Ahojte,
Obraciam sa na Vas ohladom mojej Astry J 1.4 Turbo 103kw rv.2010 Posledny cca mesiac po starte podotykam iba prvotny start dajme tomu hned rano motor asi na 15 sekund klepe su aj vyssie otacky a nasledne sa to ustali a da do normalu.Vykon auta je v poriadku nepocitujem ziadny rozdiel vo vykone alebo zvuku.Dalsi problem ktory sa mi deje iba na 5 a 6 tom prevodovom stupni je to ze ak je miernejši kopec a pridam plyn je jedno kolko tak mi to vyhodi hlasku service vehicle soon a mam pocit ze auto nema "tah" Bol som v tejto veci v autorizovanom servise kde mi bolo povedane ze je VADNE RADIO a ze to bude vsetko sposobene elektrikou je pravda ze ak sme sa sli previest tak radio spravilo parkrat akoby pixely a pismenka sa akoby vytratili,co vyvratil zase dalsi mechanik tym ze diagnostika bola napojena a robila "odber" elektriny tak mohla sa stat ta vec z radiom kedze mne pokial jazdim sam a mam pustene radio / AUX to nespravilo nikdy. Za kazdu jednu radu dakujem a som otvoreny kazdemu nazoru a debate.
Astra J 1.4 Turbo 103KW
Moderátoři: Astra - R@SAG, Moderátoři
- Reklama
- Astra - R@SAG
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Astra J 1.4 Turbo 103KW
Za mě jsou to 2 rozdílné věci, na 99% rádio nemá nic společného s motorem a ani převodovkou.
Nevím kolik má motor najeto, může to být natažený rozvodový řemen a to znamená výmměna komplet rozvodů. Pokud diaknostika nenapsala žádné chyby. Ještě bych se zaměřil na spojkum zda to nědělá ten zvuk při rozjezdu, sešlápnuté spojky apod.
Nevím kolik má motor najeto, může to být natažený rozvodový řemen a to znamená výmměna komplet rozvodů. Pokud diaknostika nenapsala žádné chyby. Ještě bych se zaměřil na spojkum zda to nědělá ten zvuk při rozjezdu, sešlápnuté spojky apod.
Předešlé vozy: Opel Astra F 1.4 8v - 1992
Současný vůz: Opel Astra G 1.4 16v ECOTEC - 2003
Současný vůz: Opel Astra G 1.4 16v Twinport - 2006
Současný vůz: Opel Astra J 1.4 Turbo 88kW/120k - 2015
WEB: astra-rasag.cz - vše o Opelech.
Současný vůz: Opel Astra G 1.4 16v ECOTEC - 2003
Současný vůz: Opel Astra G 1.4 16v Twinport - 2006
Současný vůz: Opel Astra J 1.4 Turbo 88kW/120k - 2015
WEB: astra-rasag.cz - vše o Opelech.