Sintra 3,0 automat, 1998
Moderátor: Moderátoři
Sintra 3,0 automat, 1998
Ahoj všem!
Jsem novou majitelkou tohoto vozu a vzhledem k recenzím jsem opravdu zvědavá, jak nám to "pojede"
Ráda bych si s někým o tomto autíčku, které mě tak učarovalo, pohovořila, tak neváhejte a pište (email, ICQ, ...)
Zatím a díky!
Jsem novou majitelkou tohoto vozu a vzhledem k recenzím jsem opravdu zvědavá, jak nám to "pojede"
Ráda bych si s někým o tomto autíčku, které mě tak učarovalo, pohovořila, tak neváhejte a pište (email, ICQ, ...)
Zatím a díky!
- Reklama
Re: Sintra 3,0 automat, 1998
Ahoj, pokud ti to pomuze mam taky automat ze stejneho roku, sice to je astra G a polovicni obsah ale co se oplu tyce tak ja jsem spokojen jiz 3 roky, dodrzuji servisni intervaly a auti jezdi denne bez problemu
Proc jsi koupila takovou dodavku? Velka rodina?
Proc jsi koupila takovou dodavku? Velka rodina?
4 monious : cauky prosimte mel bych dotaz potreboval bych nejake hodnoty z manualu mas nejake? ja mam 99 jinak stejny motor. dekuji
Koupila jsem si tohodle drobečka ze dvou důvodů
1. mám ve velkých autech větší pocit bezpečí, lépe se v tom jede a je to praktické (v mém případě i živé)
2. vzhledem k předmětu podnikání přepravy koní jsem koukala po autech s hmotností na tažném od 2 tun (dále Sharon, Alhambra, ale cenově je to jinde)
Takže asi tak.
Teď půjdeme na pár dní do servisu a pak určitě povyprávím nějaké dojmy
1. mám ve velkých autech větší pocit bezpečí, lépe se v tom jede a je to praktické (v mém případě i živé)
2. vzhledem k předmětu podnikání přepravy koní jsem koukala po autech s hmotností na tažném od 2 tun (dále Sharon, Alhambra, ale cenově je to jinde)
Takže asi tak.
Teď půjdeme na pár dní do servisu a pak určitě povyprávím nějaké dojmy
To ťa asi sklamem, sintra bola práve za bezpečnosť v testoch dosť kritizovaná... Takže radšej nebúraťnonius píše:mám ve velkých autech větší pocit bezpečí,
Inak prajem nech dobre slúži
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Mexxo to si vůbec neměl psát teď ho prodá a uteče něke k VW
Pohřební služba ANUBIS - Vaše smrt naše živobytí.
nonius:
kdybys někdy chtěla diagnostiku tak napiš sz sem taky z Kladna
kdybys někdy chtěla diagnostiku tak napiš sz sem taky z Kladna
Opel Astra coupe bertone 2,2 16V
DIAGNOSTIKA OPEL Kladno,PRAHA kdyby tak SZ
Náhradní díly nové i starší na OPEL
DIAGNOSTIKA OPEL Kladno,PRAHA kdyby tak SZ
Náhradní díly nové i starší na OPEL
Ahoj, sháním diagnostiku na Sintru 3.0, kolik si mám připravit?
V oplu kolem litru, u clenu kteri maji diagnostiku OPCOM v radu stokorun. Seznam majitelu diagnostiky opcom najde treba na foru opel astra g.
-
Sintra 3,0 automat, 1998
Zdravím majitele stejného vozu.
V případě, že by někdo potřeboval mohu nascenovat uživatelskou příručku pochopitelně v češtině.
V případě zájmu písněte na e-mail : kratky.michal@seznam.cz
V případě, že by někdo potřeboval mohu nascenovat uživatelskou příručku pochopitelně v češtině.
V případě zájmu písněte na e-mail : kratky.michal@seznam.cz