Zdravim ,prosím vás aké brzdy ste dávali do predu na astru K.Ja som dal komplet TRW ale to pískanie keď je horúco,alebo keď sa nahreju je nenormálne.!
Povodne mi začali pískať tiež a to aj pri pomalej jazde nájme v kolone za horúca.Aj ked som pustil brzdový pedál pri jazde krokom pískali keď sa nahriali.Nechal som ich vyčistiť žiaľ nepomohlo.Tak som založil tie TRW.
Aké brzdy ste dávali fungujú a nepiskaju?Budem reklamovať rozmyslam o Bosch,Brembo,ATE nechcem ani zimmermann.Vdaka za rady..
Brzdy Astra K
Moderátoři: Astra - R@SAG, mattonecz, klm121, Moderátoři
- Reklama
Re: Brzdy Astra K
Řešil jsem pískání (a špinění) též, nakonec mám kombinaci plné disky ATE + obyč. desky ATE. V porovnání s originály - brzdí cca stejně, špiní disky o trochu méně ale hlavně nic nepíská. Na další výměnu zvažuju desky ATE ceramic (kvůli prachu). Jinak brzdy mi celkově přijdou na Káčku dosti poddimenzované.
Astra K ST, 2018, 1.6T AT
EX Astra H, 2009, 1.6 Easytronic
EX Astra H, 2009, 1.6 Easytronic
Pouzil jsem ATE kotouce i desky (oboje standard) a zadny rozdil nepozoruji. Brzdi +/- stejne jako originaly, spini asi stejne a zadne piskani.
Originaly vydrzely 98tis. km. Myslim, ze konce tech ATE uz se auto v nasem vlastnicvi uz nedozije.
Originaly vydrzely 98tis. km. Myslim, ze konce tech ATE uz se auto v nasem vlastnicvi uz nedozije.
Škoda Enyaq Sportline iV 80 MY2023
Škoda Superb III Combi 2.0TDI MY2017
ex Astra K Innovation 1.4T MY2016.5
ex Vectra C Caravan COSMO Z19DTH MY2008
ex Astra G 1.6 16V MY2000
ex Vectra A 1.7TD MY1994
Škoda Superb III Combi 2.0TDI MY2017
ex Astra K Innovation 1.4T MY2016.5
ex Vectra C Caravan COSMO Z19DTH MY2008
ex Astra G 1.6 16V MY2000
ex Vectra A 1.7TD MY1994
dávám ATE, o TRW se ví že pískají a kdosi zkoušel keramiky a bylo to to samé, ty hlavně potřebují teplotu pro 100% funkčnost, nevím zda je to nejlepší volba.
Astra G -1,6 SZR, prostě Barča
Astra K - 1,6 CDTI (81kW) Innovation
Astra K - 1,6 CDTI (81kW) Innovation