trhnutie pri akceleracii
Moderátoři: Astra - R@SAG, mattonecz, klm121, Moderátoři
-
Re: trhnutie pri akceleracii
zatim co vim ja tak i ted auta vyrobeny to delaji..mam namysli 1,4 turbo
Opel astra K 1.4turbo 110kw..dynamic..led matrix,navi,18bicolor atd..
- Reklama
To je na tom nejlepsi. Vyrobce vi o problemu, ale stejne to hrne vyrobni linkou ven. A pak se divi, ze maji povest jakou maji....
Opel Astra K 1.4Turbo 92kw Innovation
-
dnes si nevyberes problemy maji vsichni..verim ze na to prijdou
a kde si byl v servisu?Petr25 píše:To je na tom nejlepsi. Vyrobce vi o problemu, ale stejne to hrne vyrobni linkou ven. A pak se divi, ze maji povest jakou maji....
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50 TDI - 3.0 V6 TDI 210kw
ex 2016 Astra 1.4T 92KW
ex 2022 Audi Q5 50 TDI - 3.0 V6 TDI 210kw
ex 2016 Astra 1.4T 92KW
BS auto Brnomattonecz píše:a kde si byl v servisu?Petr25 píše:To je na tom nejlepsi. Vyrobce vi o problemu, ale stejne to hrne vyrobni linkou ven. A pak se divi, ze maji povest jakou maji....
Problémy má síce každý,len je rozdiel či sa ti olúpe mizerná "koža" na volante,alebo ti vynecháva auto pri predbiehaní.sladas opc píše:dnes si nevyberes problemy maji vsichni..verim ze na to prijdou
Uvažoval som o astre 1,4T,ale vďaka tomuto fóru som si to rozmyslel.Tú vďaku myslím úprimne.
Insignia GS 1,5T Innovation + OPC packet interiér
Satin grey
Satin grey
-
Petr25 píše:BS auto Brnomattonecz píše:a kde si byl v servisu?Petr25 píše:To je na tom nejlepsi. Vyrobce vi o problemu, ale stejne to hrne vyrobni linkou ven. A pak se divi, ze maji povest jakou maji....
a to jsem tam mezi vanocema volal a tvrdili ze o nicem takovym vubec nevi...takze kecali kdyz tobe tvrdili ze mechanik o problemu vedel.
no keby nenamerali znizene tlaky tak myslim ze by sa stale tvarili ze o nicom nevedia
Opel Astra K ST 1,4 Innovation + nejake tie drobnosti :)
Ja jsem mu rekl, ze mam problemy s cukanim. A on se hned zeptal zda pri akceleraci. Takze predpokladam, ze neco tusit musel, kdyz se tak zeptal....
-
ja tam volal a ptal se na problem ze pri zrychlovani cuka v urcitych otackach a ze chvili nereaguje..prej my o nicem nevime tech astre se prodalo mraky a vse v pohode nikdo si nestezoval...a tady je toho plny forum..nejsdilnejsi byl ceskych budejovicich tam o tom vedi a pry se to resi a zakaznikum zatim doporucuji tankovat 98 a vic oktanu..