Nefunkční esp

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Ondra345

Nefunkční esp

Příspěvek od Ondra345 »

Ahoj nefunguje mi esp ale TC a ABS jo nemám žádnou chybu ale v diagnostice nikde nevidím hodnoty podélného zrychlení děkuji za odpověď
Reklama

milosh
Administrátor

Re: Nefunkční esp

Příspěvek od milosh »

Zacal bych tim nejjednodussim, co pojistky jsou ok? A volant jsi nemenil?
Colommbo

Příspěvek od Colommbo »

Abychom tu nenosili dříví do lesa - na jiném oplím fóru to Ondra řeší už víc jak týden...

Kód: Vybrat vše

https://www.club-opel.com/forum-tema/problem-s-esp-255590
EDIT ADMIN: Kolego, nebudeme jim tady delat reklamu, na tamnim foru je BAN za jakykoliv konkurencni odkaz, tak proc bychom tady odtud na ne meli odkazovat, zeano.
W124 E320 R6 Coupé 1994
Ondra345

Příspěvek od Ondra345 »

milosh píše: 23 led 2025, 10:50 Zacal bych tim nejjednodussim, co pojistky jsou ok? A volant jsi nemenil?
Sundával jsem volant i cim pojistky jsou ok chyby žádné
Colommbo

Příspěvek od Colommbo »

Colommbo píše: 23 led 2025, 11:18 Abychom tu nenosili dříví do lesa - na jiném oplím fóru to Ondra řeší už víc jak týden...

Kód: Vybrat vše

https://www.club-opel.com/forum-tema/problem-s-esp-255590
EDIT ADMIN: Kolego, nebudeme jim tady delat reklamu, na tamnim foru je BAN za jakykoliv konkurencni odkaz, tak proc bychom tady odtud na ne meli odkazovat, zeano.
Pokud vložený odkaz přirovnáváš k reklamě na ono fórum, není to trefa do černého a z jistého pohledu k tomu přistupuješ podobně jako management tamního fóra - žádný odkaz na "konkurenční" stránky... Mně je to celé fuk, jen jsem chtěl zdejším členům ušetřit čas a námahu za případné opakování jinde již napsaného a autorovi vlákna čekání na řešení jeho potíží. :)
W124 E320 R6 Coupé 1994
Odpovědět

Zpět na „Astra H - Technická sekce“