El. stahovačky

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
laky

El. stahovačky

Příspěvek od laky »

Dobrý den, mám Vectru B 1.6 16V r.v 96 a chtěl bych si udělat el. stahovačky na přední okna. Někde jsem četl že u některých je elektrika připravena, ale na mojí Vectře to nemám, tak bych se chtěl zeptat jestli mi stačí koupit jen kabely a stahovačky, nebo jestli potřebuju ještě i nějakou řídící jednotku.
Reklama

P.S.

Re: El. stahovačky

Příspěvek od P.S. »

měl bys tam mít přípravu sundej umělohmotnej dekl u řadící páky a pod nim najdeš 2 konektory pro vypinače pokud tam sou tak ti stačí sehnat ten plast s vypinačema na aukru,pak levou a pravou stahovačku a osobně ti doporučuju sehnat i celej kabelovej svazek pravých a levých předních dveří pak už to stačí jen popřeházet a dát pojistku do pojistkové skříně ;)
jinak ŘJ je přímo v jednotlivých motůrkách stahování.dodělával sem to na bratrově VB 1999
pokud tam tu přípravu opravdu nenajdeš tak si ji sežen někde na vrakovišti je to lepší než to tahat celý po jednom drátu :lol:
VB 1.6 16V 74 KW 1996 -ex
škoda octávie combi 1.9 TDI 81KW
škoda octávie combi 1.6 SR 74 KW
laky

Re: El. stahovačky

Příspěvek od laky »

kabely tam nemám. Našel jsem nějaké schéma zapojení, tak to skusím podle toho, akorát nevím kam pokračuje vodič 922, mohl by mi prosím někdo poradit? 1301 a 1311 jsem snad našel správně pokud vedou do multitimeru :) http://tomino75.wz.cz/Download/Schemata ... ma_B12.jpg
Odpovědět

Zpět na „Vectra B“