trhnutie pri akceleracii

Moderátoři: Astra - R@SAG, mattonecz, klm121, Moderátoři

Odpovědět
mattonecz
Moderátor

Re: trhnutie pri akceleracii

Příspěvek od mattonecz »

svolávačka bude, není zatím
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50 TDI - 3.0 V6 TDI 210kw
ex 2016 Astra 1.4T 92KW
Reklama

sladas opc

Příspěvek od sladas opc »

Cinda píše:
sladas opc píše:nemuzou si dovolit to neresit to proste nejde..dnes mi kamos rikal ze snad na autoforum.cz psali ze po novym roce bude svolavacka na opel kvuli softwaru vsechny zazehove motory..ja jsem ten clanek ale nenasel tak nevim...jen i rpijde divne ze v praze delaji ze nic nevi konkretne BS auto ktery tech aut prodava dost a nikdo prej neresil...jinak budte v klidu na webu svolavacky.cz jsou ruzne automobilky na svolavacky a tech automobilek s problemama je mraky ono si dneska clovek nevybere..ale verim ze tohle odtsrani aut uz extremne pry pribyva
Podle mě, je svolávačka pouze na airbagy. viz zde:http://svolavacky.cz/?listing_type=opel-astra-2016/. Jiná svolávačka není. Kde jsi tu informaci vzal. Vždy je potřeba uvést zdroj informace. "Jedna paní povídala" je k prdu!

vcera jsem obvolaval servisy po CR v praze delali ze o nicem nevim az tusim ze prodejce opel sporilov rikal ze se to uz vi a bude svolavacka,presny termin nerekl..to same mi rekli i v budejovicich ze aut vyrazne s timto problemem pribylo a bude svolavacka na novy software udajne prej na zacatku roku ale presne nerekl datum...melo by jit o software ktery zmeni zapalovani aby nedochazelo k tomu detonacnimu spalovani atd...na airbagy nikdo nic nerikal ikdyz jsem to taky cetl na strankach tech svolavacek..v praze mi jen pres VIN zjistili ze svolavacka na moje auto byla na preprogramovani matrixu,nic vic nerikali..
Opel astra K 1.4turbo 110kw..dynamic..led matrix,navi,18bicolor atd..
Max

Příspěvek od Max »

o tych airbagoch pisali anglicania uz pred nejakou dobou. ze auta stoja u dealerov a nemozu ich odovzdavat koli tomuto
Opel Astra K ST 1,4 Innovation + nejake tie drobnosti :)
jozuo

trhnutie pri akceleracii

Příspěvek od jozuo »

http://autobild.cas.sk/clanok/211734/de ... clarksona/

Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk
sladas opc

Příspěvek od sladas opc »

pro normalniho uzivatele auta nemuze byt nazor jeremyho vubec podstatnej...tohle vubec neberu vazne..
Opel astra K 1.4turbo 110kw..dynamic..led matrix,navi,18bicolor atd..
Max

Příspěvek od Max »

no pravdu mozno ma, v porovnani s astonom :)))))
Cinda

Příspěvek od Cinda »

Přátelé, je Silvestra. Pojďme se věnovat něčemu smysluplnějšímu! Necháme to na příští rok. Přeji Vám všem úspěšný nový rok a pevné nervy při jednání se servisy.
Astra K 1.4T 92kW innovation v plné palbě, NAVI900, bez AGR...
Antara 2.2
Omega 2.0
Max

Příspěvek od Max »

napodobne. a nech trasenie nestrasi :)
OnMi

Příspěvek od OnMi »

Ahoj,

dnes při startu při -12°C Astra skoro nechtěla chytit. Po stisku Start tlačítka nezvykle hodně dlouho točila než chytla a pak se cca na 10sec. objevil nápis 'Servis ESC'. Jsem si jist, ze to bylo ESC a ne ESP. Nesetkali jste se s tím už někdo. Bohužel než jsem vytáhl a odemknul mobil, tak to zmizelo.
Po cestě už se to neobjevilo. Ale cca po 20 km při předjíždění na rovince to zase ztratilo výkon. Tradičních 2700 ot./min. Sice to nekleplo, ale na 1-2s to přestalo zrychlovat. Silnice v tom místě byla suchá, takže ledem to jistě nebylo. Už jezdím na 98okt. benzín, ale jak vidno, ani ten to nespasí.

OnMi
Škoda Enyaq Sportline iV 80 MY2023
Škoda Superb III Combi 2.0TDI MY2017
ex Astra K Innovation 1.4T MY2016.5
ex Vectra C Caravan COSMO Z19DTH MY2008
ex Astra G 1.6 16V MY2000
ex Vectra A 1.7TD MY1994
pmickal

Příspěvek od pmickal »

OnMi píše:Ahoj,

dnes při startu při -12°C Astra skoro nechtěla chytit. Po stisku Start tlačítka nezvykle hodně dlouho točila než chytla a pak se cca na 10sec. objevil nápis 'Servis ESC'. Jsem si jist, ze to bylo ESC a ne ESP. Nesetkali jste se s tím už někdo. Bohužel než jsem vytáhl a odemknul mobil, tak to zmizelo.
Po cestě už se to neobjevilo. Ale cca po 20 km při předjíždění na rovince to zase ztratilo výkon. Tradičních 2700 ot./min. Sice to nekleplo, ale na 1-2s to přestalo zrychlovat. Silnice v tom místě byla suchá, takže ledem to jistě nebylo. Už jezdím na 98okt. benzín, ale jak vidno, ani ten to nespasí.

OnMi
mne to Servis ESC vypisalo vcera rano, ale startovanie bolo viac-menej normalne, take ake je stale pri - 10 a viac. Zajtra idem odniest auto do servisu, tak to tam spomeniem.
Opel Astra K 1.4. Turbo (92 kW/125 koni) Innovation
Odpovědět

Zpět na „Astra K - Motory“