Spokojenost s Astrou

Zde projednáváme co se jinam nehodí.

Moderátoři: Astra - R@SAG, mattonecz, klm121, Moderátoři

Odpovědět
Martin_CZ

Re: Spokojenost s Astrou

Příspěvek od Martin_CZ »

Co mi na tomto autě vadí, i když na něj zatím jen čekám, je to, že nejsou směrovky integrované do zpětných zrcátek. To mi esteticky docela dost vadí....
Opel Astra K - Innovation, 1,4 T (92 Kw)
Reklama

vojta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vojta »

dnes jsou laky hodně ošizený z důvodu úspory a taky kvůli ekoteroristům, takže se lakuje slabá vrstva a vodou ředitelný barvy, tomu to pak odpovídá, proto bych určitě nešel do základní barvy ale určitě do metalízy...

smetí by se v laku určitě objevit nemělo ale měnit kvůli tomu dveře? Veř že by ti na tom tom autě nemehla ze servisu udělali víc škody než užitku, vždy bude poznat že je to lakovaný, ať nalakuješ starý nebo nový dveře, takže to nech jak to je, stejně jsi jediný kdo si toho všimne...
DoOpla.cz – Opel originální díly, příslušenství a oleje Opel
Bedar

Příspěvek od Bedar »

Já bych to taky raději neřešil. Mamina měla 15dní starého Nissan Juke a na parkovišti ji odreli přední nárazník, tak do dali do origo servisu. No nalakování tak, že to je hrůza. S prominutím blbá bílá barva a nerozumím proč neudělali zástřik předních blatníků. Přední nárazník při přechodu na blatníky z boku razí jako prase, takže celá rodina nadšená :D kdyby to člověk věděl tak raději tu oděrku na nárazníku nechá tak.
Astra ST, 1.4 turbo 92kw, Innovation, r.v.2016
norinco

Příspěvek od norinco »

Ahoj, mám najeto cca 3tis km a kromě toho, že zlobí tovární alarm (siréna houká jak se jí zachce a nikdo neví proč), tak jsem s autem celkem spokojen.

To trhání motoru zatím nepozoruji a to se snažím při každé jízdě nasimulovat popisované podmínky.

Chtěl bych se zeptat na dvě věci znalejších:

Jak je chlazené turbo v 1,4 motoru?

Jaký je max. dosah dálkového ovladače k autu? Zkoušel jsem cca 100metrů a stále to odemkne i zamkne, to už mi přijde jako celkem obrovská vzdálenost a možná i nebezpečná (děcko si hraje doma s ovladačem a odemkne mi auto).
Mějte se Nor
Astra K ST 1.4T 110kW Enjoy, 16" + další vychytávky.
Tomys

Příspěvek od Tomys »

Ta dálka...přesně...z meho bytu v 3patře dosáhne, takže junior když si hrál s klíčem nejednou otevřel kufr a jednou stáhnul okna...ještě že mám hodné sousedy. Takže na to pozor.
Astra K ST , 1.4 Turbo 125k , Innovation, 17"
Bubo

Příspěvek od Bubo »

Po měsíci a 2 tis. km mám následující postřehy +/- (budu průběžně doplňovat)

+ LED světla: Svítí skvěle a automat na dálková světla funguje dobře
+ Sedadla: I základní sedadla jsou velmi pohodlná s dobrým bočním vedením
+ Automatické uzamknutí auta pár vteřin poté, co je klíček mimo.

- Roletka v kufru: O tom, že nemá ovládání srovnatelné s Octavií se píše skoro všude. To se dá přežít. Víc mi vadí, že, když se zasune, vodící kolejnice nejsou až do konce a docela velký kus se ohne dolu. Pak není možné dát větší zavazadlo na konec kufru až k sedačkám, protože se tam plete ta spadlá roletka. Dostat tam batoh je skoro pro dva lidi. Jeden nakládá, druhý drží roletku. :?
- Hagusy nejsou hagusy, ale jen ozdobné lišty, příčníky se přidělávají do rámu dveří :roll:
- Nelze nastavit, aby se sklopila zrcátka po uzamknutí auta
- Parkovací senzory: Příliš hlasité pískání, které není lokalizované. Po zvuku se nepozná, kde je překážka. Parkovací senzory reagují se zpožděním. Když za autem zavřu vrata, ozvou se tak za 2 s.
- Ostřikovače: Místo rozprašovacích jsou tam trysky jak ze Škody105
- Senzor deště a další čidla: Ta placka, kde jsou umístěné je tak velká, že občas na křižovatce překáží při výhledu na semafor
- Nemám v kufru FlexOrganizer a záslepky v místech, kam se instaluje jsou dost hrozné
CHlebaCZ

Příspěvek od CHlebaCZ »

ja si jdu pro astru zitra ale kamos se mě ptal jestli se nedaji nekde koupit a vyměnit zadni světla ma tam zakladni a chce je vyměnit za led
mattonecz
Moderátor

Příspěvek od mattonecz »

CHlebaCZ píše:ja si jdu pro astru zitra ale kamos se mě ptal jestli se nedaji nekde koupit a vyměnit zadni světla ma tam zakladni a chce je vyměnit za led
daj, led stojí 14K přibližně
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50 TDI - 3.0 V6 TDI 210kw
ex 2016 Astra 1.4T 92KW
morgoth

Příspěvek od morgoth »

CHlebaCZ píše:ja si jdu pro astru zitra ale kamos se mě ptal jestli se nedaji nekde koupit a vyměnit zadni světla ma tam zakladni a chce je vyměnit za led
Jo, psal to tu už dřív Vojta, za ty peníze to nestojí. Spíš by tomu měli v ceníku říkat zadní LED obrysovky, protože blinkry, mlhovka i couvací světla používají normální žárovky i u LED světel.
Astra K HB 1,4T 110kW, Innovation, 02/2016
norinco

Příspěvek od norinco »

V poslední době často pozoruji, že se mi ráno mlží zevnitř okna. Vzduch mám puštěný na 30% a teplotu na polovině regulátoru. Takže musím vzduch pustit na plno a pak je to OK. V předchozím astře jsem tak často nemlžil...
Astra K ST 1.4T 110kW Enjoy, 16" + další vychytávky.
Odpovědět

Zpět na „Astra K - Pokec“