omega 2,5TD Vaří
Moderátor: Moderátoři
omega 2,5TD Vaří
Zdravim, mám omegu 2,5TD. Mám problém s přehříváním, respektivě vaří. Vyměnil jsem termotat, ale je to pořád to samý. netopí to a když zapnu topení, tak teplota vyskočí ještě víc. Hadice jsou teplý, ale trubka k topení je vlažná. Prosím o pomoc!
- Reklama
- Fritol
- Kontaktovat uživatele:
Re: omega 2,5TD Vaří
co vodní pumpa ?
ASTRA-G-2.0 -X20DTL,Hatchback 5dv.1998, ABS,4kotouč,vyhřívany el.zrcátka,centrál,origo lité kola,klima,el okna, dodělany Pal PC, modul zavíraní oken pomocí DO
Diagnostika:op-com v.1.39 (CZ) / Hradec Kralové a okolí
asi prasklá hlava, u tohoto motoru častý jev, snad to ale bude něco menšího
Omega Caravan 2.2 (Z22XE) Elegance 2001
Taky bych vytahnul vodní pumpu,jestli nemá utrženou vrtulku a pak netočí vodou.Taky častá závada u BMW i Opela.
taky bych začal tou pumpou, mrkni na ni.
Díky za rady. Hlava je v pohodě, protože se nestrácí voda a ani nekouří bíle. Vypadá to na tu vodní pumpu, protože ta trubka na topení vede od vodní pumpy.
- Fritol
- Kontaktovat uživatele:
podívej na ní řešíl sem to jednou na V.B 1.6tce auto vařilo a netopilo termostat byl dobrej tak sem sundal pumpu no a jak maj plastove lopatky tak praskla u hnací hřídelky a protačela se takže to neproudilo vodu
ASTRA-G-2.0 -X20DTL,Hatchback 5dv.1998, ABS,4kotouč,vyhřívany el.zrcátka,centrál,origo lité kola,klima,el okna, dodělany Pal PC, modul zavíraní oken pomocí DO
Díky za pomoc. Máte někdo zkušenost s vyndaváním vodní pumpy? Nějaká rada by se hodila. Chci se ještě zeptat, jestli nevíte kdo by měl zájem o kompletní hlavu. Mě doma překáží. Nechám ji levně. Díky
u 2.2 benzin stačí shodit řemen přm...ísluenství kryt rozvodů, shodit rozvodák, povolit tři šrouby a pumpa je dole, ale u 2.5TD netušim