2.0DTI nebo 2.2DTI?

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
xhugom

2.0DTI nebo 2.2DTI?

Příspěvek od xhugom »

zdravim vas vsechny a chci se zeptat,ktery s techto dvou motoru je lepsi,tedy co se tyce zavad...atd
mam u unyslu zitra,max pozitri koupit jedno s techto dvout aut...zamozrejme,ze cenu jsem si domluvil jinou,ale oba vozy vyjdou stejne...nejde mi ted o vybavu

diky za kazdou radu

http://www.autoscout24.it/Details.aspx?id=176773754 DTI 2.2
http://www.autoscout24.it/Details.aspx?id=176240007 DTI 2.0
Reklama

Marky

Re: 2.0DTI nebo 2.2DTI?

Příspěvek od Marky »

Motory jsou to temer identicke, zasadni rozdil tam mas v objemu a 2.2 ma promenne turbo. Osobne bych bral 2.2, tu 2.0 mam v Geckovem kombajnu a urcite ty konik a kroutak navic se hodi a prevece jen VB je zase o neco tezsi. Co se tyce spolehlivosti, tak to mas nastejno, nejvetsi slabinou je cerpadlo, ale ty tam jsou stejne a zrovna tyto se daji se v pripade potreby repasovat.
Ja uz mam najeto 211t km a s motorem a autem jsem velmi spokojen (tuk,tuk,tuk).
Toyota Prius 1.8
Ex Vectra Caravan 1.9 CDTI (mazel)
Ex Astra G Caravan 2.0 DTI
Ex Astra F Caravan 1.7 TDS
xhugom

Příspěvek od xhugom »

no ja mel vectru v 2001 rok 2000,takze fung..l pracovni a najel jsem za 3 roky 207000,nechala me pesky jen jednou,
,kdyz praskla hadice u chladice...to ovsem vsechno hradila firma
Ted mam ale strasaka,....kdyz jsem si dnes precetl docela hodne clanku o DTI motorech a "cerpadlech"....

asi rezignuji a koupim benzin,bud .1.8-2.0.-nebo focuse 2.0 16v
Naposledy upravil(a) xhugom dne 01 čer 2010, 14:22, celkem upraveno 1 x.
Marky

Příspěvek od Marky »

Jasne benzin je urcite rozumna volba a na servis je to take levnejsi. VB s 2litrem mi prisla jako dostatecne vykona, ale jel jsem s automatem. Fokuse osobne nemusim, v minulem mondeu je tusim stejny dvoulitrovy motor a taky to pekne utikalo.
Cerpadla to jsem psal, je bolest (u tohoto typu je to vetsinou tranzistor v RJ), ale jinak OK, repase u stareho typu je cca 20litru, to mas jako u kazdeho diesla, kdyz se neco pos.re tak to zaplatis. Na druho stranu mas tam retez, takze se neco usetri na rozvodech a pokud by to melo opravdu tak malo co udavaji, tak bych se toho az tak nebal. Jinak si vem si co dnes stoji vstriky u CR, PD, cerpadlo u CR, PD, turbo atd.

Trochu mimo, mame v praci fabii doma astru i vectru a urcite uz zustanu u stredni tridy jako je mondeo, vectra atd. A proc nezkusis treba hondu accord a jejich vynikajici VTEC motory, nebo subaru legacy s 2litrovym boxerem?
Toyota Prius 1.8
Ex Vectra Caravan 1.9 CDTI (mazel)
Ex Astra G Caravan 2.0 DTI
Ex Astra F Caravan 1.7 TDS
xhugom

Příspěvek od xhugom »

:?
Odpovědět

Zpět na „Vectra B“