rozbitý zámek - pomoc ! nemůžu se dostat do auta
Moderátor: Moderátoři
-
rozbitý zámek - pomoc ! nemůžu se dostat do auta
Mám corsu D.Dnes ráno jsme se nic netuše nemohla dostat do auta a musela jsem jet narychlo autobusem.Nyní koumám co s tím - klíč se protáčí v zámku a auto je stále zamčené.(mám jen centrální zamykání,5dveří,zámek jen u řidiče a u nádrže,nemám palubní počítač,auto je asi 4 roky staré).Peněz nazbyt nemám jsem samoživitelka s postiženým synem.Telefonovala jsem na různé servisy a ptala se na ceny ale jsou dost šílené .
Prosím nemůžete mi někdo tady poradit.Prý je u spolujezdce ještě jeden zámek,který je jen překrytý ????Dostanu se k němu nějak?
Prosím nemůžete mi někdo tady poradit.Prý je u spolujezdce ještě jeden zámek,který je jen překrytý ????Dostanu se k němu nějak?
- Reklama
-
Re: rozbitý zámek - pomoc ! nemůžu se dostat do auta
Ještě by to chtělo vědět, odkud jsi. Potom by se třeba dalo lépe nasměrovat k někomu šikovnému poblíž...
Opel Vectra C Caravan 1.9 CDTI
(5/2006, 110kw, automat)EX Coupé - The Golden Queen of Majesty
GALERIE
(5/2006, 110kw, automat)EX Coupé - The Golden Queen of Majesty
GALERIE
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
ještě je zámek i na kufru nebo ne? jestli jo, zkusil bych se do auta dostat kufrem
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
- Fritol
- Kontaktovat uživatele:
nn COrsa D tam ma pouze microspínač je na otevíraní zamek tam nema.. a jinak je zamek pouze u řidiče nikde jiny neni. ve spolujezdcovích dveří je pouze zaslepka bez zamku. tady nezbyvá než to zkusit vyhačkovat..
ASTRA-G-2.0 -X20DTL,Hatchback 5dv.1998, ABS,4kotouč,vyhřívany el.zrcátka,centrál,origo lité kola,klima,el okna, dodělany Pal PC, modul zavíraní oken pomocí DO
Diagnostika:op-com v.1.39 (CZ) / Hradec Kralové a okolí
-
Jsem na Praze 9 na Proseku
Za jakoukoliv pomoc budu moc vděčná.
Vyháčkovat ??????Jako u škodovky 120(tohle auto měli rodiče a tam to šlo to vím ale u CORSY D ???? to asi nepůjde )
Za jakoukoliv pomoc budu moc vděčná.
Vyháčkovat ??????Jako u škodovky 120(tohle auto měli rodiče a tam to šlo to vím ale u CORSY D ???? to asi nepůjde )
- Fritol
- Kontaktovat uživatele:
kazdy auto jde vyhačkovat dokonce sme otevírali panceřovany auto pro G4S a taky sme ho zdolali
ASTRA-G-2.0 -X20DTL,Hatchback 5dv.1998, ABS,4kotouč,vyhřívany el.zrcátka,centrál,origo lité kola,klima,el okna, dodělany Pal PC, modul zavíraní oken pomocí DO
-
hm tak dnes ráno jsem byla tady u nás (hned vedle toho mám zaparkované auto) v autoservisu RIEGGER http://www.riegger.cz/ a prosila a žadonila jsem aby mi pomohli,moc se jim do toho nechtělo(prý to taky může být totálně vybitá baterka!?) a momentálně nemají čas ale prý tak abych přišla v 14 hod - tak mi držte palce
-
a ještě jsem před chvilkou zkoušela zavolat přímo do servisu Opel (tady http://www.autovars.opeldealer.cz/autov ... /:/-.xhtml ) - tam mi řekli,že oni nejsou schopni mi pomoci (!),že nejsou školeni na to otvírat auta násilím
-
tak už je to spravené
Dík moooc za kontakt na zámečníka jednomu z Vás.
Pán zrovna odjel,prý se ulomil jakýsi drátek či perko (nejsem technik) a zámek se choval jako kdyby do něj někdo vniknul násilím takže se jakoby do sebe zapustili dva díly- zkrátka asi jakási ochrana při pokusu o zcizení.
:
Hurá,zas můžu s postiženým synkem jezdit
Dík moooc za kontakt na zámečníka jednomu z Vás.
Pán zrovna odjel,prý se ulomil jakýsi drátek či perko (nejsem technik) a zámek se choval jako kdyby do něj někdo vniknul násilím takže se jakoby do sebe zapustili dva díly- zkrátka asi jakási ochrana při pokusu o zcizení.
:
Hurá,zas můžu s postiženým synkem jezdit
- Přílohy
-
- clun.jpg (92.25 KiB) Zobrazeno 7460 x
Naposledy upravil(a) Martina Ruz. dne 30 čer 2011, 16:41, celkem upraveno 1 x.
- m.artty
- Kontaktovat uživatele:
Koukám, že v Opelu nejsou školení asi vůbec na nic no hlavně, že se to rychle vyřešilo.