Zaseklí zadni leve dveře
Moderátor: Moderátoři
Zaseklí zadni leve dveře
Ahoj mám problem jednoho dne jsem přišel k autu, otvirám ho na dalku přijdu k němu a všimnu si že
se zadní leve dveře neotevřeli tak vlezu do vnitř a vytáhnu na horu kolík vylezu ven a chci otevřit
dveře a nic tak tu skusim otevřít ze vnitř a taky nic.. Tak zas skousím zamknou cele auto a pak zas otevřit
zkoušel jsem to několikrát a pořad nic tak jsem škoušel na ty dveře tlačit a to my taky nepomohlo prostě se zasekli!
Co stím Dík všem za radu
se zadní leve dveře neotevřeli tak vlezu do vnitř a vytáhnu na horu kolík vylezu ven a chci otevřit
dveře a nic tak tu skusim otevřít ze vnitř a taky nic.. Tak zas skousím zamknou cele auto a pak zas otevřit
zkoušel jsem to několikrát a pořad nic tak jsem škoušel na ty dveře tlačit a to my taky nepomohlo prostě se zasekli!
Co stím Dík všem za radu
- Reklama
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Zaseklí zadni leve dveře
hochu tak to se občas stane, že zajede zavora při druhým zamčení a už nevyjede.... musíš buď počkat pokud sama nepovolí nebo se nějakým zpusobem dostat do dveří zevniř, což nebude bez devastace tapecírungu lehké
Pohřební služba ANUBIS - Vaše smrt naše živobytí.
jj.To je docela oříšek rozčalounit zavřené dveře. A pak taky odjistit závoru-to je druhý ořech.To ti moc nezávidím.
denny píše:jj.To je docela oříšek rozčalounit zavřené dveře. A pak taky odjistit závoru-to je druhý ořech.To ti moc nezávidím.
Ahoj když sundám vyplň dveří je tady možnost ty dveře otevřít?
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
možnost tam je, ale moc prozkoumaná není, jelikož sundat tapec není moc lehké
pokud se dostaneš pod tapec, tak někde u motorku na centrál je táhlo, za to jsem zatáhl - otevřel si dveře, pak zamkl centrál klíčem a pak i dálkou a chodilo to....když jsem po tom pátral, tak jsem nic nenašel, ani zkorodované kontakty
CZECH TRUCK TEAM
Myšlenka dne:
Muži prý mají podle žen mozek mezi nohama...
Tím pádem ženy mozek nemají, neboť tam mají díru.
Z toho plyne, že ženy jsou rozumné, jen když se jim tam ten mozek vloží...
Myšlenka dne:
- Fritol
- Kontaktovat uživatele:
jde to hodně blbě.: jednou sem to dělal sice je to pěkně obtížne a nikdy to uz nechci dělat sundal sem tapecak. dal něco dlouheho na plast zamku bouchnul kladivem plasty se rozletěly poštrachal tam prstem dveře se odevřely. dal se novej zamek a byl klid.
ASTRA-G-2.0 -X20DTL,Hatchback 5dv.1998, ABS,4kotouč,vyhřívany el.zrcátka,centrál,origo lité kola,klima,el okna, dodělany Pal PC, modul zavíraní oken pomocí DO
Diagnostika:op-com v.1.39 (CZ) / Hradec Kralové a okolí
Diagnostika:op-com v.1.39 (CZ) / Hradec Kralové a okolí
dělal jsem to podobně, ten plast uvnitř jsem taky ulomilFritol píše:jde to hodně blbě.: jednou sem to dělal sice je to pěkně obtížne a nikdy to uz nechci dělat sundal sem tapecak. dal něco dlouheho na plast zamku bouchnul kladivem plasty se rozletěly poštrachal tam prstem dveře se odevřely. dal se novej zamek a byl klid.
CZECH TRUCK TEAM
Myšlenka dne:
Myšlenka dne:
ZDENDA1 píše:dělal jsem to podobně, ten plast uvnitř jsem taky ulomilFritol píše:jde to hodně blbě.: jednou sem to dělal sice je to pěkně obtížne a nikdy to uz nechci dělat sundal sem tapecak. dal něco dlouheho na plast zamku bouchnul kladivem plasty se rozletěly poštrachal tam prstem dveře se odevřely. dal se novej zamek a byl klid.
Ahoj pořebuju poradit chci sundat výplň dveří ale nevím jak sundat kličku na stahování okna. Prosím o radu dik
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
zamáčkni tapecák a na kličce je závlačka, tu šroubovákem vytáhni