Astra Turbo vs Atmosfera a dalsi spam
Moderátoři: Astra - R@SAG, mattonecz, klm121, Moderátoři
Re: Astra Turbo vs Atmosfera a dalsi spam
Proto se to jmenuje spam, pište si tu co chcete
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50 TDI - 3.0 V6 TDI 210kw
ex 2016 Astra 1.4T 92KW
ex 2016 Astra 1.4T 92KW
- Reklama
Tak mam najeto cca 3500km, se spotrebou dle spritmonitor 7.3/100.. ted mam uz druhou nadrz maxmotion 100 z omv, auto necuka a prevlada stale spokojenost. Honda umi )
Sent from my iPhone using Tapatalk
Jenom škoda že honda neumí udělat použitelnej infotainment nebo nějaký rozumný výbavový stupně, jinak bych jí asi měl taky.
Astra K HB 1,4T 110kW, Innovation, 02/2016
-
Honda a i ostatni japonci to maji u nas s temi vybavami snad odjakziva..
Opel Astra K Enjoy 1.4 74kw MY17,5 Bílá Summit, Komfortní sada 2 + Mlhovky
Ja myslim ze Civica ti tu nikdo nezavidi
Dejme tomu kdybys mel mazdu 3. Ideal by byla astra s motorem z mazdy 3
Dejme tomu kdybys mel mazdu 3. Ideal by byla astra s motorem z mazdy 3
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2016 Astra 1.4T 92KW
ex 2016 Astra 1.4T 92KW
Jen reju vlakno s cukanim ctu stale, myslim, ze jsem ve smyslu motoru u astry udelal dobre, ze jsem nevzal 1.4T, ale musim uznat, ze cervik hloda, jestli jsem nemel koupit astru v nafte... no uvidime za tri roky, kdy civic pude z domu, co vyberu pak.. a nemyslim, ze by mel nekdo zavidet, je to slusne auto, ve vybave mi osobne nic nechybi.. auto dela radost a mazda 3 je fajn, ma slusny vnitrni prostor i kufr, jenze u ni bych chtel minimalne G165 a ta byla nad pul mega, ja chtel do 400kkc.. tak proste padla volba na hondu )
-
Mazda 3 a slusny vnitrni prostor?? To jako vazne ??
Hele sam jsem tomu moc neveril, ale ma ji kamos z brna, tu G165ku a uvnitr se mi sedi lip nez v honde, kufr je o neco mensi, ale furt slusny.. merim 197cm takze vcelku mam ty meritka posunute a ne vsude je to ok a treba v te honde jsem taky vsprajcly v jedne poloze a neni moc prostoru na hrdinstvi.. samo na etalon octavii nebo zde zminovanou astru nemaji, astra hlavne teda combik ma velmi velmi slusny vnitrni prostor..
-
No já měřím 190cm a vážím 120kg, takže pro mě je v nižší střední nejméně místa ve Focusu a Mazdě 3. Naopak nejvíce místa je v Pulsaru, Octávii a pak je Astra.
No ja mam 197cm a 115kg, nez jsem koupil auto, byl jsem ve focusu, astre, megane, tipo, ceed, i30, octavka, 308, jedine kde jsem nebyl byla auris, citroen a seat s vw.. pulsar a mazda 3 jsem nebral v potaz, protoze jsem chtel kombik. Octavka byla logicky nastupce meho stavajiciho druheho auta, octavie 2 po fl s naftovym motorem, sedelo se mi naprosto perfektne, dalo by se rict jako doma, ale octa byla hodne za limitem, v astre bylo jeste vic mista nez v octavce byt pocit za volantem nebyl u tak perfektni.. focus byl pro ridice dost podobny jak honda, vsude blizko plasty, za mnou uz si nikdo nesedl.. maly, tipo mi prislo dost lacine byt se mi libilo, nektere reseni jsem proste za 420 tisic neakceptoval.. a 308 byl ok, jen nejak tusim v te dobe byly jen trivalce s petikvaltem, tak automaticky z kola ven.. jelikoz na konci vyberu rozhodlo cukani 1.4T a auto jsem i presto chtel, nechal jsem octu manzelce s detma a koupil si vikendovou hracku na blbnuti byt s velmi slusnym kufrem.. jo a btw korejci vypadli kvuli 1.6 gdi, to fakt ne..