ztrata oleje

1991-1998

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
paja

ztrata oleje

Příspěvek od paja »

Ahoj,chtel bych se zeptat.Mam Astra F Caravan 1.6 16V rok 1998.Ma najeto 150tis.a asi po 500km musim dolit necelou 1 dcl.oleje.Poradi mi nekdo,kde je asi problem?? Dik
Reklama

Trdlo
Kontaktovat uživatele:

Re: ztrata oleje

Příspěvek od Trdlo »

Pístní kroužky, nebo nětěsnost jinde.... I když s touto spotřebou jste stále ještě v normě. 8-)
Kecám do všeho, ale nerozumím ničemu!!!
paja

Příspěvek od paja »

Dekuju za odpoved. :D Ja tedy zaslechl,ze tento typ motoru ma v norme nejakou ztratu oleje,ale urcite ne tak markantni,jako mam ja.Jeste bych mel jednu...Pri volnobehu je slyset cvakani,jakoby od ventilu.Pri pridani plynu se ztraci.Kdosi mi rikal,ze je to ventil.hydraulika.Nemate s tim nejake zkusenosti? :?:
denny

Příspěvek od denny »

paja píše:Dekuju za odpoved. :D Ja tedy zaslechl,ze tento typ motoru ma v norme nejakou ztratu oleje,ale urcite ne tak markantni,jako mam ja.Jeste bych mel jednu...Pri volnobehu je slyset cvakani,jakoby od ventilu.Pri pridani plynu se ztraci.Kdosi mi rikal,ze je to ventil.hydraulika.Nemate s tim nejake zkusenosti? :?:
Klepou ti hydr.zdvihátka.Mají za úkol seřizovat ventilovou vůli na nulu a ty tvoje to nedělají,takže tam vzniká vůle a klepou o palce vačky.
Odpovědět

Zpět na „Astra F“