řídící jednotka

Moderátor: Moderátoři

haribo000

řídící jednotka

Příspěvek od haribo000 »

Ahoj koupil jsem opl signum 2,0T 129kw.Podvedli mě a prodali ho z vadnou řídící jednotkou.Reklamaci nechtěj uznat :x .V oplu řekli,že je na výměnu.Neni to levná záležitost :cry: .Poradíte?
Reklama

Fritol
Kontaktovat uživatele:

Re: řídící jednotka

Příspěvek od Fritol »

museli ti dat zaruku na skrytou vadu..
ASTRA-G-2.0 -X20DTL,Hatchback 5dv.1998, ABS,4kotouč,vyhřívany el.zrcátka,centrál,origo lité kola,klima,el okna, dodělany Pal PC, modul zavíraní oken pomocí DO
Diagnostika:op-com v.1.39 (CZ) / Hradec Kralové a okolí
haribo000

Příspěvek od haribo000 »

Jo skrytá vada je jen slovo!!!!Mluvil jsem po telefonu ze soudním znalcem a ve všech bodech jsem prohrávající.Jedině kdybi vytáhli z paměti,že tato vada se vyskytla před koupí tohoto vozu -a to se nepovedlo,bylo vymazáno.Prý když vyjedu z bazaru a auto jede,oni to berou jako porucha běžným provozem.Skrytá vada je prý např. podložený rameno dřevěným špalíčkem atd.Takovíhle blbosti.A ano dali mi rok na skrytý vady :(
Naposledy upravil(a) haribo000 dne 04 dub 2011, 23:09, celkem upraveno 1 x.
mijunka

Příspěvek od mijunka »

nevim jakou o jakou vadu jde ale tady by něco mohli vědět www.tdichip.cz
3tp2

Příspěvek od 3tp2 »

Před měsícem jsem koupil vectru c a po ujetí 600km začala chrastit spojka,v bazaru to nedělalo tak jsem mu volal že co s tím on že při koupi se to neprojevovalo a blablabla stejně jako tobě,samé kecy a že reklamaci neuznají tak jsem mu řekl že celou věc předávám svému právnímu zástupci a položil telefon. Druhej den volal že si to zjištoval u soudního znalce a znovu spustil ty kecy tak jsem mu opět položil telefon (smířen s tím že si to nechám opravit - k soudu bych to nedal) no nakonec volal frajer znova a nabídl polovinu peněz na novou spojku...no vzal jsem to všema deseti. Nevím po jaké době to reklamuješ,já to reklamoval po dvou dnech,chce to bejt tvrdej oni to často jen skoušej,taky pomáhá přečíst si nějaký paragrafy na internetu a trochu se jima ohánět,přeju hodně štěstí
Vectra C Caravan Z19DT/88kw rok 03/2006 Diagnostika přes OP-COM pro Teplice a okolí
haribo000

Příspěvek od haribo000 »

Dík,že ses ozval.Dnes jsem posílal doporučené psaní o polovině náhrady,přiložil jsem jim fakturu z oplu Č.Budějovice a jsou tam i ceny té jednotky a lamda sonda je nasračku,plus nahrání softveru.Tak se uvidí.Mam problem,že jsem z jižních čech a signum jsem kupoval v Brně.Stále to tam chtějí,že to skouknou oni.Dopravu si zaplatím a vichcánci s tim nic neudělaj.Měl jsi štěstí v neštěstí.Řídící jednotka motoru-23732kč,naprogramování-1500kč,lamda sonda-5420kč.Doma mam zle,že jsem koupil sráč...........ale :) Spíš jsem smířený stím,že to budu platit celé já.
3tp2

Příspěvek od 3tp2 »

Já jsem z Teplic a auto jsem kupoval v ostravě :lol: taky mi říkal že at to tam přivezu že se na to podívá jejich technik,no ale to bych musel bejt blbej páč přesně slyším ty jeho kecy....stav vozu odpovídá najetým kilometrům,atd. řekl jsem mu že s tím nikam nejedu že je to nepojízdný tak jestli to chtěj at si pro to přijedou a vezmou s sebou rovnou peníze že odstupuju od smlouvy a to se jim samozřejmě nechtělo protože by to stejně museli spravit,pro ně to auto bylo neprodejný,nakonec panáček peníze poslel během 3dnů a byl rád že mě má s krku :lol: sle stějně mě to 15tis stálo komplet spojka 26tis i s prací :roll: - radím nenechat se odbýt a hádat se,hádat se,hádat se obvzláště pokud to je menší autobazar tam mají většinou jen velký ramena ale do vážnějšího sporu by nešli
Vectra C Caravan Z19DT/88kw rok 03/2006 Diagnostika přes OP-COM pro Teplice a okolí
haribo000

Příspěvek od haribo000 »

Právě,že je to autobazar zaměřený převážně na oply,tak jsem jim věřil.Hned vedle mají autosalon opel,chevrolet a tam udajně prověřují ojetiny.
peter.eu

Příspěvek od peter.eu »

Neni to nahodou BS Auto Brno ? vim ze tam jeden Signum 2.0 stal,najeto kolem 160t.
ex Vectra GTS 2.0T Elegance 129kW
Tigra TwinTop Design Edition 1.8 16V 92kW
Vectra C Caravan 1.9 CDTi 110kW Cosmo
haribo000

Příspěvek od haribo000 »

Ano BS AUTO
Odpovědět

Zpět na „VECTRA C – Motory“