kurnik chlapi! teraz prave riešim dilemu či 74 kw atmosferu alebo 92kw turbo a vy mi to tym trhanim neuľahčujete .... .... už to niekomu oficialne riešili v Opli?
aky postup? ved auto trha a v tom momente straca vykon - toto je maximalne nebezpecne a v tejto dobe to nieje normalne?!?! aby som to musel nejak zvlast obhajovat dal som im auto oni testovali a nic nezistili takze auto odomna odkupili kde som zatial prisiel o nejake peniaze - co budem este samozrejme riesit ale kaslat na peniaze hlavne ze sa nevozim na novom nepodarenom a nefunkcnom aute a sam seba nepresviecam ze sa to opravi samo a ze auto je super. urcite som prisiel o prihlasenie - to vam uz nikto nevrati. Teraz mi je este zahadou co spravili s tym autom lebo som sa na to pytal a predajca zahmlieval takze niekto mozno jazdi na pokazenom aute - ale to zisti az ked bude musiet viac vytocit motor - to je inak podla mna a aj podla vyjadrenia technika dovod preco sa nie vsetci stazuju. kazdy si auto setri a poriadne nevytoci motor cca cez 2200 otacok.
A co myslite robi to na kazdom motore ci je to len nahoda zopar kusov pri tolko predanych motorov... Neskusal si to dat na diagnostiku? Odkial si to auto kupoval myslim z akeho mesta a este jedna otazka ty si mal tu 110 kw?