parkovací asistent
Moderátor: Moderátoři
parkovací asistent
Zdravím, objednal jsem si sadu parkovacích čidel na ebay a chci se pokusit o montáž do zadního nárazníku. Montoval to už někdo a jak se mu to povedlo? Kudy protáhnout kabely od čidel do kufru? Na co dát bacha? Díky za rady.
Vectra GTS 1.9 CDTI 110 kW
- Reklama
- novotnypepa
- Kontaktovat uživatele:
Re: parkovací asistent
Ahoj, dodělával jsem tam něco obdobného, čidla jsem dal do plastové lišty pod nárazník, do kufru se dostaneš záslepkou a napájené je to od zpátečky je to jednoduchý.
VECTRA C CARAVAN r.v. 2005, Z19DTH 110kw, CD70navi
- Kuba
- Kontaktovat uživatele:
Můžu se zeptat za kolik to bylo?
Opel Astra F Caravan 1,6 8V 75kW (1994) alias Suzy + Opel Corsa B 1,0 12V 40kW (1999) alias Létající koberec
Jakékoli díly na jakékoli automobily, více info přes SZ
Ahoj, pokud se jedná o ten typ co jsem objednal, tak cena je i s poštou 16 USD (280Kč). Ještě to nemám, čekací doba z Hong Kongu je cca 3 týdny. V nabídce je spousta typů, ale nechci display, stačí když to bude pípat. Stejně se budu koukat do zrcátek.
Jinak díky novotnypepa, koukal jsem u rezervy je průchodka od osvětlení SPZ, tak s káblíky je to vyřešené. Ale budu muset vrtat do nárazníku, našel jsem fotky na netu. Snad to dopadne aspoň tak jako na foto. Kutilům zdar!
Jinak díky novotnypepa, koukal jsem u rezervy je průchodka od osvětlení SPZ, tak s káblíky je to vyřešené. Ale budu muset vrtat do nárazníku, našel jsem fotky na netu. Snad to dopadne aspoň tak jako na foto. Kutilům zdar!
- Kuba
- Kontaktovat uživatele:
Oh, ehm, heh.....280,-?? Tady chtějí za to cca 1200,- co jsem se tak díval
Opel Astra F Caravan 1,6 8V 75kW (1994) alias Suzy + Opel Corsa B 1,0 12V 40kW (1999) alias Létající koberec
V OPELU bylo tak za 10 000,-Kč. Nakoupil jsem spoustu maličkostí z číny a zatím spokojenost. Od nabíječky na telefon za 1 $, LED pásky do interiéru auta po 1 $, FM transmiter za 4 USD po baterku do foťáku nebo baterku do notebooku za 30 $. Vše je tam za znatelně levnější než u nás. Doufám, že i ten parkovací asistent bude fungovat.
Odkaz na parkovací čidla: http://shop.ebay.com/i.html?_kw=car%20p ... pos=&gbr=1
Odkaz na parkovací čidla: http://shop.ebay.com/i.html?_kw=car%20p ... pos=&gbr=1
- Kuba
- Kontaktovat uživatele:
Tak to je "mazec", ty LED pásky mě celkem zaujaly, protože jestli jsi koukal do sekce "Vaše auta" a viděl bílou Astru F Caravan, tak poznáš proč mě to zaujalo Každopádně děkuji za odkaz
Zdravím, tak posílám výsledek mé montáže čidel. Instalace opravdu jednoduchá, dráty jsem protáhl přes průchodku v kufru u rezervy a řídící jednotku i reproduktor umístil na levé straně kufru za lékárničku u pojistek. Funkčnost zatím v pořádku, akorát mám pocit, že je trochu prodleva než čidla zareagují. Při pomalejším couvání není problém a asi málokdo couvá na plný plyn.
- Kuba
- Kontaktovat uživatele:
Pěkné a povedené a s tím couváním to je pravda jen málokdo couvá na plný plyn
Díky Jukone za výborný tip Jen by mě zajímalo, jestli platíš tím PayPalem.. mám z toho trochu strach a pak jestli sis mohl vybrat barvu těch senzorů. Já viděl buď nabídku kompletů s černými senzory a nebo je koupit v barvě zvlášť.jukon píše:V OPELU bylo tak za 10 000,-Kč. Nakoupil jsem spoustu maličkostí z číny a zatím spokojenost. Od nabíječky na telefon za 1 $, LED pásky do interiéru auta po 1 $, FM transmiter za 4 USD po baterku do foťáku nebo baterku do notebooku za 30 $. Vše je tam za znatelně levnější než u nás. Doufám, že i ten parkovací asistent bude fungovat.
Opel Vectra C Caravan 1,9 CDTI 110 kW, prostě krasavec