to tě tu ukamenujou za 18ky na zimuklm121 píše:Ja som nakoniec kúpil a prezul Nokian WR A4 225/40 R18. Snáď budú dobré

Moderátoři: Astra - R@SAG, mattonecz, klm121, Moderátoři
to tě tu ukamenujou za 18ky na zimuklm121 píše:Ja som nakoniec kúpil a prezul Nokian WR A4 225/40 R18. Snáď budú dobré
To si piš, už jdu sbírat...to tě tu ukamenujou za 18ky na zimu
si zaslouží Zlatého bludišťáka!...osmnáctky pěkně zazimuju a na auto nasadím ocelové patnáctky s bačkůrkama 195/65. Jsem přesvědčen, že do břečky, sněhu a vody je užší guma lepší.
Bludišťáka rozhodně beru!Colommbo píše: Naopak toto:si zaslouží Zlatého bludišťáka!...osmnáctky pěkně zazimuju a na auto nasadím ocelové patnáctky s bačkůrkama 195/65. Jsem přesvědčen, že do břečky, sněhu a vody je užší guma lepší.
u 200 koňového auta 15 ne. u 125 na zimu proč ne..henriCL píše:Moje řeč!![]()
Co je cool, bych nechal na vkusu každého soudruha. Na "módní policii" kašlu. Astra K se s plechovýma patnáctkama i prodává. Je teda fakt, že v nejnižší výbavové verzi, ale podle fotek ostudu neudělá. Na druhou stranu, auta střední a vyšší třídy jezdí normálně na gumách o šířce klidně 255 mm a jistě ne na úkor bezpečnosti. Takže já bych ty osmnáctky s šířkou 225 na Astře až tak neodsuzoval, chápu i že často je ten hlavní motiv ušetřit za disky a za ventilky (u plechů i za nějakou tu poklici) a tak se prostě jenom přezouvají gumy na kolech, které na autě jsou. Nejekonomičtější varianta.
Co jsem ale moc nepochopil, je o pár příspěvků výš naznačená souvislost mezi výkonem a průměrem kol (něco ve smyslu, že u stodvacetikoňového auta už patnáctky vážně ne).
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |