Astra Turbo vs Atmosfera a dalsi spam
Moderátoři: Astra - R@SAG, mattonecz, klm121, Moderátoři
Re: Astra Turbo vs Atmosfera a dalsi spam
Korejce ani omylem. Fuj hnus, hlavne Hyundai a jejich ubohe reklamy.
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50 TDI - 3.0 V6 TDI 210kw
ex 2016 Astra 1.4T 92KW
ex 2016 Astra 1.4T 92KW
- Reklama
Jak rikam, oba naprosto bez problemu -nikde nic nevrzal, nic neodpadlo, nezlomilo se. Ano, prvni generace Ceedu mela strohy interier, Sportage byla na tom o dve tridy lepe. A jdou porad dopredu - soucasna Sportage, Tucson i nova i30 se vyrovnaji spicce v mainstreamove auto produkci. A hlavne obe auta jezdila a jezdi dal u novych majitelu bez zavady.
Detinske vykriky jako fuj a podobne jsou akorat k smichu - a pak tady brecis, jak se ti sere Opel. To nema s racionalnim uvazovanim nic spolecneho. Chapu, ze mas osobni preference, ja pouze psal mou osobni zkusenost oprostenou od emoci. Auto je pro me spotrebni zbozi, potrebuji aby fungovalo. A to obe KIE splnili na 100 procent. Kdybych dostal srovnatelnou nabidku, jdou do KIA znova, Opel ale nabidl lepsi podminky, takze jsem sel do nej. Pri vyberu se ridim rozumem, emoce hraji druhe housle. A co si budeme namlouvat, tohle jsou auta pro denni spotrebu. Kvuli emocim se kupuji jine znacky a modely.
Detinske vykriky jako fuj a podobne jsou akorat k smichu - a pak tady brecis, jak se ti sere Opel. To nema s racionalnim uvazovanim nic spolecneho. Chapu, ze mas osobni preference, ja pouze psal mou osobni zkusenost oprostenou od emoci. Auto je pro me spotrebni zbozi, potrebuji aby fungovalo. A to obe KIE splnili na 100 procent. Kdybych dostal srovnatelnou nabidku, jdou do KIA znova, Opel ale nabidl lepsi podminky, takze jsem sel do nej. Pri vyberu se ridim rozumem, emoce hraji druhe housle. A co si budeme namlouvat, tohle jsou auta pro denni spotrebu. Kvuli emocim se kupuji jine znacky a modely.
Opel Astra K (MY17,5) Cosmic Grey 1.4T 92kW Enjoy + Komfortní sada 2 + mlhovky
Jezdil sem tři roky se Ceedem 2013 a musím říct, že odhlučnění je rozhodně lepší než v Astře K. Podvozek má Ceed lepší, odhlučnění je lepší, komfort jizdy lepší. Astře vržou plasty o dost víc + rezonance. Astru sem si koupil protože sem chtěl něco silnějšího a 1,4T mi přišla jako optimální + design Astry nové generace se mi též dost líbí, ale astru bych si už podruhé nekoupil viz důvody ktéré sem napsal výše.mattonecz píše:Korejce ani omylem. Fuj hnus, hlavne Hyundai a jejich ubohe reklamy.
BTW: Pokud kupujete podle toho, kdo jakou má reklamu tak je mi vás líto.
-
Také mohu potvrdit kvality a spolehlivost značky Hyundai, měl jsem 1. i 2. generaci I30, obě koupené na začátku výroby a s oběma jsem byl spokojen. Nějaké pidimušky měli, ale nic závažného. 3. generace I30 mi do oka nepadla, Astra je hezčí, proto jsem ji objednal ( 1.4 74kw ) snad nezklame..
Opel Astra K Enjoy 1.4 74kw MY17,5 Bílá Summit, Komfortní sada 2 + Mlhovky
Líto to ti mě jednak bejt nemusí a druhak nechápu proč mi to cpeš.Luckiller píše:Jezdil sem tři roky se Ceedem 2013 a musím říct, že odhlučnění je rozhodně lepší než v Astře K. Podvozek má Ceed lepší, odhlučnění je lepší, komfort jizdy lepší. Astře vržou plasty o dost víc + rezonance. Astru sem si koupil protože sem chtěl něco silnějšího a 1,4T mi přišla jako optimální + design Astry nové generace se mi též dost líbí, ale astru bych si už podruhé nekoupil viz důvody ktéré sem napsal výše.mattonecz píše:Korejce ani omylem. Fuj hnus, hlavne Hyundai a jejich ubohe reklamy.
Btw měl sis koupit korejce a nefňukat tu teď
ex 2016 Astra 1.4T 92KW
ex 2016 Astra 1.4T 92KW
mattonecz píše:Líto to ti mě jednak bejt nemusí a druhak nechápu proč mi to cpeš.Luckiller píše:Jezdil sem tři roky se Ceedem 2013 a musím říct, že odhlučnění je rozhodně lepší než v Astře K. Podvozek má Ceed lepší, odhlučnění je lepší, komfort jizdy lepší. Astře vržou plasty o dost víc + rezonance. Astru sem si koupil protože sem chtěl něco silnějšího a 1,4T mi přišla jako optimální + design Astry nové generace se mi též dost líbí, ale astru bych si už podruhé nekoupil viz důvody ktéré sem napsal výše.mattonecz píše:Korejce ani omylem. Fuj hnus, hlavne Hyundai a jejich ubohe reklamy.
Btw měl sis koupit korejce a nefňukat tu teď
Vlastním obě dvě auta (se Ceedem jezdí jiný člen rodiny, já chtěl neco silnějšího), takže přímo můžu porovnávat. Pokud tím hnusem myslíš vzhled, ok budiž, jedná se o subjektivní záležitost. Pokud myslíš kvalitu tak se hodně mýlíš. Opel už není co býval no.
co hovorite na fiat tipo 1.4t-jet? neurobilo na mna taky wow efekt ako astra ale pride mi to ako poctive auto s overenou technikou
-
Fiat Tipo byl v mém případě jeden z kandidátů na nové auto, ale 1.4 atmosféra. Když ho porovnám s
Astrou 1.4 74kw, tak cena při dorovnání výbavy +- stejná, 1.4 od Fiatu na mě udělala lepší dojem, jela o chlup líp. Na 16" kolech mi přišlo Tipo malinko pohodlnější, kufr má větší Tipo. Prostor, kvalita zpracování, celkový dojem, bezpečnost ( Astra 5, Tipo jen 4 hvězdy ) lepší Astra. Tipo mi hlavně kvalitou zpracování příjde spíš jako low cost .. i když velmi dobrý. Astra je pro mě lepší kus auta v 1.4 atmo motorizaci
Astrou 1.4 74kw, tak cena při dorovnání výbavy +- stejná, 1.4 od Fiatu na mě udělala lepší dojem, jela o chlup líp. Na 16" kolech mi přišlo Tipo malinko pohodlnější, kufr má větší Tipo. Prostor, kvalita zpracování, celkový dojem, bezpečnost ( Astra 5, Tipo jen 4 hvězdy ) lepší Astra. Tipo mi hlavně kvalitou zpracování příjde spíš jako low cost .. i když velmi dobrý. Astra je pro mě lepší kus auta v 1.4 atmo motorizaci
Opel Astra K Enjoy 1.4 74kw MY17,5 Bílá Summit, Komfortní sada 2 + Mlhovky
myslím že to je 1.4T z Jčka a ta už musí být odladěná dobře, jinak by to mohlo být fajn autopetrol666 píše:co hovorite na fiat tipo 1.4t-jet? neurobilo na mna taky wow efekt ako astra ale pride mi to ako poctive auto s overenou technikou
ex 2016 Astra 1.4T 92KW
ex 2016 Astra 1.4T 92KW
Tak mam za sebou s kiwi prvni tisicovku km a jeste to neni ani mesic od koupe
Auto na paradu a spotreba na statovkach bez dalnice, dva dospeli a dve deti, dve cestovky v kufru plus kocar s korbou, na trase dlouhe 120km z ujezda u brna do trnavy na slovensku.. 6.3l/100km.. a verim, ze to pude dolu jeste. Na 17" kolech a s takovym obsazenim i tak skvely vysledek..
Navic auto necuka
Auto na paradu a spotreba na statovkach bez dalnice, dva dospeli a dve deti, dve cestovky v kufru plus kocar s korbou, na trase dlouhe 120km z ujezda u brna do trnavy na slovensku.. 6.3l/100km.. a verim, ze to pude dolu jeste. Na 17" kolech a s takovym obsazenim i tak skvely vysledek..
Navic auto necuka