trhnutie pri akceleracii

Moderátoři: Astra - R@SAG, mattonecz, klm121, Moderátoři

Odpovědět
sladas opc

Re: trhnutie pri akceleracii

Příspěvek od sladas opc »

dnes jsem volal do servisu v usti kde jsem auto kupoval a bylo mi sdeleno ze to proste opravit neumi ze nejsem sam a ze se ceka na to s cim prijde vyrobce..tak jsem obvolal par servisu autorizovanych v praze mi rekli ze o nicem nevi krome tusim opel sporilov tam o tom vedi a vyrobce o prej uz resi a bude svolavacka..BS auto a srba servis a tuim i staiger nic nevi nebo alespon mi to rekli...bs auto v brne taky nic nevi a onicem neslyseli..pak jsem volal jeste do budejovic tusim ze autorizak milan kral..tam mi bylo sdeleno ze o problemu se vi je tech aut cim dal vice a prijde novej software ktery by to mel vyresit vyrobce uz na tom pracuje a prej udajne maji doporucit lidem zatim tankovat benzin s vyssim oktanem..tot asi vse no
Opel astra K 1.4turbo 110kw..dynamic..led matrix,navi,18bicolor atd..
Reklama

mia

Příspěvek od mia »

no, dať maďarom vyrábať motor, ináč to ani dopadnúť nemohlo :mrgreen:
chcieť tak po nich čabajky, to by bolo iné kafé.. :D
mattonecz
Moderátor

Příspěvek od mattonecz »

jj sladas situaci v Praze mám zmáknutou, je to tak..
někdo psal, že update má být v lednu tak snad..
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50 TDI - 3.0 V6 TDI 210kw
ex 2016 Astra 1.4T 92KW
Reco-tem

Příspěvek od Reco-tem »

No ale tak podla slov tych, co o tom vedia, sa to riesi - snad teda to nie su len kecy do vetra a uz to bude ok.
sladas opc

nemuzou si dovolit to neresit to proste nejde..dnes mi kamos rikal ze snad na autoforum.cz psali ze po novym roce bude svolavacka na opel kvuli softwaru vsechny zazehove motory..ja jsem ten clanek ale nenasel tak nevim...jen i rpijde divne ze v praze delaji ze nic nevi konkretne BS auto ktery tech aut prodava dost a nikdo prej neresil...jinak budte v klidu na webu svolavacky.cz jsou ruzne automobilky na svolavacky a tech automobilek s problemama je mraky ono si dneska clovek nevybere..ale verim ze tohle odtsrani aut uz extremne pry pribyva
Katikakus

Příspěvek od Katikakus »

V BS Auto Praha o tom vedi, osobne jsem se o tom bavil s prodejcem. Akorat rikaji, ze se jim to nepovedlo nasimulovat. Kazdopadne vedi i o tomto vlakne. Evidentne mlzi, dokud nebude mit Opel reseni.
Opel Astra K (MY17,5) Cosmic Grey 1.4T 92kW Enjoy + Komfortní sada 2 + mlhovky
Brembo SV

Příspěvek od Brembo SV »

mia píše:no, dať maďarom vyrábať motor, ináč to ani dopadnúť nemohlo :mrgreen:
A keby to robili Slováci alebo Rumuni,tak by to bola TOP kvalita? Tam sa motory len skladaju-pravdepodobne i Slováci,daj poklonu konštruktérom a nie mechanikom,ktorý s tým nič nemaju.
sladas opc

Katikakus píše:V BS Auto Praha o tom vedi, osobne jsem se o tom bavil s prodejcem. Akorat rikaji, ze se jim to nepovedlo nasimulovat. Kazdopadne vedi i o tomto vlakne. Evidentne mlzi, dokud nebude mit Opel reseni.
tak furt lepsi kdyz reknou ze vedi a nemuzou opravit nez kdyz reknou ze nic nevedi ze vubec se s nicim nesetkali..nechapu tohle.
mia

Příspěvek od mia »

Brembo SV píše:
mia píše:no, dať maďarom vyrábať motor, ináč to ani dopadnúť nemohlo :mrgreen:
A keby to robili Slováci alebo Rumuni,tak by to bola TOP kvalita? Tam sa motory len skladaju-pravdepodobne i Slováci,daj poklonu konštruktérom a nie mechanikom,ktorý s tým nič nemaju.
na odstraňovaní konštrukčných a iných nedostatkov sa nemalou mierou podieľajú aj inžinieri priamo vo výrobe, v Maďarsku maďarskí.
A čo sa týka Slovákov, tí majú strojárstvo radovo na výššej úrovni ako maďari vrátane úrovne vysokých škôl, môj názor, aspoň to takto bolo pár rokov dozadu. A rumuni? Zaplať pánboh, že sa to tam nevyrába.
Cinda

Příspěvek od Cinda »

sladas opc píše:nemuzou si dovolit to neresit to proste nejde..dnes mi kamos rikal ze snad na autoforum.cz psali ze po novym roce bude svolavacka na opel kvuli softwaru vsechny zazehove motory..ja jsem ten clanek ale nenasel tak nevim...jen i rpijde divne ze v praze delaji ze nic nevi konkretne BS auto ktery tech aut prodava dost a nikdo prej neresil...jinak budte v klidu na webu svolavacky.cz jsou ruzne automobilky na svolavacky a tech automobilek s problemama je mraky ono si dneska clovek nevybere..ale verim ze tohle odtsrani aut uz extremne pry pribyva
Podle mě, je svolávačka pouze na airbagy. viz zde:http://svolavacky.cz/?listing_type=opel-astra-2016/. Jiná svolávačka není. Kde jsi tu informaci vzal. Vždy je potřeba uvést zdroj informace. "Jedna paní povídala" je k prdu!
Astra K 1.4T 92kW innovation v plné palbě, NAVI900, bez AGR...
Antara 2.2
Omega 2.0
Odpovědět

Zpět na „Astra K - Motory“