Veľký podtlak v palivovej nádrži
Moderátor: Moderátoři
Veľký podtlak v palivovej nádrži
Mám ho až taký veľký že mi po prečistení hadičký od uhlíkového filtra začal deformovať nádrž, Musel som do zátky spraviť malú dierku aby podtlak nevznikal ale problém je stále tu. Dal som to na PC a neukázalo mi to žiadnu chybu. Takže neviem čo stým, Napadlo ma že vymením Magnetický ventil, alebo rozoberiem sanie, ale nechcem sa do toho zatial púšťať lebo auto teraz potrebujem a to by bolo na také 2 dni.
- Reklama
Re: Veľký podtlak v palivovej nádrži
odvětrání nárže. !!!!!!!!!
Ano, ide vlastne o odvetranie nádrže alebo skôr vyrovnanie tlaku čo vznikne pri odsávaní paliva a výparov ktoré idú do sania na cez uhlíkový filter na spálenie. Ide vlastne o to aby neunikali do ovzdušia ako škodlivé výpary. Aspoň tak som to zisti z príručky čo mám. Avšak nie je tam písané to čo by som potreboval.
Vectra B 1,6 16 V 99 r.v, benzím
Vectra B 1,6 16 V 99 r.v, benzím
je potřeba vyměnit aktivní uhlí ve filtru odvětrání,pokud někdo tankoval ,,po hrdlo,, ,tak benzin časem slepil ono uhlí a ucpalo se to...Poté ještě samozřejměprofouknout hadičky mezi títo filtrem a nádrží..
No teda všimol som si keď som mal filter zložený, že aktívne uhlie čo mi vypadalo je nejaké vlhké ale myslel som si že to asi tak má biť. Skúšal som to aj otvoriť ale nevedel som ako a zdá sa mi, že sa nedá a budem musieť vymeniť celí filter. Otázka je kde ho však zohnať lebo v shope kde nakupujem N.D. nevedeli čo to vlastne chcem! Ale to je min. problém. Díkes za radu. Skúsim a potom vyjadrím k výsledku.