Včera po půlnoci jel OnStar ještě několik hodin. Dneska ráno už aplikace hlásila potíž s připojením k internetu.
RIP OnStar - tohle je opravdu fail.
https://www.automobilrevue.cz/rubriky/c ... 45363.html
Systém OnStar je ve vyšších výbavách modelů Astra, Zafira a Mokka X (postupně přibydou další modely) dodáván jako součást standardní výbavy a pro níže situované verze je k dispozici za příplatek 11 000 Kč.
Myslím že u auta které je ješte rok v tovární prodloužené záruce by se slušelo od výrobce vrátit peníze.
OnStar v modelovom rocniku 2017
Moderátoři: Astra - R@SAG, mattonecz, klm121, Moderátoři
Re: OnStar v modelovom rocniku 2017
Astra K ST - 1.4T - 92kW - innovation - barva GAZ - MY2017
- Reklama
Re: OnStar v modelovom rocniku 2017
Jen pro info email od dovozce:
děkujeme za Váš e-mail. Je mi líto, ale provoz služby OnStar byl ukončen bez náhrady. Nahrazení technologie není bohužel technologicky možné. Mohu Vás současně ubezpečit, že v době koupě Vašeho (09/2018) vozu nebyla informace o plánovaném konci dané služby známá nám jakožto dovozci (v té době pobočce značky), ani prodejcům. Lze předpokládat, že v té době toto téma nebylo aktivně řešeno ani přímo u výrobce.
Je mi líto, ale konec služby OnStar je definitivní a nelze jej jakkoliv nahradit ani služby jinak kompenzovat.
Děkuji za pochopení.
děkujeme za Váš e-mail. Je mi líto, ale provoz služby OnStar byl ukončen bez náhrady. Nahrazení technologie není bohužel technologicky možné. Mohu Vás současně ubezpečit, že v době koupě Vašeho (09/2018) vozu nebyla informace o plánovaném konci dané služby známá nám jakožto dovozci (v té době pobočce značky), ani prodejcům. Lze předpokládat, že v té době toto téma nebylo aktivně řešeno ani přímo u výrobce.
Je mi líto, ale konec služby OnStar je definitivní a nelze jej jakkoliv nahradit ani služby jinak kompenzovat.
Děkuji za pochopení.
Opel Astra ST 1.4 92KW Innovation