Co to je?? (VeBe 2.0 16V)
Moderátor: Moderátoři
Co to je?? (VeBe 2.0 16V)
ahoj, chtěl bych se zeptat co je a k čemu slouží ta věc označená na obrázku. Není do ničeho zapojena a jen tam volně vysí. Děkuju za odpověď.
- Přílohy
-
- Co to je?
- motor.jpg (149.35 KiB) Zobrazeno 4203 x
VeBe 2.0 16V CD, rv. 1996
- Reklama
Re: Co to je?? (VeBe 2.0 16V)
Nemáš tam lepší záběr? Ta malinká šipečka se tam hledá hodně zle a není ani vidět na co směřuje.
nemám, zkusím přiblížit fotku a lépe to označit. Je to taková hadička, na ktere je na konci kolečko a volně to tam vysí.
Škoda že tam zaclání ta jedna hadice, bohužel nemám možnost udělat jiný foto.
- Přílohy
-
- motor1.JPG
- přiblíženo
- (126.37 KiB) Zatím ještě nestaženo
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
pokud to visí a vše funguje jak tak co řešit v motoraku mam asi 4 konektory který nemaj svoje místo na zapojení.... tak jen volně visí
Pohřební služba ANUBIS - Vaše smrt naše živobytí.
No zdá se že vše funguje jak má. Auto mám sice asi 2 měsíce ale stěžovat si nemužu. jen mě to zajmalo no
je to ventil kterej ti pouští benzínový páry zpět do sání já to mam na svý 1.6ce taky akorát sem ho zaslepil na podtlaku do sání a druhou stranu jenž de do filtru s aktivním uhlím sem vytáhl do podběhu elektricky sem to nechal zapojený
auto mi jeden čes cukalo a já už byl bezradnej po tomto ůkonu vše o.k.
jinak já to mam na držáku chycený 6kou šroubem z boku k bloku motoru
ted sem to prohlíd důkladněji a zdá se že to máš taky odpojený a to kolečko na konci je asi záslepka mrkni okolo zda neni někde okolo na sání nákej zaslepenej výstup jehož průměr by odpovídal pro tuto hadici
auto mi jeden čes cukalo a já už byl bezradnej po tomto ůkonu vše o.k.
jinak já to mam na držáku chycený 6kou šroubem z boku k bloku motoru
ted sem to prohlíd důkladněji a zdá se že to máš taky odpojený a to kolečko na konci je asi záslepka mrkni okolo zda neni někde okolo na sání nákej zaslepenej výstup jehož průměr by odpovídal pro tuto hadici
VB 1.6 16V 74 KW 1996 -ex
škoda octávie combi 1.9 TDI 81KW
škoda octávie combi 1.6 SR 74 KW
škoda octávie combi 1.9 TDI 81KW
škoda octávie combi 1.6 SR 74 KW
no dokud to jede tak se v tom vrtat asi nebudu, ale zítra se na to určitě podívám. Každopádně děkuju za vysvětlení.
je to ten AGR ventil a já mám stejnej motor X 20XEV a mám to uplně stejně a když jsem koukal na novej tak to tam taky visí ,ale možná by jsi mě mohl poradit ty,před agr ventilem je SLv (protizášlehový ventil) je to takovej stříbrnej váleček a z něho jde podtlaková hadička dozadu nemohl byjsi se podívat kde je zapojená? Já ji našel vypadlou a zaboha nemůžu najít místo kam má přijít zastrčit .Díky Petr
Vectra B 2,0i 16v