Vás. Pánové držím s vámi jen mi dejte nebo jim dejte důkazy ať jim to předložíme na jasně a bez jakýchkoli pochyb...
Sám jsem čekatel na tento motor a už teď vím že budu mít stejnou chybu a už teď vím, že mě to bude stejně štvát jak Vás. Pánové držím s vámi jen mi dejte nebo jim dejte důkazy ať jim to předložíme na jasně a bez jakýchkoli pochyb...
- yggdrasilsk
davno maju live data a dokazy. Ked to cukne veducemu servisu staci ti to ako dokaz? Simulovať? Vela stastia mudra hlava. Rad sa k tebe pridem poucit....aj ked mne 2nadrze nic.
VW Golf 6 Variant 1.6 TDi
Opel Astra-K ST Inovation 1.4T už doma
Opel Astra-K ST Inovation 1.4T už doma
Takovej chytrák už tu byl a pak tu fnukal že už mu to taky cuka.
Až se ti to stane při predjizdeni a pojede proti kamion tak si vyměň pleny a přijď se svěřit.
Až se ti to stane při predjizdeni a pojede proti kamion tak si vyměň pleny a přijď se svěřit.
ex 2016 Astra 1.4T 92KW
ex 2016 Astra 1.4T 92KW
Ale však já se s Vámi nehádám, natož jsem nic nezmínil o bezpečnosti, nebezpečnosti (přečtěte si to znovu). Prosím nejsem tu od toho, abych se s Vámi hádal. Stejně jako Vy chci se dopátrat oné chyby. Proto znovu píšu jinými slovy, hoďte sem důkazy, poznámky, dejte sem video rád s Vaším souhlasem si ho zkopírují a budu ho používat jako jeden z důkazu, když budu mít stejnou chybu. Případně abych si i já ověřil na svém voze. A znovu říkám ta chyba tam je a jen tak jí neodstraní vím to. Je potřeba na ně tlačit...
Ta chyba je nahodilá, nedá se vyvolat cíleně. 1x udělá a 100x neudělá, poté udělá 3x během minuty.
Jistý je, že teď v zimě se to zhoršuje a najeté km tomu taky nepřidávají, protože ten motor se musí dost opotřebovávat těmi detonacemi.
Myslím, že můj motor už dlouho nevydrží a jsem za to rád.
Největší šance je jet do kopce na plný plny na 3-4-5, a většinou to na jeden z těchto převodů udělá.
Je to dost frustrující, já to auto reklamuju už asi po páté během půl roku a nikdy se závada neprojevila. Což ani nemusí být lež Opelu.
Jistý je, že teď v zimě se to zhoršuje a najeté km tomu taky nepřidávají, protože ten motor se musí dost opotřebovávat těmi detonacemi.
Myslím, že můj motor už dlouho nevydrží a jsem za to rád.
Největší šance je jet do kopce na plný plny na 3-4-5, a většinou to na jeden z těchto převodů udělá.
Je to dost frustrující, já to auto reklamuju už asi po páté během půl roku a nikdy se závada neprojevila. Což ani nemusí být lež Opelu.
ex 2016 Astra 1.4T 92KW
ex 2016 Astra 1.4T 92KW