posilovac riadenia- vectra
Moderátor: Moderátoři
posilovac riadenia- vectra
mam elektricky posilovac riadenia, nic mi nesvieti na palubnej doske, ale volant mi ide tazko akokeby posilovac nefungoval. hydraulicka pumpa bola pred pol rokom vymenena. ak niekto vie poradte mi prosim dakujem.
- Reklama
Re: posilovac riadenia- vectra
Neviem či sa to tu už riešilo, ale na http://www.astra-g.cz sa o tom popísalo vela. Ak je servo v poriadku, pravdepodobne bude v háji baterka, alebo alternátor. Servo je elektrické a ak je nedostatok energie riadiaca jednotka ho odpojí. Ja som mal zlý kontakt na diodovom mostíku alternátora. Stačilo zaletovať, ale diodové mostíky zvyknú aj odchádzať.
Takto to býva u astry, ale u vectry to bude asi rovnaké. Zkontroluj baterku a dobíjanie.
Takto to býva u astry, ale u vectry to bude asi rovnaké. Zkontroluj baterku a dobíjanie.
-
Re: posilovac riadenia- vectra
Zdravim vas. Vcera mi prestalo ist servo.mam signuma a ked som rano nastartoval tak islo ale zacal som cuvat a zrazu prestalo ist.Pozeral som kvapalinu je jej dost ale zda sa mo byt nejaka husta neviem aka ma byt.a k nadrzke je paradmy pristup este som to mal aj na diagnostike a neukazuje mi ziadnu chybu. tak ja neviem co tomu moze byt.neviete mi niekto poradit co tomu moze byt? diky