Ahojky, tak jsem odvezl auto do servisu a vypíšu Vám rozsah opravy:
1) Počítač hlásí poruchu podvozku
2) Kontrola střešního okna - lupe při dojíždění
3) Vůz plave - 2x po geometrii - kontrola podvozku
4) Kontrola funkce automatu, občas drží otáčky a nechce přeřadit (jak v programu SPORT)
5) Při osvícení čidla dešťového senzoru se samovolně spouští stěrače
6) Informovat zákazníka o novém DVD do navigace - cena + použitelnost !
Ohledně prodloužení záruky tak to ihned nechám udělat protože mně se to vyplatí

. informoval jsem se na vrácení vozu ale ještě se to nikomu nepovedlo jelikož mám auto vedeno na firmu a tam platí jiný zákoník a na tom se točí. Bohužel mají pravdu. Auto nemám ani v leasingu ani v úvěru a tak jsem myslel že to půjde jednodušeji. prodej nepřipadá v úvahu kvůli účetnictví a nemožnosti auto odepsat. Je tam pak veliká ztráta (finanční). No prostě jsem v pr.... .
Píšeš, že auto nemají nabízet. To je dnes otázka nabídky a poptávky. oni chtějí co nejlevněji vyrobit auto a co nejdráž prodat, pak je na nás jestli ho koupíme. Bohužel s kvalitou je to v posledních létech špatné. Kde jsou doby když jsem měl Oktávku 1,9 TDi 81 KW a za čtyři roky měla bez sebemenších závad najeto 350 000 km a vypadala jak nová. Dlouhodobá spotřeba 5,2 l/100 km a žádné podělané EURO5
Ohledně Info o mojí Insignii jsem si neuvědomil, že jsme to tu komletně překopali (stránky) a pravděpodobně se to smázlo. Kluci prosím dělejte info o svých vozech v kategorii:
INSIGNIA - auta členů a recenze
Zde je odkaz na moje :
https://www.opel-forum.cz/viewtopic.php?f=61&t=2415