Corsa B 1.4i 44kw špatné starty za studena, cukání atd...

1993-2000

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
miklopan

Corsa B 1.4i 44kw špatné starty za studena, cukání atd...

Příspěvek od miklopan »

Zdravím dnes jsem známému dával dohromady corsu s tímto problémem. Měl ji v servisu, kde provedli následující výměny :

Regulační ventil volnoběhu

Víčko rozdělovače

Palec

Svíčky

Kabely

Jen za toto tam nechal 5 tisíc a výsledek žádnej, Vzal auto ze servisu i se starými díly a dovezlo ho ke mě.

Prošel jsem pár věcí, a pak jsem sundal nové víčko a palec a koukám, že trn na čem je palec je celkem orezlej, tak jsem vzal smirek dokonale ho očistil.................a auto startuje na brnk, ať je studené či teplé, otáčky nekolísají a táhne v plném rozsahu otáček..

Vzal jsem všechny staré díly a dal je zpět do auta.........a auto jede, jak víno.

Závěr je, že trocha rezu pod palcem měla za následek tyto problémy. Kdyby se to očistilo hned, tak oprava stála 0,-Kč.

5.000 za servis byly vyhozené prachy. :(
Reklama

Fakikoku

Re: Corsa B 1.4i 44kw špatné starty za studena, cukání atd.

Příspěvek od Fakikoku »

prosím můžeš napsat návod jak se k němu dostanu ?? palec je pro mě novinka a mám s tím taky problémy zkusil bych tohle řešení (opel corsa 1.2 rv. 97) dik :)
Fritol
Kontaktovat uživatele:

Re: Corsa B 1.4i 44kw špatné starty za studena, cukání atd.

Příspěvek od Fritol »

nemaš ty uz zapalovací modul ? u te 1.2ky ?
ASTRA-G-2.0 -X20DTL,Hatchback 5dv.1998, ABS,4kotouč,vyhřívany el.zrcátka,centrál,origo lité kola,klima,el okna, dodělany Pal PC, modul zavíraní oken pomocí DO
Diagnostika:op-com v.1.39 (CZ) / Hradec Kralové a okolí
Odpovědět

Zpět na „Corsa B“