Rádio CDR 2005 VDO

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
madmarty

Rádio CDR 2005 VDO

Příspěvek od madmarty »

Zdravím všechny opláky. Mám merivu 2003, zapoměl jsem kód od rádia tak sem si nechal vygenerovat jiný, ale na displeji se mi uklazuje jen SAFE. Nevím jakou kombinaci tlačítek mám zvolit proto, aby rádio začlo fungovat. Díky moc všem za odpovědi
Reklama

Fritol
Kontaktovat uživatele:

Re: Rádio CDR 2005 VDO

Příspěvek od Fritol »

hoj zapni zapalovaní do kontrolek radio furt vypnute.. zmačkni na radiu tlačitko AS a při držení AS zapni radio a tlačitko AS drž stale dokud to netutne. pak se ti zobrazí na displeji místo safe toto ---- a pomocí tlačitek 1-4 zadaš kod radia. a az zadaš kod tak zmačkni zase AS a drž dokud nezačne ladit stanice..
ASTRA-G-2.0 -X20DTL,Hatchback 5dv.1998, ABS,4kotouč,vyhřívany el.zrcátka,centrál,origo lité kola,klima,el okna, dodělany Pal PC, modul zavíraní oken pomocí DO
Diagnostika:op-com v.1.39 (CZ) / Hradec Kralové a okolí
Peli

Příspěvek od Peli »

Zdravíčko, chtěl jsem se optat,kde jsi si nechal vygenerovat ten nový kód a za kolik? Já sice vim jak si to přepnu z toho ,,safe" na zadání toho kódu, ale nejsem první majitel a nemam ten kód... :|
Mike.S
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mike.S »

Nedostal jsi k autu CarPASS? taková žlutobílá kartička zalitá ve folii - jsou na ní všechny důležité kódy ... jestli ne tak jedině poptat autorizovaný servis o její vydání - udělají ti to proti velkému techničáku a občanskému průkazu (kvůli ověření totožnosti majitele auta), ale stojí to do 1000,- Kč záleží na autorizáku. Druhou možností je nechat si ho vyčíst pomocí origo diag. TECH II - třeba v Brně http://carteam.cz/ - zavolej klukům a zeptej se jestli je to u tohoto rádia možné, pokud ne, je jediná možnost jak kód vyčíst - z EPROM paměti
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi

Actual car:
Obrázek
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Odpovědět

Zpět na „Technická Sekce“