Pojištění na Opel Tigru.

1994-2000

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
rostik

Pojištění na Opel Tigru.

Příspěvek od rostik »

Ahoj, potřeboval bych nové pojištění, máte někdo zkušenosti s dobrou pojišťovnou? našel jsem na internetu ještě toto srovnání povinného ručení, myslíte, že mi opravdu najdou nejvýhodnější pojištění.
Reklama

m.artty
Kontaktovat uživatele:

Re: Pojištění na Opel Tigru.

Příspěvek od m.artty »

Předloni jsem měl pojištěno u ČSOB - jednání pojišťováka v pohodě, podmínky dobrý za slušnou cenu (není nejlevnější).
Loni jsem měl pojištěno u Hasičské pojišťovny.... nikdy víc - strašně dlouhá lhůta než zruší pojistku, neochotný pojišťovák, v tu dobu kdy jsem tam měl pojištěno byla nejlevnější.
Letos mám pojištěno u Generali - pojišťovák v pohodě, nejlevnější pojistka co jsem bez známých sehnal.

Každej rok mám jinou pojišťovnu kvůli tomu, že auto dávám na zimu do depozitu a ještě mě žádná nezaujala tak, abych se tam vrátil.
Opel Kadett GSi cabrio ---> Obrázek

Opel Astra 1,7 TD ---> Obrázek
TiRa

Příspěvek od TiRa »

Tož rostiku, dobrá pojišťovna je v případe pov.ručení ta nejlevnější pojišťovna :) (ale to nejspíš víš).

Taky už jsem pár pojišťovnami prošel a nyní jsem u ČPP. Zkoušel jsem ten tvůj odkaz a po jeho vyplnění je i ta nejlevnější pojistka dražší než co mám. I když moje částka se taky odvíjí od toho, že jsem chtěl letos opět přejít k některé jiné. Ale nakonec jsem se teda stavil za slečnou na přepážku, pohrozil => vyhrozil :D a hnedka vyrukovala s nějakýma akcema a slevama.

Z čehož teda vyplívá, že stojí za to navštívit osobně některou z těch levnějších pojišťoven a trošku se poptat a zatlačit na cenu.
milosh
Administrátor

Příspěvek od milosh »

JA mam uz X-let ceskou a spokojenost maximalni, po havarii prachy prijdou nejpozdeji do mesice, slevy mam dobre, ridim uz 15 let, spokojenost.
milhaus

Příspěvek od milhaus »

Slavia - levnější pojištění už fakt není.
Miro
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Miro »

tady si zavolej a bude to nejlevnejší
http://timocomputer.cz/trash/POV.pdf ;)
Pohřební služba ANUBIS - Vaše smrt naše živobytí.
Odpovědět

Zpět na „Tigra“