kola a ventilky
Moderátoři: Astra - R@SAG, mattonecz, klm121, Moderátoři
Re: kola a ventilky
Servis plácal nesmysly. Je jedno kam každé kolo dáš - klidně je toč... Stejně si A-K pamatuje pouze jednu sadu ventilků. Takže, při každém přehození kol musíš znovu učit.
Astra K 1.4T 92kW innovation v plné palbě, NAVI900, bez AGR...
Antara 2.2
Omega 2.0
Antara 2.2
Omega 2.0
- Reklama
Tak ak je toto pravda tak potom zbytočne dve sady kolies -radšej to hore dole prezúvať a mohol som ušetriť za ventily 200€ idem zajtra do opla tak som zvedavý čo povie technik ak to potvrdí tak predávam zimné disky a necham si sadu ventilov a gumy budem prezuvať zoblikaním - furt to bude lacnejšie ako toto...Cinda píše:Servis plácal nesmysly. Je jedno kam každé kolo dáš - klidně je toč... Stejně si A-K pamatuje pouze jednu sadu ventilků. Takže, při každém přehození kol musíš znovu učit.
ASTRA K 1,4i 74kw Enjoy
Kup si krabičku na programovaniepepojoky píše:Tento týžden som prezuval kolesá z letných kupovaných s kupenými senzormi tlaku na zimne origo oplácke snímače. samozrejme po prejdení pár km chyba servis - tlak nenačítalo. Volal som predajcovi a ten mi položil otázku či boli kolesá založené na to isté miesto ak áno tak by to nemal byť problém. No na to isté miesto asi založené neboli lebo mna to vôbec nenapadlo a toho v pneuservise už vôbec nie - takže musím isť do servisu opel aby mi ich znova načítali 15€ predbežná cena. Za prehodenie kolies ich vyváženie a znovu načítanie je to už 35€ dnes každý len by ryžoval. Samozrejme letnú sadu mi v pneuservise neoznačil tak ma na jar čaká návšteva pneuservisu kde som kupoval letné gumy a disky - ak pneuservis nebude existovať neviem kde mi potom načítajú snímače .... NO dajte si na tieto výmeny pozor a dajte vedieť či povodná poloha kolies Vám bez problémov načítala snímače.
https://www.aliexpress.com/af/EL%25252d ... =price_asc
a progrtamuj si sám, za tri prezutia ju máš naspäť...
ja som to takto urobil...
Opel astra K ST inovation 1,4 150k, čierna metalíza, sada inovace(led matrix a navigácia…) , zimná sada 2, funkčná sada pre zadné sedadlá, fleetova zľava 16,38%(3909€)…
to je síce fajn ale načíta mi aj tu druhú neoriginálnu sadu??? či je len na snímače opel...palah píše:Kup si krabičku na programovaniepepojoky píše:Tento týžden som prezuval kolesá z letných kupovaných s kupenými senzormi tlaku na zimne origo oplácke snímače. samozrejme po prejdení pár km chyba servis - tlak nenačítalo. Volal som predajcovi a ten mi položil otázku či boli kolesá založené na to isté miesto ak áno tak by to nemal byť problém. No na to isté miesto asi založené neboli lebo mna to vôbec nenapadlo a toho v pneuservise už vôbec nie - takže musím isť do servisu opel aby mi ich znova načítali 15€ predbežná cena. Za prehodenie kolies ich vyváženie a znovu načítanie je to už 35€ dnes každý len by ryžoval. Samozrejme letnú sadu mi v pneuservise neoznačil tak ma na jar čaká návšteva pneuservisu kde som kupoval letné gumy a disky - ak pneuservis nebude existovať neviem kde mi potom načítajú snímače .... NO dajte si na tieto výmeny pozor a dajte vedieť či povodná poloha kolies Vám bez problémov načítala snímače.
ASTRA K 1,4i 74kw Enjoy
ANO! Nacita.
Astra K 1.4T 92kW innovation v plné palbě, NAVI900, bez AGR...
Antara 2.2
Omega 2.0
Antara 2.2
Omega 2.0
Neoriginal neviem ale prečo kupovať neoriginal ventilky ked u vojtu sú celkom za dobrú cenu a hlavne originál, https://www.doopla.cz/dily/snimac-tlaku ... -1353.htmlpepojoky píše:to je síce fajn ale načíta mi aj tu druhú neoriginálnu sadu??? či je len na snímače opel...palah píše:Kup si krabičku na programovaniepepojoky píše:Tento týžden som prezuval kolesá z letných kupovaných s kupenými senzormi tlaku na zimne origo oplácke snímače. samozrejme po prejdení pár km chyba servis - tlak nenačítalo. Volal som predajcovi a ten mi položil otázku či boli kolesá založené na to isté miesto ak áno tak by to nemal byť problém. No na to isté miesto asi založené neboli lebo mna to vôbec nenapadlo a toho v pneuservise už vôbec nie - takže musím isť do servisu opel aby mi ich znova načítali 15€ predbežná cena. Za prehodenie kolies ich vyváženie a znovu načítanie je to už 35€ dnes každý len by ryžoval. Samozrejme letnú sadu mi v pneuservise neoznačil tak ma na jar čaká návšteva pneuservisu kde som kupoval letné gumy a disky - ak pneuservis nebude existovať neviem kde mi potom načítajú snímače .... NO dajte si na tieto výmeny pozor a dajte vedieť či povodná poloha kolies Vám bez problémov načítala snímače.
Ja som kupil tieto…
Opel astra K ST inovation 1,4 150k, čierna metalíza, sada inovace(led matrix a navigácia…) , zimná sada 2, funkčná sada pre zadné sedadlá, fleetova zľava 16,38%(3909€)…
200 EUR za 4 ventily nie je trochu over the line? Riadna prirazka, to kde su taki podnikatelia? ved aj u podla mna najdrahsieho dealera (Final CD) pytali 45E/ks. Ja som kupil u konkurencie za 33E/ks.pepojoky píše:Tak ak je toto pravda tak potom zbytočne dve sady kolies -radšej to hore dole prezúvať a mohol som ušetriť za ventily 200€ idem zajtra do opla tak som zvedavý čo povie technik ak to potvrdí tak predávam zimné disky a necham si sadu ventilov a gumy budem prezuvať zoblikaním - furt to bude lacnejšie ako toto...Cinda píše:Servis plácal nesmysly. Je jedno kam každé kolo dáš - klidně je toč... Stejně si A-K pamatuje pouze jednu sadu ventilků. Takže, při každém přehození kol musíš znovu učit.
cez ebay okolo 100 EUR aj s postovnym http://www.ebay.com/itm/Opel-ASTRA-Mokk ... SwvUlWq41W
1.6T, 147kW, Innovation+Inovace = ziadne zbytocne kraviny (...iba Start/Stop...)
200 EUR za 4 ventily nie je trochu over the line? Riadna prirazka, to kde su taki podnikatelia? ved aj u podla mna najdrahsieho dealera (Final CD) pytali 45E/ks. Ja som kupil u konkurencie za 33E/ks.yogi83 píše:pepojoky píše:Tak ak je toto pravda tak potom zbytočne dve sady kolies -radšej to hore dole prezúvať a mohol som ušetriť za ventily 200€ idem zajtra do opla tak som zvedavý čo povie technik ak to potvrdí tak predávam zimné disky a necham si sadu ventilov a gumy budem prezuvať zoblikaním - furt to bude lacnejšie ako toto...Cinda píše:Servis plácal nesmysly. Je jedno kam každé kolo dáš - klidně je toč... Stejně si A-K pamatuje pouze jednu sadu ventilků. Takže, při každém přehození kol musíš znovu učit.
cez ebay okolo 100 EUR aj s postovnym http://www.ebay.com/itm/Opel-ASTRA-Mokk ... SwvUlWq41W[/quote
jasne cena je zaokruhlena na nahor dal som za ne cca 43€
ASTRA K 1,4i 74kw Enjoy
Zdravím,
Plecháče z A-H je možno použít i u A-K (jsou stejné rozměru disků, šroubu atd. jako u A-H), když teda pominu ventilky ?
Děkuji za info...
Plecháče z A-H je možno použít i u A-K (jsou stejné rozměru disků, šroubu atd. jako u A-H), když teda pominu ventilky ?
Děkuji za info...
Ahoj.
Ne. A-H má jinou rozteč 5x110.
Stejnou rozteč má A-J 5x105 (mimo diesel) ale má jinou ET (39 místo 41).
OnMi
Ne. A-H má jinou rozteč 5x110.
Stejnou rozteč má A-J 5x105 (mimo diesel) ale má jinou ET (39 místo 41).
OnMi
Škoda Enyaq Sportline iV 80 MY2023
Škoda Superb III Combi 2.0TDI MY2017
ex Astra K Innovation 1.4T MY2016.5
ex Vectra C Caravan COSMO Z19DTH MY2008
ex Astra G 1.6 16V MY2000
ex Vectra A 1.7TD MY1994
Škoda Superb III Combi 2.0TDI MY2017
ex Astra K Innovation 1.4T MY2016.5
ex Vectra C Caravan COSMO Z19DTH MY2008
ex Astra G 1.6 16V MY2000
ex Vectra A 1.7TD MY1994