zdravim,
mám opel vectru A,rok výroby 91. 18.i. Moje průměrná spotřeba do nedávna byla 7 litru,.Náhle z ničeho nic nedojedu skoro ani za 10 litru.Neví někdo prosím čím by to mohlo být ? Na autě se nic jiného neprojevilo,jen mi hučí ložisko,které se musí vyměnit,ale pochybuji že by to bylo tím,..A koupila jsem to už s tím že mi trochu žere olej,ale to by taky nemělo mít přeci vliv,,,Ještě mi to ráno docela cuká,což dřív taky nedělalo,..neví prosím někdo čím by to mohlo být ? Martina
Nevím si rady :(
Moderátor: Moderátoři
- Reklama
-
Re: Nevím si rady :(
dobrej to že vam to vic papa, mnuže bejt landa, ta se nachazi na vifuku. nebo je možni že to nuže delat střikovac.
- m.artty
- Kontaktovat uživatele:
Na tu spotřebu mám vliv mnoho věcí. Jednou z nich je i ta lambda sonda. Dále by to mohly dělat už unavené svíčky, špatné kabely i víko rozdělovače, zanešený vzduchový filtr, ucpaný výfukový systém (nejede náhofou hůř). Nesvítí náhodou oranžová kontrolka na přístrojovce, to by celkem pomohlo.
Dobry Den mam podobny problem u Opel vectra A 2.0i akorat nechal jsem dělat nove rozvody a po udělani jsem i na 20 litrech což se mi za nehorazně moc a z vyfuku smrdi sam nespaleny benzin, jeětě skusim vyměnit svičky pak uvidim , muže to byt špatnym vyštelovanim rozvodu ?
- m.artty
- Kontaktovat uživatele:
Jestli jsou rozvody o jeden zub špatně, tak by to mohlo být tím