vymena volantu
Moderátor: Moderátoři
vymena volantu
Zdravim, chtel jsme se zeptat jak sundam volant, je to volant bez airbagu. Povolil jsem matku na torzni tyci sundal pojistku a za boha ten volnat nejde dolu existuje nejaky vychytavka? Predem diky za odpovedi.
- Reklama
Re: vymena volantu
je to tam dost zatažené, takže pokud nemáš nějaký super stahovák, tak tam nech tu matku - zároveň se závitem na tyči, tak aby ti tvořila jednu plochu (tyč a matka) a opatrně přesně na střed dej několik ran kladivem, ten volant by ti měl odskočit....je to trochu drsný, ale mě to vždy pomůže hlavně drž to kladivo pořádně v ruce, bratránek ho jednou pustil a měnil i čelní sklo
CZECH TRUCK TEAM
Myšlenka dne:
Muži prý mají podle žen mozek mezi nohama...
Tím pádem ženy mozek nemají, neboť tam mají díru.
Z toho plyne, že ženy jsou rozumné, jen když se jim tam ten mozek vloží...
Myšlenka dne:
Parada dik moc zabralo to sice ze zacatku jsem myslel ze to znicim ale nakonec pra vecich ran a volant odskocil! Takze spokojenost jeste jednou dik
Jasné. Kde nepomôže sila, pomôže ešte väčšia sila.
AdamS píše:Parada dik moc zabralo to sice ze zacatku jsem myslel ze to znicim ale nakonec pra vecich ran a volant odskocil! Takze spokojenost jeste jednou dik
CZECH TRUCK TEAM
Myšlenka dne:
Myšlenka dne:
To jste měly štěstí, já jsem to kladivem nesundal, musel jsem si udělat stahovák a pak stačilo jedno ťuknutí.
Já chci vyměnit vrchní kryt volantu, protože mám protlačený díry na tlačítkách klaxonu. Ale Je tam airbag, tak mám strach.
odpojit baterii, sešlápnout brzdový pedál (vyždímat zbytkový proud) a vymontovat airbag, opatrně odpojit konektor a pak už jen přehodit kryt.....Ondra1975 píše:Já chci vyměnit vrchní kryt volantu, protože mám protlačený díry na tlačítkách klaxonu. Ale Je tam airbag, tak mám strach.
CZECH TRUCK TEAM
Myšlenka dne:
Myšlenka dne:
Tak bohužel vyměnit jen kryt je pracné, složité, a může to být i nebezpečné v případě aktivace airbagu při nehodě. Raději vyměním celý volant.
Sháním zachovalý volant do mého auta Opel Corsa B z roku 99. Bez promáčklých klaksonů. Může být i z Astra G a Zafira. Případně prosím nabídněte. Díky.
Sháním zachovalý volant do mého auta Opel Corsa B z roku 99. Bez promáčklých klaksonů. Může být i z Astra G a Zafira. Případně prosím nabídněte. Díky.