Dokázal by mi někdo zjistit, zda se dají u OPELu koupit takové ty plastové příchytky koberečků? Jestli se to nedá vyhlednat v EPC nebo tak. Popřípadě jestli už to někdo neřešil.
Nechcou se mi pořád honit po podlaze. A když už tam ty díry v podlaze mám, tak bych je rád využil a nedělal nějaké nové.
Když jsem se na to v OPELu ptal, tak mi bylo řečeno že nic takového neexistuje. A nabízeli komplet nové koberečky, které jsem od nich kupoval před dvěma lety a jsou ve stavu jako ty deset let staré původní (lituju že jsem je vyhazoval).
Příchytky by měli pasovat do origo děr v podlaze.
Vím že je to prkotina a auto na to nejezdí, ale...
VeBe - koberečky
Moderátor: Moderátoři
- Reklama
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: VeBe - koberečky
hmm pán má kůžičku, ale určitě by se dalo něco najít třeba v sortimentu autokelly, jinak se mužu zajet zeptat do Opelu mam ho vpodstatě zabarákem
Pohřební služba ANUBIS - Vaše smrt naše živobytí.
mrknu se ti ve své Vectře B, co mám na díly, jestli je tam ještě mám.... koukám, že i barvu máš stejnou
CZECH TRUCK TEAM
Myšlenka dne:
Muži prý mají podle žen mozek mezi nohama...
Tím pádem ženy mozek nemají, neboť tam mají díru.
Z toho plyne, že ženy jsou rozumné, jen když se jim tam ten mozek vloží...
Myšlenka dne:
Muži prý mají podle žen mozek mezi nohama...
Tím pádem ženy mozek nemají, neboť tam mají díru.
Z toho plyne, že ženy jsou rozumné, jen když se jim tam ten mozek vloží...
nooo origo koberecky aj ja by som prijal ak budu za rozumnu cenu
Miro & ZDENDA1:
Díky moc za Vaší pomoc.
zuzko:
Mě právě ani nejde moc o ty koberečky, ale hlavně o ty příchytky. Dneska už je plno firem, které ti udělají koberečky přímo na míru (a kvalitnější než ta originální náhražka co Opel prodává). Ale příchytky mají nějaké univerzální a jinak umístěné.
Takže, kdyby se mi je podařilo sehnat, tak už bych si nějaké ty koberečky sám do upravil k obrazu svému
Díky moc za Vaší pomoc.
zuzko:
Mě právě ani nejde moc o ty koberečky, ale hlavně o ty příchytky. Dneska už je plno firem, které ti udělají koberečky přímo na míru (a kvalitnější než ta originální náhražka co Opel prodává). Ale příchytky mají nějaké univerzální a jinak umístěné.
Takže, kdyby se mi je podařilo sehnat, tak už bych si nějaké ty koberečky sám do upravil k obrazu svému
no to hej ja tam tie plastove uchytky tiez nemam
Tak jsem trochu pokročil...
Díky EPC se mi podařilo zjistit obj.čísla těch příchytek a musím říct, je to docela palba
Jen se mi v kolonce množství nezobrazí číslo, ale nějaké "AR". Netuší někdo co si mám pod tím představit?
díl č.3 kód dílu 2222694 cena 108,40Kč
díl č.4 kód dílu 2222690 cena 108,40Kč
díl č.5 kód dílu 2222692 cena 88,46Kč
Jinak existuje ještě univerzální Opel sada (obr.2) kód dílu 1724801 a ta už stojí přijatelných 112,10Kč
Takže pokud ta cena není za čtyři nebo aspoň dva kusy. Tak mě ty pazmeky přijdou docela draho . A zuzko, pokud si přeješ kvalitní origo nové koberečky. Tak JEDEN kus koberečku přijde na cca 3000Kč Tak nevím jestli to je pro tebe rozumná cena
Díky EPC se mi podařilo zjistit obj.čísla těch příchytek a musím říct, je to docela palba
Jen se mi v kolonce množství nezobrazí číslo, ale nějaké "AR". Netuší někdo co si mám pod tím představit?
díl č.3 kód dílu 2222694 cena 108,40Kč
díl č.4 kód dílu 2222690 cena 108,40Kč
díl č.5 kód dílu 2222692 cena 88,46Kč
Jinak existuje ještě univerzální Opel sada (obr.2) kód dílu 1724801 a ta už stojí přijatelných 112,10Kč
Takže pokud ta cena není za čtyři nebo aspoň dva kusy. Tak mě ty pazmeky přijdou docela draho . A zuzko, pokud si přeješ kvalitní origo nové koberečky. Tak JEDEN kus koberečku přijde na cca 3000Kč Tak nevím jestli to je pro tebe rozumná cena