Vectra B 2,5 V6i
Moderátor: Moderátoři
-
Vectra B 2,5 V6i
Zdravím účastníky tohoto fóra a obracím se na vás s prosbou ,mám následující problém.Odešla mě indukční cívka a projevilo se to tak,že vypadly 2 válce,mechanik pátral ,kde je problém,protože při výměně se problém zopakoval a tak se zjistilo,že v kabelovém svazku ovládání motoru je v háji izolace na jednotlivých drátech ,tudíž je vedení zkratované,můj dotaz je ,jestli se s tím někdo z vás nesetkal,jestli není příčina třeba v nějaké jiné vadné součastce,která by přehřívání kabelů způsobovala,popř. jestli nemáte nějaký kontakt na vrakoviště,kde bych tenhle kabelový svazek sehnal.Předem děkuji za vaše ohlasy.
- Reklama
Re: Vectra B 2,5 V6i
ona trojcívka se občas porouchá a je to třeba vyměnit,proč se závada opakovala,to netušim...
Že odchází izolace se občas stává.Mohla to být vada už od výroby,nebo třeba vlhkost.To neřekne asi nikdo,nicméně pokud jsou tam vodiče ve zkratu,je nutné je vyměnit a nové dobře prohlédnout.Elektronika je všeobecný problém,proto je možné,že to je běžná závada.Zkusit vyměnit a sledovat,co se bude dít.To bych doporučil.
-
Zdravim vas a dekuju za reakce ,pozdeji napisu jak dopadne oprava...