Rozměry karoserie v přední části
Moderátoři: Astra - R@SAG, mattonecz, klm121, Moderátoři
Rozměry karoserie v přední části
Ahoj lidi, potřeboval bych drobnou pomoc ohledně rozměrů po bouračce. Jestli někdo ví a zná tyto rozměry a nebo mě odkáže na konkrétní data, tak bych byl rád. Mám bouranou Astru K 2021 s motorem 1.5CRDI 90kW. Jde mi o rozměr vzdálenosti předních tlumičů L/P strana, ze středu matky jedné strany do středu matky druhé strany. Dále mě zajímá délka ze středu matky tlumiče levé strany ke šroubu na blatníku u světla na pravé straně. Tento samý rozměr i ze středu tlumiče na pravé straně ke šroubu na blatníku na levé straně. Je mozné, že někde bude překážet motor, který je výš, než by bylo pásmo, ale to mi tolik navadí. Dále mě zajímá vzdálenost ze středu matky tlumiče na levé straně ke šroubu přední príčky také na levé straně. Jedná se o šroub uchycení šikmého ramena u světla. U blatníku je tato uzounká část pevně nabodovaná a na straně přední příčky přichycená šroubem na 13klíč. To samé i na druhé straně a zase křížem, tj.LP střed tlumiče ku PP šroubu na příčce, kde je šroub na klíč 13mm. Když by byl někdo ochoten mi to na svém autě změřit(které je nebourané), byl bych moc rád. Potřebuji se něčeho chytit, abych věděl, kde to mám já hnuté, páč to nevidím. Za jakýkoli rozměr,byť i jiný, moc děkuji.
- Reklama
Re: Rozměry karoserie v přední části
V knížce JAK NA TO by to nebylo, pokud ji máš?