Zmena ukazovatela spotreby

Informace ohledně aktualizací, DVD mechanik a jiných multimedií a elektroniky

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
dushkee

Zmena ukazovatela spotreby

Příspěvek od dushkee »

Caute
Na mojej Insignii B (rv 2017 2,0 125km at8) mi ukazuje spotrebu v kilometroch na liter (tj napr 15,2km/l)
Neviete ako sa to da zmenit na standard a tj litre/100km?
V menu som to nikde nenasiel
Diky :geek:
Reklama

Sunman

Re: Zmena ukazovatela spotreby

Příspěvek od Sunman »

už ju nemám, takže presne neviem odpovedať - ale je to v menu kde sa nastavujú zobrazené hodnoty na palubovke a volá sa to jednotky - europske alebo UK. Tam si môžeš nastaviť ukazovanie teploty °C/°F alebo spotrebu v jednotkách EU/UK a ešte jedny - l/100km, alebo km na 1L alebo mile na galon.
dushkee

Příspěvek od dushkee »

Sunman píše: 19 črc 2022, 14:54 už ju nemám, takže presne neviem odpovedať - ale je to v menu kde sa nastavujú zobrazené hodnoty na palubovke a volá sa to jednotky - europske alebo UK. Tam si môžeš nastaviť ukazovanie teploty °C/°F alebo spotrebu v jednotkách EU/UK a ešte jedny - l/100km, alebo km na 1L alebo mile na galon.
Ahoj, tam som to povodne hladal (myslim to menu ktore si zvolis na palubovke) a tam mam iba moznost EU, UK alebo USA jednotky ale spotrebu mi stale ukazuje v KM/L. Ked som bol na prehliadke v Opli tak som im to spominal, panko ze o tom este nepocul ale ze to pozru a ked mi vracali auto tak ze je to spravene, ze to prehodili, no az ked som opustil servis som zistil ze nic sa nezmenilo. mozno ma ani nepochopil. :D
Sunman

Příspěvek od Sunman »

nemáš to auto dovezené do SR?
mám pocit, že tento spôsob ukazovania spotreby je zaužívaný aj niekde v Beneluxe.
Odpovědět

Zpět na „INSIGNIA – Autorádia + navigace + elektronika“