špatná funkce CD přehrávače

Moderátor: Moderátoři

fenca007

špatná funkce CD přehrávače

Příspěvek od fenca007 »

Zdravím lidičky.Stal jsem se majitelem Oplu Vectra 2006 v combi a auto mně naprosto nadchlo.Jediné co mně dost štve je to že přehrávač CD který je pod navigaci tak mi načte CD a po chvilce mi ho vyhadí jako invalid Cd.Přitom to hraje normálně.Někdy delší dobu a někdy kratší.Zkoušel jsem to vyčistit čistícím cédéčkem,,suchý a mokrý systém v jednom,, a i přesto že bylo vidět jak byla čočka špinavá,se to nezlepšilo:-(Můžete poradit jak na to nebo co s tím aby to jelo normálně?Mám CD 70 Navi.Díky moc ;)
Opel Vectra combi 1.9 CDTI,110kw,r.v 2006,verze cosmo
Reklama

warhy

Re: špatná funkce CD přehrávače

Příspěvek od warhy »

A máš tam vypalovaný CD nebo origo?
Dapos
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dapos »

me to taky dela......hlavne kdyz prepinam dopredu , to jsou vypalovany cd....
Radši čerpadlo u opela za 30 tis. než ukradené auto od koncernu VW.
novotnypepa
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od novotnypepa »

Ahoj, v servisním menu najdete kolik hodin má cd, radio, navigace apod. naběháno. Už mohou být na konci životnosti. Jakýkoli přehrávač nejprve přestane číst disky RW později R a pak i origo. Je to o síle laserového paprsku. Disky RW mají odrazivost 25% R 50% a origo kolem 85%. Toto je jedna možnost kde hledat chybu.
VECTRA C CARAVAN r.v. 2005, Z19DTH 110kw, CD70navi
fenca007

Příspěvek od fenca007 »

Díky za rady.Kdepak bych našel kolik hod to má naběhaný,respektive jak se do toho menu dostat?A dělá mi to u rw disků i u origa CD.jak se to dá opravit a nebo kolik by to stálo,nebo existuje možnost tam nějak napojit jiné Cd třeba jako externí?Díky moc za info ;)
novotnypepa
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od novotnypepa »

Do servisního menu se dostaneš stisknutím tlačítka settings na dobu asi 5ti vteřin, ozve se hlubší tón. Pak tl. main a tl. audio a dostaneš se na čas použití jednotlivých komponentů. Přesně si to nepamatuji. Zkus to, není to složitý. Pokud to nepůjde, sednu do auta a přesněji to popíšu.
VECTRA C CARAVAN r.v. 2005, Z19DTH 110kw, CD70navi
fenca007

Příspěvek od fenca007 »

Super ;) Díky moc,kouknu na to a dám vědět jak jsem dopadl ;)
fenca007

Příspěvek od fenca007 »

Ahojky lidičky ;) Tak do menu nastavení kolik to má najeto jsem se nedostal :roll: Ale to nevadí,volal jsem do Opla a řekl jsem jaký mám problém a uvedl jsem jim že mám navi 70.Týpek mi řekl,že to stojí kolem 25 tis ale zpětný chod,to je služba,že vám vezmou to vaše rádio a dají nové,přijde na necelých 15 tis.Se zaťatými zuby jsem poděkoval a dokonce bych to i překousl,ale potom jsem si v autě všiml,že mám DVD 90 Navi,tak jsem volal zpět a cena byla šílená--95 tis :? :? ze zpětným chodem asi 73.Takže to budu muset vyřešit jinak.Ale díky moc za info a určitě tady zase skočím ;)
megabeda

Příspěvek od megabeda »

Oprava v DE se zárukou 24 měsíců cena cca 200 € http://cgi.ebay.de/REPARATUR-OPEL-RADIO ... 3a663bc4db
Opel Vectra C Caravan 1.9 CDTI, Elegance, AFL - Bi-xenon, RDKS, DVD 90 NAVI, CID, PDC, UHP, AHS - originální nezávislé topení EBERSPÄCHER, DWA - Alarm s Dead Lock, Power Tailgate - elektické zavírání 5 dveří, Sklopné tažné zařízení ORIS, MKJ
fenca007

Příspěvek od fenca007 »

Díky moc Megabeďo ;) Abych pravdu řekl tak díky tobě jsem se po přečtení tvé recenze rozhodl pro vectru :) v pondělí budu volat jednomu technikovi,který dělá servis pro Moravu na přehrávače do oplu.Doufám že cena bude přijatelnější než origo.Jinak díky za odkaz ;)
Odpovědět

Zpět na „VECTRA C – Autorádia + navigace + elektronika“